Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
T C den daha koyu olacak sonra t siliklesmeye baslayinca ve sumuksu akinti kesildiginde artk yumurta catlamis oluyor.. Koyuluk devam edip yumurtasi 2 gun sonra catlayan da var.. Bence yum. takibinizde hata var

Evet tam bilmiyordum canim ama o zaman gebelik için yapmıştım zaten erkek olması için değil şimdi ikincide erkek için uygulamayı düşünüyorum nasipse .. yumurta akı gibi akıntı gelince yumurta catlamis mi oluyor catliycak belirtisi mi?

Bende az bir sivi geliyor bu yumurta catlayinca gelirmis sanki idrar kacirmis gibi bunlari takip etmek . sumuksu akintiyi eline alinca uzasin..ogrendiklerim bunlar ve tek iliski bir onceki iliski arasinda 3-4 gun sure olsun..kkeciboynuzu kuru dusunuyorum ben

Bu ay gozlemliyeyim dedim bende bi iki aya düşünüyorum insAllah .. ilk gün sumuksu az uzayan sefaf geldi ertesi gün daha kıvamlı yapışkan geldi iki günde de kasık ağrım oldu bu durumda hangi gün yumurtladim acaba?

Benim Hayır ertesi gün de aynı koyuydu
Aynen yumurtlama günümde yapmamışsınız benim koyuluk 3 gün sürdü. İkisinde koyuydu hafif silik olonca deneme oldu ama adete girdim yani siz yumurtlama Zaman'ında ama yumurtlama günümde deneme yapmamişsiniz belki koyuluk devam ettiği Zaman ikinci birliktelik de yapsaydınız erkek olma ihtimali olırdı hayırlısı olsun inşallah

Canim iki gün arda arda ilişki olmuştu akıntı da vardı ama naSIP zaten erkek için lullanmamistim ama şimdi erkek bebek için dusunuyorum nasipse başka bir yöntemde var aklımda ikisinden birine tevekkül edip odaklanacam

Kıss adetliyim ben o deneme tutmadı sadece adet öncesi ise o risk var bu Arada Can'ım benimde ismimin yanına okundu yaz hele öyle daha güzel havali duruyo
Canım bazen adete bi gün kala Hamile kalanlar oluyor ya ondan dedim ben
Hemen yazıyorum canım isminin yanına havalı bi emojiyle hem de

Salat-ı Tefriciye listemiz

1. divinity (mehtap)

2. @suuuus 4716 (kübranur)

3. @Ceymiceyn (duygu) okudum

4. @Kizlarinin annecigi (gümüş) okudu

5. M Minikbaharrr

6. A Asell80 (Aygül) okudu

7. @Kubrali5454 (Kübra)

Kişi başına düşen sayı 633

Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.

Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE

Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE

Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah

**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.

Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Merhaba. Testiniz çift çizgideyken deneme oldu demişsiniz bunu biraz daha açabilirseniz iyi olur. İkisinin koyulaşıp eşit çizgiye geldiğinde mi deneme oldu yoksa pikten sonra silikleşip aynı koyuluğa geldiğinde mi?

T C den daha koyu olacak sonra t siliklesmeye baslayinca ve sumuksu akinti kesildiginde artk yumurta catlamis oluyor.. Koyuluk devam edip yumurtasi 2 gun sonra catlayan da var.. Bence yum. takibinizde hata var
Aynen benim kızımda öyle oldu. Koyuluk 3 gün devam etti. Ben cinsiyet için takip etmediğim için önemsememiştim. Bence bu arkadaşın yumurtası da geç çatlamış.

Dedigim gibi ilk çocuğumu cinsiyet için ykullanmamistim çift çizgiyi sabah 11 de gördüm gece 12 degerndirdik ve etse gün yine ciftti aynı koyulukta yine değerlendirdi

Dedigim gibi ilk çocuğumu cinsiyet için ykullanmamistim çift çizgiyi sabah 11 de gördüm gece 12 degerndirdik ve etse gün yine ciftti aynı koyulukta yine değerlendirdi
Canım yumurtan geç çatlamış olabilir. Ayrıca yumurta çatladıktan 12 saat sonrasın da kız olma ihtimali giderek artıyor.
Erkek bebek için yumurtlamadan sonraki ilk 5 saati yakalamak en iyisi aslında. Ve cinsel perhiz gerekiyor 4-5 günlük.
Testleri doğru yapmak çok önemli. Ve eşinin sperm kalitesini arttırmak da çok önemli.
Bende senin gibi çok yöntem araştırdım ama bana en mantıklı gelen bu oldu.

Aynen canım geçen bu doktora sordum netten yumurta çatladiktan 12 saat sonra erkek bebek şansı artar dedi bilemedim .. sen suan beklemedemisin ben bi iki aya düşünüyorum Allah hepimizin ginulndekini nasp etsun

başka yöntem hangisi canm bizlerle de paylaşırmısın

Canım bazen adete bi gün kala Hamile kalanlar oluyor ya ondan dedim ben
Hemen yazıyorum canım isminin yanına havalı bi emojiyle hem de
evet canm olabilir çünkü bariz yumurtlama akıntısıydı keşke eşimin dediğini yapsaydim belki ilk birliktelik içe olurdu erkek Bebek için

Vaaaoooov çok havalı

Kızlar bende malum bayram sabahı memlekete gideceğim temizlendiğiö günün gecesi korunmasız derme yapacagım eğer yumurtlama Zaman'ı da elimim yanında olsaydım o ay hem adet sonrası hem yumurtlama günü deneme yapardım ama yumurtlama Zaman'ı yanında değilim adet sonrası erkeği Bulak çok var şansımı deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…