Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
13.haftam doldu ve şüphesiz doktor kızın olacak dedi

Canim okudum simdi bitirdim. Baslayabilirsiniz. Namazimin basinda we sonrasinda hepimizin ismini anarak dua etdim. Rabbim hepimize saglikli sihhatli erkek evlat nasip eder insallah.
Sağol cnm allah kabul etsin inşallah bu ay hep birlikte hamis kalırız hepimiz

Hayır bence yanılma söz konusu olamaz artık çünkü ben 14. Haftada kızımın cinsiyetini öğrendim

Canim son durumun ne iyisindir insallah. Bugun testi tekrarladinmi. Insl guzel haberler verirsin.
bugün sağlık ocağına gidip kan verecektim ama sonuçlar iki gün sonra çıkıyormus hafi olsun vereyim dedim bu seferde kan verme saatini kacirmisim 10.30 dam önce tüpleri sağlık ocağından götürüyorlarmış bende bırakıp gwldım test yapmadım çünkü adet belirtilerim var hala lekelnmeleeim devam ediyo ben her ay 3.4 gün böyle lekelerden sonra kanamam başlar artık bu ay yetiştirebilirsem adet bitimi ilk denme yapacagım böyle oglanı bulan çok var

i Can'ım ben bu sabahtan Berı başladım 200 okudum ama

Bende durumlar can sıkıci ben buayı kacirdim sanirim yumurtlama yarin diye umuyordum bugün birden bi sanci ve akintim oldu. Test yaptim T cok silik insallah yaniliyorumdur. Yarin tekrar test ypicam bakalım.
bence kacırmadın sen tecrübelisin dün akıntılardan da anlardın bence yarın yada diğer günde catlayabilir

bende hep soldan yymurtluyorım bu konu beynimde kafamı fazlasıyla karıştırıyor birde adet sonrası kızıma hamile kaldım demişsın Nasıl eminsin diğer günler korunmalı mi oldu birde döngüm kaç Can'ım senin

Ben kızımda 12+ birşeyde söylemişti doktorum hatta daha önceden anlamiştim aöa tam emin olayım die bugünü bile bekledim dedi bence değişmez

12 haftaliktim öğrendim
Ben çok erken değişir diye dusundum ama değişmedi
Doktorum en ince ayrıntısına kadar gostermisti

Aynen canım çok haklısın .Galiba senin 3 kızın vardı.Yanlış hatırlamıyor isem bu yüzden herşey tam olsun .En azında keşke dememen için ...
Hakkında hayırlısı olsun

Geç olsun güç olmasın .İmtihan dünyasında yaşıyoruz .Nerden biliyorsun şu an imtihanda değilsin .O yüzden dikkat et .Duygularına bazen yenilebilirsin o anlıktır gelir geçer.Önemli olan sonradan rabbine hamd etmendir.
Rabbim hepinizin ama hepinizin emeklerinizin karşılığını verir.
Yeterki kararlı ol.Hem duadan Hemde yaptığın bir işten sen mücadele ettikçe daha çok yaklaşırsın isteğine ...

Canim kizlarim ikisinide 16 haftada ogrendim. 12 haftamda kucuk kizima 2 tane doktor erkege benziyo demislerdi.

Kızlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Bende dedim kızdır diye ama etrafındakiler alışverişe başlama ayrıntılıyı bekle demişler hevesi kursağında kalmış. Üzüldüm onun adına. Bebek çok hareketliymiş durmadığı için bacak arasını tam yakalayamamış doktor ama yarım saate yakın bakmış. Umarım yanılmamıştır bende kız hediyeleri aldım hep dayanamayıp

Aynen canım çok haklısın .Galiba senin 3 kızın vardı.Yanlış hatırlamıyor isem bu yüzden herşey tam olsun .En azında keşke dememen için ...
Hakkında hayırlısı olsun
Evet canım 3 kızım var bu son şansım hem yaşım gereğide.
Aynen Keşkeler kalmadan içimde olsun ondan sonrası Rabbimin takdiri

Canım işte bu yüzden bu platforma giriyorum dışardaki en yakın arkadaşına dahi diyemediğin erkek bebek istediğini sizlerle canı gönülden paylaşa biliyoruz.
Dün arkadaşım telefonda benimle konuşuyor alt komşumun 2 kızdan sonra erkek bebeği oldu geçen ay.telefondaki arkadaşım sonunda erkek bebeği buldu daha yapmaz sırf erkek bebek için denedi doğurdu falan gibi sözler etti .
Halbuki komşumun kocası erkek bebek çok istiyordu tabi komşumda istiyor ama o çocukları kalaba aileyi çok seviyor tekrar doğurmakta istiyor . ilerde bende bebek sahibi olursam biliyorum 3 kızdan sonra 9 ay beni çok bunaltıcaklar bunların stresini bile bile yapıyorum sırf sizlere içimi dökerim rahatlarım diye buraya yazıyorum

Kizlar bisey sormak istiyorum. Hamile kalindiktan hemen sonra goguslerde dolgunluk olmasimi lazim. Hamisligniz zamanlardan hatirlayan varmi boyle bi durum. Ben hic dikkat etmemisim hatirlamiyorum.

Sağol canım Allah hepinizden razı olsun. RABBİM hepinizin gönlündekini versin iyiki varsınız.haziran 18 gibi tekrar adet olucam sanırım
Pirlantacim diyet yapiyormusun nelere dikkat ediyorsun.cok zor diyet isi insallah hayirlisiyla oglun olur bende 3.yu yapicam millet erkek olsun diye yapti der durur artik

M Minikbaharrr canım katiyormusun tefriciyeye katılmıyormusun
Eğer katilmiyorsan yazda bizde sana düşen sayıyı aramızda paylaşalım zaman varken

Pirlantacim diyet yapiyormusun nelere dikkat ediyorsun.cok zor diyet isi insallah hayirlisiyla oglun olur bende 3.yu yapicam millet erkek olsun diye yapti der durur artik
Sen 3. Ben 4.beni tam topa totarlar sanki vericem onlar bakıcak.eskiler ne güzel bol bol doğururmuş hatta annem der annaannemin zamanında iki yılda bir çocuk yaparmış olmayınca göbeklerini sabun ve suyla ovalaturlarmış nasıl bişeyse artık.bu devirdede laf savaşına giriyorlar yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…