Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım Allah razı olsun
Bende çok mutluyum çok şükür
Amin diyeyim güzel duan için

Canım adet kanamasından önce de akıntı oluyor canını sıkma
Yumurtlama akıntısı değildir o

Canım anlamını bilmiyorum ama güzel bir rüya bence
Allah hayırlara çıkarsın

Amin canım bende saat farkı yüzünden geç kutluyorum kandillinizi kusuruma bakmayın
Şuan burda yeni gece oldu sizin için tek tek dua edeceğim
Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin

Teslim alıyorum canım Allah kabul etsin
Amin kuzum inşAllah oğlun karnındadır. Şuan deneme yapan bi sen varsın sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Salat-ı Tefriciye listemiz

1. divinity (mehtap)

2. @suuuus 4716 (kübranur)

3. @Ceymiceyn (duygu) okudum

4. @Kizlarinin annecigi (gümüş) okudu

5. M Minikbaharrr

6. A Asell80 (Aygül)

7. @Kubrali5454 (Kübra)

Kişi başına düşen sayı 633

Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.

Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE

Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE

Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah

**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.

Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Dün gece bi arkadaşım Doğum yaptı
2 Kızı vardı dün de oğlunu aldı kucağına
Aslında bu oğlundan önce bi oğlu da karnında vefat etmişti geçen sene çok üzülmüştük..
Dün bana Doğumda hep aklımdaydın senin için dua ettim Allah size de nasip etsin dedi
Nasıl duygulandım..
Bize de “oğlumuzu kucağımıza aldık şükür” mesajı yazmak nasip olsun

Kıss adetliyim ben o deneme tutmadı sadece adet öncesi ise o risk var bu Arada Can'ım benimde ismimin yanına okundu yaz hele öyle daha güzel havali duruyo
Teslim alıyorum canım Allah kabul etsin
Amin kuzum inşAllah oğlun karnındadır. Şuan deneme yapan bi sen varsın sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canim hoşgeldin bu takvime ben bakiyorum

Canim benim de çift çizgi günü ilişki oldu tek ilişki ve prensesim oldu .. şimdi erkek bebek için çalışmalara basliycaz nasip ederse Rabbim bişey sormak istiyorum yumurta takibi yapıyorum ilk gün beyaz akı akıntı oldu ertesi gün koyu ve yapışkan ikisinde de kasık ağrım oldu bu durumda hangi gün catlamis yumurta?

Yumurtlama günü denemem olmuştu prensesim oldu .. İkinci için farklı yöntem düşünüyorum hamile kalan bir sürü tanıdığım in bu yöntemle erkek bebisi oldu nasip bakalım artık

Yumurtlama günü çift çizgi ile kız olan arkadaşlara sorum olacak çift çizgi ile tek ilişki olmuş ua ertesi gün test yaptığınix mi silikleşmişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…