- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.201
T C den daha koyu olacak sonra t siliklesmeye baslayinca ve sumuksu akinti kesildiginde artk yumurta catlamis oluyor.. Koyuluk devam edip yumurtasi 2 gun sonra catlayan da var.. Bence yum. takibinizde hata var
Bende az bir sivi geliyor bu yumurta catlayinca gelirmis sanki idrar kacirmis gibi bunlari takip etmek . sumuksu akintiyi eline alinca uzasin..ogrendiklerim bunlar ve tek iliski bir onceki iliski arasinda 3-4 gun sure olsun..kkeciboynuzu kuru dusunuyorum benEvet tam bilmiyordum canim ama o zaman gebelik için yapmıştım zaten erkek olması için değil şimdi ikincide erkek için uygulamayı düşünüyorum nasipse .. yumurta akı gibi akıntı gelince yumurta catlamis mi oluyor catliycak belirtisi mi?
Bende az bir sivi geliyor bu yumurta catlayinca gelirmis sanki idrar kacirmis gibi bunlari takip etmek . sumuksu akintiyi eline alinca uzasin..ogrendiklerim bunlar ve tek iliski bir onceki iliski arasinda 3-4 gun sure olsun..kkeciboynuzu kuru dusunuyorum ben
Aynen yumurtlama günümde yapmamışsınız benim koyuluk 3 gün sürdü. İkisinde koyuydu hafif silik olonca deneme oldu ama adete girdim yani siz yumurtlama Zaman'ında ama yumurtlama günümde deneme yapmamişsiniz belki koyuluk devam ettiği Zaman ikinci birliktelik de yapsaydınız erkek olma ihtimali olırdı hayırlısı olsun inşallahBenim Hayır ertesi gün de aynı koyuydu
Aynen yumurtlama günümde yapmamışsınız benim koyuluk 3 gün sürdü. İkisinde koyuydu hafif silik olonca deneme oldu ama adete girdim yani siz yumurtlama Zaman'ında ama yumurtlama günümde deneme yapmamişsiniz belki koyuluk devam ettiği Zaman ikinci birliktelik de yapsaydınız erkek olma ihtimali olırdı hayırlısı olsun inşallah
Amin cnm inşallahAmin canım bende saat farkı yüzünden geç kutluyorum kandillinizi kusuruma bakmayın
Şuan burda yeni gece oldu sizin için tek tek dua edeceğim
Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin
Tm Cnm sağolCanım sen okumaya devam et bitiremeyecek gibi olursan 1 gün önceden haber ver yardım ederiz
14 haziran canım
Cnm ikisk8den bir hafta sonra kanda çıkmadı 12.gun testte ciktiCanim hamilelik testini yumurtlamadan kac gun sonra yapmistin. Bugun benimde yumosdan sonraki 8 nci gunim bekliyom heycanla.
Ya 4.yada 5 gün cnm tamCinsel perhiz kaç gün oldu
Bebeğin cinsiyetini belirleyebiliyor musunuz gerçekten yok artık
Canım bazen adete bi gün kala Hamile kalanlar oluyor ya ondan dedim benKıss adetliyim beno deneme tutmadı sadece adet öncesi ise o risk var bu Arada Can'ım benimde ismimin yanına okundu yaz hele öyle daha güzel havali duruyo
Merhaba. Testiniz çift çizgideyken deneme oldu demişsiniz bunu biraz daha açabilirseniz iyi olur. İkisinin koyulaşıp eşit çizgiye geldiğinde mi deneme oldu yoksa pikten sonra silikleşip aynı koyuluğa geldiğinde mi?Canim benim de çift çizgi günü ilişki oldu tek ilişki ve prensesim oldu .. şimdi erkek bebek için çalışmalara basliycaz nasip ederse Rabbim bişey sormak istiyorum yumurta takibi yapıyorum ilk gün beyaz akı akıntı oldu ertesi gün koyu ve yapışkan ikisinde de kasık ağrım oldu bu durumda hangi gün catlamis yumurta?
Aynen benim kızımda öyle oldu. Koyuluk 3 gün devam etti. Ben cinsiyet için takip etmediğim için önemsememiştim. Bence bu arkadaşın yumurtası da geç çatlamış.T C den daha koyu olacak sonra t siliklesmeye baslayinca ve sumuksu akinti kesildiginde artk yumurta catlamis oluyor.. Koyuluk devam edip yumurtasi 2 gun sonra catlayan da var.. Bence yum. takibinizde hata var
Merhaba. Testiniz çift çizgideyken deneme oldu demişsiniz bunu biraz daha açabilirseniz iyi olur. İkisinin koyulaşıp eşit çizgiye geldiğinde mi deneme oldu yoksa pikten sonra silikleşip aynı koyuluğa geldiğinde mi?
Canım yumurtan geç çatlamış olabilir. Ayrıca yumurta çatladıktan 12 saat sonrasın da kız olma ihtimali giderek artıyor.Dedigim gibi ilk çocuğumu cinsiyet için ykullanmamistim çift çizgiyi sabah 11 de gördüm gece 12 degerndirdik ve etse gün yine ciftti aynı koyulukta yine değerlendirdi
Canım yumurtan geç çatlamış olabilir. Ayrıca yumurta çatladıktan 12 saat sonrasın da kız olma ihtimali giderek artıyor.
Erkek bebek için yumurtlamadan sonraki ilk 5 saati yakalamak en iyisi aslında. Ve cinsel perhiz gerekiyor 4-5 günlük.
Testleri doğru yapmak çok önemli. Ve eşinin sperm kalitesini arttırmak da çok önemli.
Bende senin gibi çok yöntem araştırdım ama bana en mantıklı gelen bu oldu.
başka yöntem hangisi canm bizlerle de paylaşırmısınCanim iki gün arda arda ilişki olmuştu akıntı da vardı ama naSIP zaten erkek için lullanmamistim ama şimdi erkek bebek için dusunuyorum nasipse başka bir yöntemde var aklımda ikisinden birine tevekkül edip odaklanacam
evet canm olabilir çünkü bariz yumurtlama akıntısıydı keşke eşimin dediğini yapsaydim belki ilk birliktelik içe olurdu erkek Bebek içinCanım bazen adete bi gün kala Hamile kalanlar oluyor ya ondan dedim ben
Hemen yazıyorum canım isminin yanına havalı bi emojiyle hem de
Vaaaoooov çok havalıSalat-ı Tefriciye listemiz
1.divinity (mehtap)
2. @suuuus 4716 (kübranur)
3. @Ceymiceyn (duygu) okudum
4. @Kizlarinin annecigi (gümüş) okudu
5. M Minikbaharrr
6. A Asell80 (Aygül) okudu
7. @Kubrali5454 (Kübra)
Kişi başına düşen sayı 633
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 7 HAZİRAN PERŞEMBE
Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum
Cok saol cnm. Rabbim gonlundeki nasip etsin insl.Cnm ikisk8den bir hafta sonra kanda çıkmadı 12.gun testte cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?