- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.181
Canım Allah razı olsuniwashereonce canim ben " 633 " tane. Salati tefriciyeyi bitirdim teslim ediyorum..
Bu muberek gunde hepimizin ismini anarak dua ediyorum.
Boyle guzel bir duayi sizinle beraber okudugum icinde cok mutluyum.
Iyiki varsiniz kizlar..
Rabbim hepimize tatli bir oglus nasip eylesin.
Dualarimiz kabul olsun....
Canım adet kanamasından önce de akıntı oluyor canını sıkmaSadece kafamı karıştıran seyler var ben adet olmadan önce gece eşimin ısrarı üzerine birliktelik oldu ama ilk birleşme değilse ikinci birlesşme içerde oldu ilki eşimin rahatsızlığından ötürü dışarı oldu üstü kapalı. Anlatmaya çalışıyorum inşallah anladınız tabi ben boşalacağını bekleöıyordım hemen kalkıp lavaboda yıkandım falan adet öncesı de olsa hamile olma ihtimalı var
Neyse ertesi sabah gün boyu yumurta akını gördüm kızlar ve gecesı adet oldum testim de yoktu ikinci birliktelik olduğu için hamilelik şansı bile olsa erkek Bebek için çok riskli ya böyle yumurtlama olurmu acaba
Canım anlamını bilmiyorum ama güzel bir rüya benceKizlar hepinize merhaba.. mubarek kadir gecesinde yapicaginiz dualar kabul olsun.
Rabbim hepimize gonlumizde olani nasip eylesin.
Kardesim 2 gun once ruyasinda bana sutlac ikram etmis bende yemisim. Bu gun soyledi ne anlama gelir bileniniz varmi arkadaslar.
Amin canım bende saat farkı yüzünden geç kutluyorum kandillinizi kusuruma bakmayınKızlar hepinize hayırlı kandiller rabbim gönlümüzde olanı bu gece yapacağımız dualarla nasip eder inşallah dualarda buluşmak dileğiyle birbirimize çok dua edelim bu gece ıns rabbim elimizi boş cevirmeyecek bu gecenin hürmetine
Amin canımHayırlı kandıller kızlar rabbim hepimizi affetsin bu gece inşallah gönlümüzden gecen bütün Dilek'leri hayırlısıyla nasip etsin
Teslim alıyorum canım Allah kabul etsiniwashereonce canım 633 salatı tefriciye yı okuudum sana teslim ediyorum Rabbim tez vakitte hepimize katından hayırlı sağlıklı Salih oğullar nasip etsın bu mübarek Kadir gecesinde bitirmenin mutluluğu ve Rabbimden istememin şansına sahip olduğum için çok mutluyum bunada şükür biz elimizdn geleni yaptık Rabbim sen gönlümüzden geçenleri nasip et "kun fe yekün" sadece senin Ol demenle olacak mucizelere ihtiyacımız var Rabbim bizlerede bu Kadir gecesınde dua etmeyi nasip ettin kabulü olunca şükür duası etmeyi de nasip et inşallah
Canım sen okumaya devam et bitiremeyecek gibi olursan 1 gün önceden haber ver yardım ederizNeyse ben hatırladığım sayıdan devam edecem yetistiremesem birbirimize yardım ederiziwashereonce son tarih 14 haziranmi
Teslim alıyorum canım Allah kabul etsin
Amin kuzum inşAllah oğlun karnındadır. Şuan deneme yapan bi sen varsın sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canim hoşgeldin bu takvime ben bakiyorumHayırlı kandiller hayırlı sahurlar arkadaşlar diğer topik dağılmış sanırım bende ne oldu ileti gelmiyor diye düşünüyordum ne takvimi bu arkadaşlar bende bir iki aya çalışmalara başlıycam nasipse prensesimi Allahım bagislasin birde prensim olur insAllah bana da yardım edermisiniz bilgilerinize
?
Canim hoşgeldin bu takvime ben bakiyorum
Canım öyle bile olsa mantık aynıya çıkıyor onu demek istedim aslında önemli olan yumurta çatlamasıyla 12 saat içerisinde taze spermlerin içeriye ulaşması. ben de her türlü o dönemde çatlama zamanına denk gelmiş oluyor. Mesela kardeşim de yumurtlama öncesinde birlikte olmuştu kızı oldu arkadaşımda yine aynı şekilde. Görümcem tam çatlama ve ertesi günü yani bilimsel kısmı yumurtanın çatladığını bildiğinizde mesela 2’si 2-3 ünde birliktelik daha garanti oluyor. Tabi allahın bileceği iş nasibimizde yoksa olmuyor. Ben kızcıyım hep oğlum olursa yandım dedim durdum oğluş geldi :) sağlıkla huzurla gelsinler hepsi
Kızlar arkadaşım yumurlamaya birgün kala ve yumurta çatlayınca dene diyor oda bu yöntemi denemiş ve oglu oldu.ben zaten yöntem denemiycem daha öncede söylemiştim adet bitiminden hemen sonra denemelere başlarım artık
Canim hamilelik testini yumurtlamadan kac gun sonra yapmistin. Bugun benimde yumosdan sonraki 8 nci gunim bekliyom heycanla.Cnm benimde ikinci çizgi biraz açılınca oldu ilişki hayırlısı artık
Yumurtlama günü çift çizgi ile kız olan arkadaşlara sorum olacak çift çizgi ile tek ilişki olmuş ua ertesi gün test yaptığınix mi silikleşmişmiydi
Cinsel perhiz kaç gün olduCnm benimde ikinci çizgi biraz açılınca oldu ilişki hayırlısı artık
T C den daha koyu olacak sonra t siliklesmeye baslayinca ve sumuksu akinti kesildiginde artk yumurta catlamis oluyor.. Koyuluk devam edip yumurtasi 2 gun sonra catlayan da var.. Bence yum. takibinizde hata varBenim Hayır ertesi gün de aynı koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?