- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.961
Diyet olarak hergün muz ph değeri yüksek su haftanın çoğu et yiyorum.eşime hemen hemen her akşam çerez veriyorum.ayrıca keçi boynuzunu elimde kıtır kıtır yiyorum ama onu anca haftada 3 kez yiyorum.düzenli yaptıklarım bunlar Ayranı ve yumurtayı çok ama çok seviyorum korkudan fazla tüketmiyorum haftada anca 2 kezPirlantacim diyet yapiyormusun nelere dikkat ediyorsun.cok zor diyet isiinsallah hayirlisiyla oglun olur bende 3.yu yapicam millet erkek olsun diye yapti der durur artik
Canim sut ve sut urunleri hic olmamali yumurta ve yesil yaprakli sebzelerde onlarda sa cok kalsiyum var.Diyet isi cok zor yaDiyet olarak hergün muz ph değeri yüksek su haftanın çoğu et yiyorum.eşime hemen hemen her akşam çerez veriyorum.ayrıca keçi boynuzunu elimde kıtır kıtır yiyorum ama onu anca haftada 3 kez yiyorum.düzenli yaptıklarım bunlar Ayranı ve yumurtayı çok ama çok seviyorum korkudan fazla tüketmiyorum haftada anca 2 kez
Ben kızımda test yapmadan önce göğüs hassasiyetinden anlamiştim kardeşimde göğüs hassasiyeti olmustu hemen test yap demiştim hamile olduğunu öğrenmişti bu sefer yine göğüslerim hassaslasti hamile sanmistim çok emindim hatta ama değilmiş bazen yanıltabiliyırKızlar cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Bende dedim kızdır diye ama etrafındakiler alışverişe başlama ayrıntılıyı bekle demişler hevesi kursağında kalmış. Üzüldüm onun adına. Bebek çok hareketliymiş durmadığı için bacak arasını tam yakalayamamış doktor ama yarım saate yakın bakmış. Umarım yanılmamıştır bende kız hediyeleri aldım hep dayanamayıp
35 günde bir adet görüyorum korunmalı olmadı ama ultrason hesaplarıyla adet hesabım uymuyordu benim ultrason hesabına göre adet bitiminden 2. yada 3. Gününe tekabül ediyordu hamileliğimbende hep soldan yymurtluyorım bu konu beynimde kafamı fazlasıyla karıştırıyor birde adet sonrası kızıma hamile kaldım demişsın Nasıl eminsin diğer günler korunmalı mi oldu birde döngüm kaç Can'ım senin
Bünyeye göre değişir benim hemen şişmişti ama bazı arkadaşlarım 7. Ayında anca dolgunlaştığını biliyorum canımKizlar bisey sormak istiyorum. Hamile kalindiktan hemen sonra goguslerde dolgunluk olmasimi lazim. Hamisligniz zamanlardan hatirlayan varmi boyle bi durum. Ben hic dikkat etmemisim hatirlamiyorum.
Canim gitti gidiyor. hepsi burada. n 11 gibi siteler var oraya bak fiyatlar degisiyo surekli. ucuza geliyo intnretden alirsan..ekzaneden alma derim ben.Ovülasyon testlerini ne kadara alıyorsunuz kızlar
Bulunduğum yere kargolar sıkıntılı ulaşamıyo annemin evine de vermek istemiyorum siparişi o yüzden eczaneden alacam mecburCanim gitti gidiyor. hepsi burada. n 11 gibi siteler var oraya bak fiyatlar degisiyo surekli. ucuza geliyo intnretden alirsan..ekzaneden alma derim ben.
Canım ben her iki kimyasal gebeliğimde de 3. Günden itibaren hissetmiştim.Kizlar bisey sormak istiyorum. Hamile kalindiktan hemen sonra goguslerde dolgunluk olmasimi lazim. Hamisligniz zamanlardan hatirlayan varmi boyle bi durum. Ben hic dikkat etmemisim hatirlamiyorum.
Yok canım ne yazık ki.. ama doğru düzgün adette olamadım leke leke şeklinde. Detoks yüzünden olmuş bugün danışmanı aradım sinir de oldum kolay Hamile kalmak için yaptığımı söylemiştim. Beni adetten kesti resmen. Sen ne yaptın canım deneme oldu mu?iwashereonce sen nsilsin canim. Tutmusmu bebis.
Tamam canım ama başladık biz namazı kılındı niyet edildi. Bunu bitirince yine çekeriz inşAllah ablanı da o zaman alırız olur mu?Arkadaslar. Ablamda katilmak istiyo. Salati-tefriciye. Ismi Cemal. Yeni ev almak istiyo. Bugundeb basliycak insallah. Hepimizin ismini anarak erkek evlat icin dua eder.
iwashereonce canim kac sayi dusuyosu 14 hazirana kadar bitirir insl.
Yok canim testim silik ihmal ettim misafir yogunlugu da vardi herzaman 17 18.gun catliyordu bende buna güvenerek 16.gün teste basladim buyuk ihtimal 15te catladi. Cok takmiyorum cok sukur yoksa cidden sinir bozucu bir durum.Yok canım ne yazık ki.. ama doğru düzgün adette olamadım leke leke şeklinde. Detoks yüzünden olmuş bugün danışmanı aradım sinir de oldum kolay Hamile kalmak için yaptığımı söylemiştim. Beni adetten kesti resmen. Sen ne yaptın canım deneme oldu mu?
Ayy çok sevindim gözüm aydın canım yöntem denedin mi ?Hayırlı günler hanımlar test yaptım ve sonuç pozitif şaşkınım hiç beklemiyordum. Sizlerle dua ettik Allahrazı olsun hepinizden inşallah hepimiz kalbimizdekine ulaşırız kolay sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip eder rabbim. Bunarada hiç bir belirtim yoktu adetim yarın yada öbür gündü Ekim ayından beti deniyorduk.
Canim naptin test yaptın miKızlar dün akşam kasıklarım sancıdı ama ben üşüttüm deyip önemsemedim .bugün de sol bacağımı çektirerek kasığıma yine ağrı girdi Afedersiniz tuvalete gittim taharet alınca yumurta akı gibi sıvımsı elime geldi bende burda okuduklarım gibi elimde uzuyormu diye baktım tahmini 3 cm kadar uzadı test yapcam ama mecburen 2 saat bekliyim idrarımı diyorum şimdi bu nedir bilen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?