Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birde birşey sormak istiyorum böyle birkaç ay testle uğraşıp hamile kalamayıp birkaç aydan sonra hamile kalan varmi bu ay tutmayınca korktum ya uzun bir zaman olmazsa die normalmi acaba ilkinde tutmaması

Canim bu yöntem işte ablam görümcem arkadaşım adetin son günü başlamak üzere hergün bir Klomen içip 5. Ve 8.gün olmak üzere ilişki sonucu erkek bebise hamile kaldı doğrusu bende bu defa bunu dusunuyorum

Klomen Hakkı'nda hiçbir bilgim yok zararı vardır öyle ya kist falan yapar allah korusun peki adete girdikleri ilk günden başlayıp hergın bu ilacı içip temizlendileri gün mü birliktelik oldu

Klomen Hakkı'nda hiçbir bilgim yok zararı vardır öyle ya kist falan yapar allah korusun peki adete girdikleri ilk günden başlayıp hergın bu ilacı içip temizlendileri gün mü birliktelik oldu

Evet kist yapar diye okudum bende arkadaşım doktor kontrolsüz kullandı bir oğlu oldu onda kist yapmadı (ama herkes te yapmaz anlamına gelmz) adetin 5.günü kullanmaya başladolar 5.gün ve 8. Gün ilişki olmuş

Bence +12 ye girmişsin ondan kız olmuş..ilk alıntıda yumurta akı şeffafta girmen gerekşyordu canım

Can'ım 5. Ve 8. Gün ilişki olmuş bu ilaç içer içmez 3 günde yumurtayı çatlatmaz bence evet yumurta geliştirici ama 3 günde de olmaz ki ben ilaçsız deneyeceğim

Peki ablamın arkadışinizim adet döngüleri kac

Ablamin 28 arkadaşım 30 5.gün olmasa 8.gün çatlama etkisi olabilir Bacim öyle yap hayirlsi olsun insAllah gönlünden geçen olur .. ben şahsen ilacı içip test ile de takip düşünüyorum 5 gün değil 7.gün tek ilişkin gerisi tevekkül nasip te varsa olur

Amin canm inşallah şeninde nasibin öyle yada böyle olur bir kere yada iki kere içinde catlatabiliuo mu yanı klomen

Amin canm inşallah şeninde nasibin öyle yada böyle olur bir kere yada iki kere içinde catlatabiliuo mu yanı klomen

Canim ablam gorumcem ve bir arkadaşım yumurta tembelliği var diye doktor verdi Klomeni dediğim şekilde kullandılar yumurta takibi ilişki zamanı ve saati vs. Verilmedi bir arkadaşım da erkek bebek için kendi içti doktora gitmeden bilemiyorum ama demekki catlatiyirmus

K
Klomeni eczaneden recetesiz alabiliyomuyuz ki

Koyu ve yapışkan olduğu gün çatlamış oluyor canım. Ama şöyle bence en güzeli ultrason kontrolü benim tamamen denk geldi. O testlere pek güvenmiyorum açıkcası :) yani pik yaptığında çatlamış mı oluyor çatlamak üzere mi anlmıyorum doktorunla takip edersen en güzeli olur diye düşünüyorum allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder inşallahhh

Alırsın ama önermem. Bir sorunun yoksa kendine zarar çünkü hormon yükleniyor. Ters birşey olmasın doktoruna danış derim
Sadece sordum canım burada devlette doktor klomeni vermez yumurta takibi bile yapcağını sanmıyorum sorun yok bu ay ilk deneme yapacam zaten bilgi amaçlı sordum önerin için sağol

Cnm bisey eklemek istedim. Bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptirdim. Sirami beklerken dedigin gibi idarar kacirmisim gibi sivi geliyodu. Sonra girdim 3 sat sira bekledikten sonra
Ultrasonla baktiginda yumos catlamamisti. Tam catlamak uzereydi..
Diyecegim oki siviya aldanma. Testlede takip et tam pik yapip siliklesince olsun iliski.

Aynen canım 9ndan cesaret edemiyorum doğum yaptigim doktorum gitmiş canım yeni bi doktor bulmaliyun takib için gittim bi ara seraohone verdi 5 gün iç 5 gün içinde ilişki olsun dedi takibe gelsem gerek yok dedi bende diyemedum ve almadım hapları .. doktor ilişki saati verdi mi canım ve fark ettin mi yumurtladigini birde erkek bebek için mi takip yaptirdin

Canim doktor çatlamak üzere felan demedi mi senin ilişki nasıl oldu hem takip hem test mi yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…