- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #51.261
Hiçbir fikrim yok Cnm zaten o testlerdende bi türlü anlayamadim o yüzden kullanmıyorumBu Arada kozlar testim bitti internete sipariş etsem anca kredi karti olması lazım başka yöntemi yokum bunun eczabedekiler çok pahalı gecen sefer arkadaşımdan istedim kartoyla alsın die utana sıkıla söyledim sağılsın aldı hatta parasını bile veremedim çünkü ben ist. O Van'da ancak yüz yüze görüşünce vereceğim diğer türlü ne yaptıysam kabul etmedi tekrar isteyemem hani yanımda olsa parasını versem rahatlıkla isterdim bunum başka yolu yokmu ya illa kredi kartı mi olması lazım
Cok saol insallah .Yok canm allaha sukir hic bi sorunum. Ben yurt disinda yasiyorum. Burda ozel kliniga gidiyorum. Parasini veriyosun napdirmak istiyosan yapiyolar.. Hatda sordum erkek bebek icin yapiyorum nezaman olsun iliski diye. Bu aksam dedi kadin. Turkyedede yapiyolar bildigim 2015 de takip yaptirmistim ama erkek bebek icin dildi. Sabirsiz biriyim oyuzden galibaHayirli haberlerin olur insAllah gönlünde geçenlerle .. yumurta problemin var mı canım yoksa erkek için takibe gittin takibi yumurtlama sorunu olmadığı halde takip yaparlar mi acaba?
Cok saol insallah .Yok canm allaha sukir hic bi sorunum. Ben yurt disinda yasiyorum. Burda ozel kliniga gidiyorum. Parasini veriyosun napdirmak istiyosan yapiyolar.. Hatda sordum erkek bebek icin yapiyorum nezaman olsun iliski diye. Bu aksam dedi kadin. Turkyedede yapiyolar bildigim 2015 de takip yaptirmistim ama erkek bebek icin dildi. Sabirsiz biriyim oyuzden galiba
Selamlar@Gecemavisim vedivinity Kızlar napıyorsunuz hiç yoksunuz günlerdir özlettiniz kendinizi..
Umarım herşey yolundadır
As cnm allah kolaylık versin inşallah adetin bittimi senin valla bende bilmiyorum dogrumu yapıyorum ama denemelerdeyim hemen hemen hergece deniyoruz bakalım kun ve yekun o ol derse olur ıns beklemedeyim stres hiç yok tam tersi bıçak saplanir gibi sancı oluyur sol kasigimda kistten korkuyorum ben acaba yumurta çatlamadi kistemi dönüştü yıne her ay basima gelebilen bişey bu bu ay ne ilaç kullandım nede doktora gittim bakalım ıns kendiliğinden olurSelamlar
Ben temizliğe daldım kaç gündür ..bugün çarşı isim vardi akşamda davete gittik ..yorgun olduğum için sızıp kalıyorum
Yazamadım kusura bakmayın:)
Tefriciyeyi yarın haber ederim
Bu ay bende deneme falan yok
Doktora da gidemedim
Aktardan civan percemi , testere dişli aslan pençesi , çoban çantası alıp çay yapıp içecem
Ebru destanın kolay hamile kalma kürü
Bide bunu deneyim bakalım
Hayir canim hic olmadi.Canım öncesinde hiç korunmasız ilişki olmuş muydu?
Yani gebe kalmak için zaten yumurtalama tarihimizi kolluyoruz ya.. Cinsiyet üzerinde bi etkisi olduğunu bilmiyordum vallahi..Yumurtlama takibi yapiyor arkadaslar canim
Catlamaya yakin iliski de erkek olma ihtimali yuksek sanirim. :) Ben de tam bilmiyorum aslinda yanlis bilgi vermiyim.Yani gebe kalmak için zaten yumurtalama tarihimizi kolluyoruz ya.. Cinsiyet üzerinde bi etkisi olduğunu bilmiyordum vallahi..
Tutan var mı bari yani gerçekten bebeğinin cinsiyeti erkek olan?
Yeni bir bilgi daha öğrendim :)
Hmm.. Evet şu Y'lerin hızlı olduğunu ben de duymuştum ama yumurtanın çatlamasıyla ilgisini bilmiyordum valla.. Bu ay bir de klomen ve çatlatma iğnesi yüzünden bi araştırma yaptım genel olarak böyle destekli tedavili gebeliklerde erkek olma ihtimali de yüksek oluyormuş bak onu okumuştum :)Catlamaya yakin iliski de erkek olma ihtimali yuksek sanirim. :) Ben de tam bilmiyorum aslinda yanlis bilgi vermiyim.
Y'lerin X'lere gore daha hizli oldugu falan duymustum ama direkt ovulasyon testiyle cinsiyet belirleme duymamistm bn de acikcasi :)
Her gun yeni bir bilgi KK'da
Bu arada masallah resimdeki pamuk oglun mu?
Aminnnn canim insallah..Hmm.. Evet şu Y'lerin hızlı olduğunu ben de duymuştum ama yumurtanın çatlamasıyla ilgisini bilmiyordum valla.. Bu ay bir de klomen ve çatlatma iğnesi yüzünden bi araştırma yaptım genel olarak böyle destekli tedavili gebeliklerde erkek olma ihtimali de yüksek oluyormuş bak onu okumuştum :)
Aynen KK'da her gün bi yaşıma daha giriyorum konulara bakınca
Evet ablası, benim oğlum. Ona bir kardeş yapma çalışmalarındayız biz de bakalım her şey nasip kısmet.
Rabbim aratmadan her isteyene nasip etsin inşallah..
Amin amin amin canım inşallah..Aminnnn canim insallah..
Benim de bir oglum var, biz de kardes istiyoruz artik hayirlisiyla.
Allahim hepimizin gonlune gore versin
Hiçbir fikrim yok Cnm zaten o testlerdende bi türlü anlayamadim o yüzden kullanmıyorum
Klomen verirler canım yani varsa tembellik hepsi veriyorSadece sordum canım burada devlette doktor klomeni vermez yumurta takibi bile yapcağını sanmıyorum sorun yok bu ay ilk deneme yapacam zaten bilgi amaçlı sordum önerin için sağol
Aslında yumurtlama anına en yakın zamanda deneme olması yumurtanın kalitesi açısından da iyi canım
Çünkü yumurta hücresi 24 saat canlı kalabiliyor ve geçen her saatte kalitesi biraz daha düşüyor.
Bende doktora sordum o da çatladıktan hemen sonra dedi.
Ben uzun zamandır deniyorum canım henüz gebe kalamadım 2 kimyasal gebeliğim oldu bu süreçte. Şuan adetim nasipse haftaya birgün deneme olur diye tahmin ediyorum
Vücudunu tanıyarak çok iyi yaparsın bence test al deneme yapmayacaksan bile kaçıncı günde yumurtan çatlıyor anlamaya çalış. Cinsel perhizini ayarlamana çok faydası olur
Cnm ben test kullanmıyorumCanim ben netten almıştım ve kapıda ödeme hangi marka kullanıyorsun?
Ama biz senle birlikte deneme yapacaktıkSelamlar
Ben temizliğe daldım kaç gündür ..bugün çarşı isim vardi akşamda davete gittik ..yorgun olduğum için sızıp kalıyorum
Yazamadım kusura bakmayın:)
Tefriciyeyi yarın haber ederim
Bu ay bende deneme falan yok
Doktora da gidemedim
Aktardan civan percemi , testere dişli aslan pençesi , çoban çantası alıp çay yapıp içecem
Ebru destanın kolay hamile kalma kürü
Bide bunu deneyim bakalım
Canım benim kendimden takip ettiğim şeffaf akıntı geliyor test pik olduğunda. Çatlamadan birkaç saat öncede çok az su gibi bi akıntı geliyor. Kendi vücudunu tanımaya çalış bazı insanlarda kuruluk çok oluyor çok fazla akıntısı olmuyor yumurtası çatlarken bile. En iyisi bi süre kendini tanımak.Bu akıntı kafamı karıştırıyor iyice bire arkadaş demiş yumurta akı olduğu gün çatlamişdemektir biri demiş yapışkan olduğu gün bilemedim .. sen hangi marka test kullandım canım dijital olanlar çok iyiymiş öyle okudum bilgin var mı ben daha önce labq.. kullandım ama siliklesti siliklescek hiç ayırd 3demedim
Canım bende 2 sabahtır böyle bi rüya görüyorumKızlar ben dün gece rüya gördüm elimde gebelik testi ve ıkitane pozitif çizgi vardı teste 3 tane daha test yapiyodum 3ude pozitif çıkıyordu hayır olsun ıns hamisimdir bu rüyadan çok etkilendim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?