Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Aynen çok net gösteriyormus kaç aydır kullanıyorsun canım bende de oldu bu ay sıvı akıntı ertesi gün de yaoisakana dönüştü sıvı olduğu gün mu yumurtladim yani ? Simdilik gozlemliyorum bir süre test kullancam yada adetten hemen sonra klomen icicem daha karar veremedim doktor kontrolude geçiyor aklımdan oda tam catladigi ani söyler mi acaba?

Bu markayı 3 aydır kullanıyorum ama kasımdan beri uğraşıyorum Hamile kalmak için sadece şubat ve Mart’ta deneme olmadı ama o zamanda test yapmaya devam etmiştim.
Sadece akıntı ile kesin o gün çatlamıştır diyemem ama şeffaf akıntın geldiyse ve ardından su gibi akıntın geldiyse muhtemelen o gün çatlamıştır. Sonra akıntı giderek azalıyor ve kesiliyor. Doktor takibine gidersen sana kesin bi saat veremez bence bunu bilmek zor çünkü ama yaklaşık bi saat verebilir. Doktorun söylediği zaman aralığında da sende testle sıkı takip yaparak yakalayabilirsin.

Aynen cnm bende öyle yoruyorum gerçekten sabahları uyandığımda kendimi hamile gıbı hissediyorum bugün sağ kasigimda keskin bi sancı vardı dün geceise soldaydi akıntı durumum yok denecek kadar azalmış durumda ıns hayırlara vesile olur

Doktor yardımı almayi dusunmedin mi canım eski topige bakindim orda bir arkadaş doktora eşim şehir dışında olacak felan derseniz takibi yapar demiş .. öyle mi yapsam testte yaparım aynı zamanda olmazsa çok karmasigim heyecanlı ve stresli

Canım senin inşAllah 12 güne belli olur öyleyse
Bende bu ay Hamile kalamazsam ağustosa kalıyor bi sonraki deneme yaz tatilinden dolayı
Hakkımızda hayırlısı

Canım senin inşAllah 12 güne belli olur öyleyse
Bende bu ay Hamile kalamazsam ağustosa kalıyor bi sonraki deneme yaz tatilinden dolayı
Hakkımızda hayırlısı
Inş Cnm hayırlısı olur hepimizin hakkında ben 20 haziranda test yapmayı düşünüyorum o zaman 15 gün oluyur vArsa çıkar inşallah

Doktor takibine gitmedim şubatta gittim normal kontrole
O zaman sordum doktor da bir yıla kadar olmaması normal ondan sonra düşünürüz herşeyin yolunda denemeye devam et evde ovulasyon testleri ile takip et dedi
Bu ay fırsatım olursa yine gitmeyi düşünüyorum o ara misafirimde olacak ama hayırlısı artık

Merhaba takibi yaptınız mı acaba merak ettim?

Hayirlisi olsun inşallah hepimiz icin

Benimde kız kardeşim ilk kullandı oğlu oldu ikinci defa ikiz kızı oldu .Bir komşu ilk kullandı kızı oldu ikincide ikizleri oldu biri kız biri erkek üçğncüdede yine kızı oldu.Benim çevremde karışık oldu.
Sprem kaliteli Y mevcu ise
Yum en az 18 mmlık gelişip çat olmuşsa bu yönteme % 80 veriyorum çat anı ilişki olması gerek .Yani sümüksü akıntı hala olması gerekir
Tabiki tutmayanlarda var .
Ve ben sadece testi önermiyorum ayrıca ultrason takibini de öneriyorum .Ama işte çoğu arkadaşlarımızın o imkanı yok .Olsa bile yapacak doktor yok
Ben bu yöntemi destekliyorum .Çünkü yapan doktorlarda var .Perhiz ,diyet ,klomen ,çat iğnesi ,folik asit ,tek ilişki ve en önemlisi taktir rabbimin ...
Ovu testi ile yapılacak birşey değil tek başına ...
Rabbim emrettiyse bir şeyi sebep kılıyor.Benim için yöntem sebepten ibaret sadece ....ve sebep peşinden koşmak gerek bazen ....

Amentu Billah hepimiz bu bilinceteyiz şükür SEVECENIM doğrusu araştırma içindeyim daha ve bir türlü karar vermedim onerinizi degerlendirmek için yazdım zaten gruba ve hiç birini Giz ardı edip inandığım bildiğim yöntemin peşinde kosturmuycm mantıken ve bilmen ilgi görenlere yoğunluk gösterip Bismillah diyecem gerisi Rabbimin takdiri kız olursa kararlar mi bagliycam euzubillah ASla Bakalim mevlam neyler

Canim merhaba ben bu ay klomen kullandim tabiki doktor kontrolünde cunku kist olusuyor eger olusursa ilac kullanirsin aman diyim doktora danışmadan kullanma birden fazla yum olusma ihtimali var cogul gebelik ihtimali var doktorunla gorus uygun görürse baslatir zaten

Merhaba canım öyle yapayım ama takip yapar mı doktor bana acaba bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…