- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.161
Can'ım allah azı olsun rabbim kabul etsin inşallah@Ceymiceyn canim ben " 633 " tane. Salati tefriciyeyi bitirdim teslim ediyorum..
Bu muberek gunde hepimizin ismini anarak dua ediyorum.
Boyle guzel bir duayi sizinle beraber okudugum icinde cok mutluyum.
Iyiki varsiniz kizlar..
Rabbim hepimize tatli bir oglus nasip eylesin.
Dualarimiz kabul olsun....
Allah kabul etsin canim.@Ceymiceyn canım 633 salatı tefriciye yı okuudum sana teslim ediyorum Rabbim tez vakitte hepimize katından hayırlı sağlıklı Salih oğullar nasip etsın bu mübarek Kadir gecesinde bitirmenin mutluluğu ve Rabbimden istememin şansına sahip olduğum için çok mutluyum bunada şükür biz elimizdn geleni yaptık Rabbim sen gönlümüzden geçenleri nasip et "kun fe yekün" sadece senin Ol demenle olacak mucizelere ihtiyacımız var Rabbim bizlerede bu Kadir gecesınde dua etmeyi nasip ettin kabulü olunca şükür duası etmeyi de nasip et inşallah
18 20 haziranMerhaba canim bugün hic kanaman oldumu.leke bile olsa bitis bugun olmaz
Canim yumurtlamaya gore degil bu takvim.senin erkek gunlerin14 e kadar vakit var yani yumurtlama bitmiş oluyorda ama anladım canım saol en azından erkek günüm varmış:)) bu ay kalırsam yazcam hemen
Helal olsn vallahi brn daha 100 de kaldm ama vakit bulamiyorm bugun biraz daha okuyacam insaallah@Ceymiceyn canım 633 salatı tefriciye yı okuudum sana teslim ediyorum Rabbim tez vakitte hepimize katından hayırlı sağlıklı Salih oğullar nasip etsın bu mübarek Kadir gecesinde bitirmenin mutluluğu ve Rabbimden istememin şansına sahip olduğum için çok mutluyum bunada şükür biz elimizdn geleni yaptık Rabbim sen gönlümüzden geçenleri nasip et "kun fe yekün" sadece senin Ol demenle olacak mucizelere ihtiyacımız var Rabbim bizlerede bu Kadir gecesınde dua etmeyi nasip ettin kabulü olunca şükür duası etmeyi de nasip et inşallah
Amin cnm inşallah@Ceymiceyn canım 633 salatı tefriciye yı okuudum sana teslim ediyorum Rabbim tez vakitte hepimize katından hayırlı sağlıklı Salih oğullar nasip etsın bu mübarek Kadir gecesinde bitirmenin mutluluğu ve Rabbimden istememin şansına sahip olduğum için çok mutluyum bunada şükür biz elimizdn geleni yaptık Rabbim sen gönlümüzden geçenleri nasip et "kun fe yekün" sadece senin Ol demenle olacak mucizelere ihtiyacımız var Rabbim bizlerede bu Kadir gecesınde dua etmeyi nasip ettin kabulü olunca şükür duası etmeyi de nasip et inşallah
Kızlar siz hamile kalmadan oğullarınızı kucağınıza almadan gitmem
Erkek bebek topiği haddinden çok karışıklık oldu
Ne testler nede yöntem belli
Gelen giden hayırlı sağlıklı tartışmalarına girmiş .
Bilenlerde yazmıyor oraya onun sürmesi zaten başlı başına bir saçmalıktı.
Bu topikte edindiğim bilgi ve tecrübelerimi ilk sayfada düzenliyecem.En azından bizden sonra gelenler ilk sayfada ne olup bittiğini anlar .Kim diğer sayfada bin küsür sayfayı okuyacak.Allah aşkına söyleyin
Gizli ve gizemli kalmak istemiyorum .Bildiklerimi ilk sayfaya yazıcam.Tutan tutmayan herkesi .Sorumluluklarım var benim Çocuklarım evim eşim işlerim var.Biz gibileri bitmez ne ilk erkek isteyenleriz nede son .
Sağol cnm inşallah ismi hazır amcası vefat etti allh nasio ederse onun ismini koyacaz
Haklısın ilk sayfayı şimdi okudum sanırım edindiğindiğin bilgilerle oğluna kavuştun Rabbim sağlık versin tartışma yapılacak bi konu değil bence bu rabbim den istiyoruz bunun için çabalıyoruz allah inşallah nasip eder herkese bir oğlan he etmez kız olursa onada bin şükür rabbimden gelen herşey güzel herşey hayırlıdırKızlar siz hamile kalmadan oğullarınızı kucağınıza almadan gitmem
Erkek bebek topiği haddinden çok karışıklık oldu
Ne testler nede yöntem belli
Gelen giden hayırlı sağlıklı tartışmalarına girmiş .
Bilenlerde yazmıyor oraya onun sürmesi zaten başlı başına bir saçmalıktı.
Bu topikte edindiğim bilgi ve tecrübelerimi ilk sayfada düzenliyecem.En azından bizden sonra gelenler ilk sayfada ne olup bittiğini anlar .Kim diğer sayfada bin küsür sayfayı okuyacak.Allah aşkına söyleyin
Gizli ve gizemli kalmak istemiyorum .Bildiklerimi ilk sayfaya yazıcam.Tutan tutmayan herkesi .Sorumluluklarım var benim Çocuklarım evim eşim işlerim var.Biz gibileri bitmez ne ilk erkek isteyenleriz nede son .
Canim benim hic bilgim yok.Kızlar kaldığım boncukta çengel takiyodum cemgelim düşmüş şimdi kaç sayı okudum nerde kaldığımı bilmiyorm ben ne yapayım
Cnm benimde ikinci çizgi biraz açılınca oldu ilişki hayırlısı artıkHayırlı olsun canım bebisin unsAllah gönlünden gecendir .. ovulasyin testi mi kullandın yumurta çatlakladiktan kaç saat sonra aldı ilişki benim çift çizgi gördüğüm gün olmuştu ve prensesim geldi dunyaya
Cnm benimde ikinci çizgi biraz açılınca oldu ilişki hayırlısı artık
Inanın ne kadar okuduğumu bilmiyorum çünkü saylarimin hepsini karıştırdım sadece ilk çektiğim tesbih 101 taneydi 2 . Tesbihimde böyle olunca 2. Tesbihte sayılar karıştıCanim benim hic bilgim yok.
Ama ben 200 tanesini alarim istersen. Yeniden baslaman gerekirse zor olur dersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?