Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hiçbir fikrim yok Cnm zaten o testlerdende bi türlü anlayamadim o yüzden kullanmıyorum

Hayirli haberlerin olur insAllah gönlünde geçenlerle .. yumurta problemin var mı canım yoksa erkek için takibe gittin takibi yumurtlama sorunu olmadığı halde takip yaparlar mi acaba?
Cok saol insallah .Yok canm allaha sukir hic bi sorunum. Ben yurt disinda yasiyorum. Burda ozel kliniga gidiyorum. Parasini veriyosun napdirmak istiyosan yapiyolar.. Hatda sordum erkek bebek icin yapiyorum nezaman olsun iliski diye. Bu aksam dedi kadin. Turkyedede yapiyolar bildigim 2015 de takip yaptirmistim ama erkek bebek icin dildi. Sabirsiz biriyim oyuzden galiba

Hayirlisi olsun insAllah bende izmirdeyim karar vereyim iki ayim var daha nasipse bir doktor bulsam takibe gitcem de sorunum olmadığı halde takip eder mi bilmiyorum

@Gecemavisim ve divinity Kızlar napıyorsunuz hiç yoksunuz günlerdir özlettiniz kendinizi..
Umarım herşey yolundadır
Selamlar
Ben temizliğe daldım kaç gündür ..bugün çarşı isim vardi akşamda davete gittik ..yorgun olduğum için sızıp kalıyorum
Yazamadım kusura bakmayın:)
Tefriciyeyi yarın haber ederim
Bu ay bende deneme falan yok
Doktora da gidemedim

Aktardan civan percemi , testere dişli aslan pençesi , çoban çantası alıp çay yapıp içecem
Ebru destanın kolay hamile kalma kürü
Bide bunu deneyim bakalım

As cnm allah kolaylık versin inşallah adetin bittimi senin valla bende bilmiyorum dogrumu yapıyorum ama denemelerdeyim hemen hemen hergece deniyoruz bakalım kun ve yekun o ol derse olur ıns beklemedeyim stres hiç yok tam tersi bıçak saplanir gibi sancı oluyur sol kasigimda kistten korkuyorum ben acaba yumurta çatlamadi kistemi dönüştü yıne her ay basima gelebilen bişey bu bu ay ne ilaç kullandım nede doktora gittim bakalım ıns kendiliğinden olur

Yani gebe kalmak için zaten yumurtalama tarihimizi kolluyoruz ya.. Cinsiyet üzerinde bi etkisi olduğunu bilmiyordum vallahi..
Tutan var mı bari yani gerçekten bebeğinin cinsiyeti erkek olan?
Yeni bir bilgi daha öğrendim :)
Catlamaya yakin iliski de erkek olma ihtimali yuksek sanirim. :) Ben de tam bilmiyorum aslinda yanlis bilgi vermiyim.
Y'lerin X'lere gore daha hizli oldugu falan duymustum ama direkt ovulasyon testiyle cinsiyet belirleme duymamistm bn de acikcasi :)
Her gun yeni bir bilgi KK'da

Bu arada masallah resimdeki pamuk oglun mu?

Hmm.. Evet şu Y'lerin hızlı olduğunu ben de duymuştum ama yumurtanın çatlamasıyla ilgisini bilmiyordum valla.. Bu ay bir de klomen ve çatlatma iğnesi yüzünden bi araştırma yaptım genel olarak böyle destekli tedavili gebeliklerde erkek olma ihtimali de yüksek oluyormuş bak onu okumuştum :)
Aynen KK'da her gün bi yaşıma daha giriyorum konulara bakınca
Evet ablası, benim oğlum. Ona bir kardeş yapma çalışmalarındayız biz de bakalım her şey nasip kısmet.
Rabbim aratmadan her isteyene nasip etsin inşallah..

Aminnnn canim insallah..

Benim de bir oglum var, biz de kardes istiyoruz artik hayirlisiyla.
Allahim hepimizin gonlune gore versin

Bu akıntı kafamı karıştırıyor iyice bire arkadaş demiş yumurta akı olduğu gün çatlamiş demektir biri demiş yapışkan olduğu gün bilemedim .. sen hangi marka test kullandım canım dijital olanlar çok iyiymiş öyle okudum bilgin var mı ben daha önce labq.. kullandım ama siliklesti siliklescek hiç ayırd 3demedim

Ama biz senle birlikte deneme yapacaktık
Yalnız kaldım şimdi

Canım benim kendimden takip ettiğim şeffaf akıntı geliyor test pik olduğunda. Çatlamadan birkaç saat öncede çok az su gibi bi akıntı geliyor. Kendi vücudunu tanımaya çalış bazı insanlarda kuruluk çok oluyor çok fazla akıntısı olmuyor yumurtası çatlarken bile. En iyisi bi süre kendini tanımak.
Ben yurtdışında yaşıyorum easy Home diye bir marka kullanıyorum çok memnunum çok net gösteriyor. Laboqickte kullandım ama birkaç kez hatalı sonuç verdi benim aldıklarım bıraktım o yüzden. Clear Blue da kullandım onu da pek sevemedim. Dijital olandan bende alsam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Şuan kullandığım testin örnek resmini paylaşayım canım anlaşılıyor ne kadar net olduğu çizgilerin. Bu markayla devam ederim Hamile kalana kadar sanırım.

Eklentiler

• 1EABD078-34D2-45C3-A30A-EFCDC8F93095.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ben dün gece rüya gördüm elimde gebelik testi ve ıkitane pozitif çizgi vardı teste 3 tane daha test yapiyodum 3ude pozitif çıkıyordu hayır olsun ıns hamisimdir bu rüyadan çok etkilendim ya
Canım bende 2 sabahtır böyle bi rüya görüyorum
Hatta gebelik haftasını gösteren testim var evde ondan yapıyormuşum 1-2 haftalık çıkıyordu. Uyandığımda hala seviniyordum bi dakika sonra kendime geldim iyi de ben adetim diye o an rüya olduğunu acı bi şekilde fark ettim. Ertesi günde yine test yaptığımı ve çift çizgi çıktığını gördüm. Allah hayırlara çıkarsın ikimiz içinde. Ben Hamile kalacağımıza yoruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…