Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Can'ım allah azı olsun rabbim kabul etsin inşallah

Allah kabul etsin canim.

Helal olsn vallahi brn daha 100 de kaldm ama vakit bulamiyorm bugun biraz daha okuyacam insaallah

Kızlar kaldığım boncukta çengel takiyodum cemgelim düşmüş şimdi kaç sayı okudum nerde kaldığımı bilmiyorm ben ne yapayım

Amin cnm inşallah

Kızlar siz hamile kalmadan oğullarınızı kucağınıza almadan gitmem
Erkek bebek topiği haddinden çok karışıklık oldu
Ne testler nede yöntem belli
Gelen giden hayırlı sağlıklı tartışmalarına girmiş .
Bilenlerde yazmıyor oraya onun sürmesi zaten başlı başına bir saçmalıktı.
Bu topikte edindiğim bilgi ve tecrübelerimi ilk sayfada düzenliyecem.En azından bizden sonra gelenler ilk sayfada ne olup bittiğini anlar .Kim diğer sayfada bin küsür sayfayı okuyacak.Allah aşkına söyleyin
Gizli ve gizemli kalmak istemiyorum .Bildiklerimi ilk sayfaya yazıcam.Tutan tutmayan herkesi .Sorumluluklarım var benim Çocuklarım evim eşim işlerim var.Biz gibileri bitmez ne ilk erkek isteyenleriz nede son .

Hayırlı kandiller hayırlı sahurlar arkadaşlar diğer topik dağılmış sanırım bende ne oldu ileti gelmiyor diye düşünüyordum ne takvimi bu arkadaşlar bende bir iki aya çalışmalara başlıycam nasipse prensesimi Allahım bagislasin birde prensim olur insAllah bana da yardım edermisiniz bilgilerinize
?

Ilk sayfa neresi acaba

Sağol cnm inşallah ismi hazır amcası vefat etti allh nasio ederse onun ismini koyacaz

Hayırlı olsun canım bebisin unsAllah gönlünden gecendir .. ovulasyin testi mi kullandın yumurta çatlakladiktan kaç saat sonra aldı ilişki benim çift çizgi gördüğüm gün olmuştu ve prensesim geldi dunyaya

Haklısın ilk sayfayı şimdi okudum sanırım edindiğindiğin bilgilerle oğluna kavuştun Rabbim sağlık versin tartışma yapılacak bi konu değil bence bu rabbim den istiyoruz bunun için çabalıyoruz allah inşallah nasip eder herkese bir oğlan he etmez kız olursa onada bin şükür rabbimden gelen herşey güzel herşey hayırlıdır

Arkadaşlar ben kızım da ovulasyin testi ile hamile kaldım erkek bebek için değil hamile kalmak için kullanmıştım çift çizgi ve akintimin olduğu gün ilişki olmsutu ve prensesim dünyaya gelmişti şimdi yine düşünüyoruz sizin gibi bende erkek istiyorum Rabbim nasip ederse ama bu defa başka yöntem var aklımda size danışmak istiyorum bir çok kişi adetin son günü klomenle hamile ve bebialer hep erkek benim bi ablam hamile kalsın diye 3 gebelikte de kullandı 3 oğlu var gorumcem öyle iki ikiz oğlu ve bir tek oğlu arkadaşım gebe kalsın diye kullandı oğlu oldu yeni açıkçası bunu düşünüyorum B8 defa malum bende test tutmadı yada siz ne düşünürsünüz bu konuda görüş veya öneriniz var mı?

Cnm benimde ikinci çizgi biraz açılınca oldu ilişki hayırlısı artık

Cnm benimde ikinci çizgi biraz açılınca oldu ilişki hayırlısı artık

Allahım gonlumuzden geçeni versin mübarek gece hurmetine canım bide akıntını takip ettin mi anlayabiliyormusun akintundan meseala benim önceki gün şeffaf yumurta akı gibi akintim oldu ve ertesi gün daha koyu yapışkan ve kremsi 2 gün sürdü ama her iki günde de kasik ağrım oldu bu durumda hangi gün catlamistir yumurta?

Son düzenleme:
Canim benim hic bilgim yok.
Ama ben 200 tanesini alarim istersen. Yeniden baslaman gerekirse zor olur dersen..
Inanın ne kadar okuduğumu bilmiyorum çünkü saylarimin hepsini karıştırdım sadece ilk çektiğim tesbih 101 taneydi 2 . Tesbihimde böyle olunca 2. Tesbihte sayılar karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…