- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.241
Evet canim testle ayni zamanda ultrasonlada takipteydim.Canim doktor çatlamak üzere felan demedi mi senin ilişki nasıl oldu hem takip hem test mi yaptın?
Evet canim testle ayni zamanda ultrasonlada takipteydim.
Yukardada yazdigim gibi catlamak uzere dedi. Sat 4 idi
Eve 5 gibi geldim bende.
Sonra akinti azalmaya basladi..
Gece 11 test yaptim iyice siliklesmisti 2 nci cizgi.
Sat 1 gibide iliski oldu.
Bu pazar test yapicam insallah...
Herkesde aynı olmuyo testle anlayabilirsin bence ancak..kiminin 2 gün sürüyo kiminin birkaç saatBen o yumurtlama belirtisi diye duymuştum canım bi kaç güne çatlar diye
Herkesde aynı olmuyo testle anlayabilirsin bence ancak..kiminin 2 gün sürüyo kiminin birkaç saat
Test açıldığında ilişki olduğundan rmin misin peki? Birkaç gün yazmışsın ya..Sanirim benim iki gün sürmüştü catlamasi
Aslında yumurtlama anına en yakın zamanda deneme olması yumurtanın kalitesi açısından da iyi canımAynen canım geçen bu doktora sordum netten yumurta çatladiktan 12 saat sonra erkek bebek şansı artar dedi bilemedim .. sen suan beklemedemisin ben bi iki aya düşünüyorum Allah hepimizin ginulndekini nasp etsun
Beğenmene sevindim canımbaşka yöntem hangisi canm bizlerle de paylaşırmısın
evet canm olabilir çünkü bariz yumurtlama akıntısıydı keşke eşimin dediğini yapsaydim belki ilk birliktelik içe olurdu erkek Bebek için
Vaaaoooov çok havalı
Canım biraz riskli istersen adetinin son günü testle bakKızlar bende malum bayram sabahı memlekete gideceğim temizlendiğiö günün gecesi korunmasız derme yapacagım eğer yumurtlama Zaman'ı da elimim yanında olsaydım o ay hem adet sonrası hem yumurtlama günü deneme yapardım ama yumurtlama Zaman'ı yanında değilim adet sonrası erkeği Bulak çok var şansımı deneyeceğim
Canım hergün deneme yaparak oğlu olan sen miydin?Koyu ve yapışkan olduğu gün çatlamış oluyor canım. Ama şöyle bence en güzeli ultrason kontrolü benim tamamen denk geldi. O testlere pek güvenmiyorum açıkcası :) yani pik yaptığında çatlamış mı oluyor çatlamak üzere mi anlmıyorum doktorunla takip edersen en güzeli olur diye düşünüyorum allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder inşallahhh
Canım öncesinde hiç korunmasız ilişki olmuş muydu?Evet canim testle ayni zamanda ultrasonlada takipteydim.
Yukardada yazdigim gibi catlamak uzere dedi. Sat 4 idi
Eve 5 gibi geldim bende.
Sonra akinti azalmaya basladi..
Gece 11 test yaptim iyice siliklesmisti 2 nci cizgi.
Sat 1 gibide iliski oldu.
Bu pazar test yapicam insallah...
Canım bence olsun çünkü dün gece olmamış bu gece de yumurtan çatlarsa X ler vardır şuan ortamda en azından ilişki ile yeni Yler gelmiş olurKızlar adetimin 9. Gununden akıntım başladı bugün 12. Gün ve az önce beyaz renkte ve sıvı bi akıntı oldu sizce yum çatlamış anlamınami geliyor adetim bittiğinden beri deneme yaptın 4 gece üst uste dün gece olmadı sizce bu gece olsunmu
canm eşim hiç sevmiyo keçi boynuzunı evde pekmezi var arda onu zorla içiriyorum ama memleketten dönünce dediğini alacağımBeğenmene sevindim canım
Bu arada canım eşin için keçiboynuzu özü soğuk sıkım içir istersen. Açıkça yazamıyorum ama daha önce bahsettiğin soruna da iyi geliyor. Bi ayda etki etmese bile 2-3 ay sonra o konuda da biraz düzelme oluyor.
Deneme oldu Cnm sol kasigim çok sancı yapıyor şimdi akşam iftarda da sağ kasigum agriyordu şimdi yum hangi tarafta bilmiyorum ama çok kötü sancı oluyo sol kasigim bacagimdaki damarlar çekiliyor kramp giriyor acaba neden böyle oldu ya ıns kist olmamıştır yineCanım bence olsun çünkü dün gece olmamış bu gece de yumurtan çatlarsa X ler vardır şuan ortamda en azından ilişki ile yeni Yler gelmiş olur
Şeffaf akıntın da oldu mu?
Aynen ya özledik siziGecemavisim ve divinity Kızlar napıyorsunuz hiç yoksunuz günlerdir özlettiniz kendinizi..
Umarım herşey yolundadır
Canım inşAllah kist yokturDeneme oldu Cnm sol kasigim çok sancı yapıyor şimdi akşam iftarda da sağ kasigum agriyordu şimdi yum hangi tarafta bilmiyorum ama çok kötü sancı oluyo sol kasigim bacagimdaki damarlar çekiliyor kramp giriyor acaba neden böyle oldu ya ıns kist olmamıştır yine
Canım hiç bilemiyorum yardımcı olmak isterdim ama...Bu Arada kozlar testim bitti internete sipariş etsem anca kredi karti olması lazım başka yöntemi yokum bunun eczabedekiler çok pahalı gecen sefer arkadaşımdan istedim kartoyla alsın die utana sıkıla söyledim sağılsın aldı hatta parasını bile veremedim çünkü ben ist. O Van'da ancak yüz yüze görüşünce vereceğim diğer türlü ne yaptıysam kabul etmedi tekrar isteyemem hani yanımda olsa parasını versem rahatlıkla isterdim bunum başka yolu yokmu ya illa kredi kartı mi olması lazım
Yok cnm gidemedim eşim bayramdan sonraya kalsın diyor bilmiyorum bende kararsızımCanım inşAllah kist yoktur
sen gidemedin demi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?