- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.221
başka yöntem hangisi canm bizlerle de paylaşırmısın
evet canm olabilir çünkü bariz yumurtlama akıntısıydı keşke eşimin dediğini yapsaydim belki ilk birliktelik içe olurdu erkek Bebek için
Vaaaoooov çok havalı
Kızlar bende malum bayram sabahı memlekete gideceğim temizlendiğiö günün gecesi korunmasız derme yapacagım eğer yumurtlama Zaman'ı da elimim yanında olsaydım o ay hem adet sonrası hem yumurtlama günü deneme yapardım ama yumurtlama Zaman'ı yanında değilim adet sonrası erkeği Bulak çok var şansımı deneyeceğim
Klomen Hakkı'nda hiçbir bilgim yok zararı vardır öyle ya kist falan yapar allah korusun peki adete girdikleri ilk günden başlayıp hergın bu ilacı içip temizlendileri gün mü birliktelik olduCanim bu yöntem işte ablam görümcem arkadaşım adetin son günü başlamak üzere hergün bir Klomen içip 5. Ve 8.gün olmak üzere ilişki sonucu erkek bebise hamile kaldı doğrusu bende bu defa bunu dusunuyorum
Klomen Hakkı'nda hiçbir bilgim yok zararı vardır öyle ya kist falan yapar allah korusun peki adete girdikleri ilk günden başlayıp hergın bu ilacı içip temizlendileri gün mü birliktelik oldu
Sağlıkla gelsin inşallah işk oğluşumuzHayırlı olsun bebeğin inşallah bi oğluş geliyordur bu gruba yaz olurmu sabırsızlıkla bekliyoruz
Ooo hadi bak bakalımCanim ben bakiyorum :) Bu takvim bi bende var kocakari takvimi .Insallah bende bu takvime denk getiricem
Bence +12 ye girmişsin ondan kız olmuş..ilk alıntıda yumurta akı şeffafta girmen gerekşyordu canımAllahım gonlumuzden geçeni versin mübarek gece hurmetine canım bide akıntını takip ettin mi anlayabiliyormusun akintundan meseala benim önceki gün şeffaf yumurta akı gibi akintim oldu ve ertesi gün daha koyu yapışkan ve kremsi 2 gün sürdü ama her iki günde de kasik ağrım oldu bu durumda hangi gün catlamistir yumurta?
Bence +12 ye girmişsin ondan kız olmuş..ilk alıntıda yumurta akı şeffafta girmen gerekşyordu canım
Can'ım 5. Ve 8. Gün ilişki olmuş bu ilaç içer içmez 3 günde yumurtayı çatlatmaz bence evet yumurta geliştirici ama 3 günde de olmaz ki ben ilaçsız deneyeceğim
Peki ablamın arkadışinizim adet döngüleri kac
Amin canm inşallah şeninde nasibin öyle yada böyle olur bir kere yada iki kere içinde catlatabiliuo mu yanı klomenAblamin 28 arkadaşım 30 5.gün olmasa 8.gün çatlama etkisi olabilir Bacim öyle yap hayirlsi olsun insAllah gönlünden geçen olur .. ben şahsen ilacı içip test ile de takip düşünüyorum 5 gün değil 7.gün tek ilişkin gerisi tevekkül nasip te varsa olur
Amin canm inşallah şeninde nasibin öyle yada böyle olur bir kere yada iki kere içinde catlatabiliuo mu yanı klomen
Klomeni eczaneden recetesiz alabiliyomuyuz kiCanim ablam gorumcem ve bir arkadaşım yumurta tembelliği var diye doktor verdi Klomeni dediğim şekilde kullandılar yumurta takibi ilişki zamanı ve saati vs. Verilmedi bir arkadaşım da erkek bebek için kendi içti doktora gitmeden bilemiyorum ama demekki catlatiyirmus
K
Klomeni eczaneden recetesiz alabiliyomuyuz ki
Koyu ve yapışkan olduğu gün çatlamış oluyor canım. Ama şöyle bence en güzeli ultrason kontrolü benim tamamen denk geldi. O testlere pek güvenmiyorum açıkcası :) yani pik yaptığında çatlamış mı oluyor çatlamak üzere mi anlmıyorum doktorunla takip edersen en güzeli olur diye düşünüyorum allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder inşallahhhCanim benim de çift çizgi günü ilişki oldu tek ilişki ve prensesim oldu .. şimdi erkek bebek için çalışmalara basliycaz nasip ederse Rabbim bişey sormak istiyorum yumurta takibi yapıyorum ilk gün beyaz akı akıntı oldu ertesi gün koyu ve yapışkan ikisinde de kasık ağrım oldu bu durumda hangi gün catlamis yumurta?
Alırsın ama önermem. Bir sorunun yoksa kendine zarar çünkü hormon yükleniyor. Ters birşey olmasın doktoruna danış derimK
Klomeni eczaneden recetesiz alabiliyomuyuz ki
Sadece sordum canım burada devlette doktor klomeni vermez yumurta takibi bile yapcağını sanmıyorum sorun yok bu ay ilk deneme yapacam zaten bilgi amaçlı sordum önerin için sağolAlırsın ama önermem. Bir sorunun yoksa kendine zarar çünkü hormon yükleniyor. Ters birşey olmasın doktoruna danış derim
Cnm bisey eklemek istedim. Bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptirdim. Sirami beklerken dedigin gibi idarar kacirmisim gibi sivi geliyodu. Sonra girdim 3 sat sira bekledikten sonraBende az bir sivi geliyor bu yumurta catlayinca gelirmis sanki idrar kacirmis gibi bunlari takip etmek . sumuksu akintiyi eline alinca uzasin..ogrendiklerim bunlar ve tek iliski bir onceki iliski arasinda 3-4 gun sure olsun..kkeciboynuzu kuru dusunuyorum ben
Koyu ve yapışkan olduğu gün çatlamış oluyor canım. Ama şöyle bence en güzeli ultrason kontrolü benim tamamen denk geldi. O testlere pek güvenmiyorum açıkcası :) yani pik yaptığında çatlamış mı oluyor çatlamak üzere mi anlmıyorum doktorunla takip edersen en güzeli olur diye düşünüyorum allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder inşallahhh
Cnm bisey eklemek istedim. Bu ay ultrasonla yumurta takibi yaptirdim. Sirami beklerken dedigin gibi idarar kacirmisim gibi sivi geliyodu. Sonra girdim 3 sat sira bekledikten sonra
Ultrasonla baktiginda yumos catlamamisti. Tam catlamak uzereydi..
Diyecegim oki siviya aldanma. Testlede takip et tam pik yapip siliklesince olsun iliski.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?