- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.421
İnşallah gönlünden ne geciyorsa o olsun.[/QUOTE amin insallh iki kızım var hayırlısı artık elimden gelen her şeyi yaptım yapıyorum da gerisi rabbime kalmis
Onların kini hatırlamıyorum cnmÖylemi inşallah birde hayırlı sağlıklı erkek olur canım.kizlarninkinide yaz adet ovulayson tarihlerini
Tamam canım kesin cinsiyeti öğrenince yazOnların kini hatırlamıyorum cnm
Inşallah yazarımTamam canım kesin cinsiyeti öğrenince yaz
Canım inşAllah hissettiğin gibidir daha önce burda okumuştum 16 da erkek 20 de kız daha sonrasında da erkek denilip oğlu olanı. Seninde öyle olur inşAllah.Evet ozaman erkek demişti şimdi ayrı doktorlar kız diyor dolasıyla kız galiba ama ben nedense erkek hissediyorum
Allah razı olsun canım amincok sukir iyis canim. seninde iyi olmana sevindim. rabbim gonlunden geceni saglikla sihhatla nasip etsin insallah.
27 haftadayım cnm insallhCanım inşAllah hissettiğin gibidir daha önce burda okumuştum 16 da erkek 20 de kız daha sonrasında da erkek denilip oğlu olanı. Seninde öyle olur inşAllah.
Kaç haftalıksın şuan?
Baktığın takvimde yumurtlama günü ve ilişki günüdemi lazım.Tamam canım kesin cinsiyeti öğrenince yaz
Tabiki canım mutlaka lazım.tutma oranı başka takvimlere göre daha çok.ama yanlış çıkanlarda var.yani kesin bir yöntem görmedim.coook araştırdım.ve sonunda Tanrım istediği oluyor.oyuzden boyle seyelre tam guvenmemek lazım.Allaha namaz kılıp dua edip sonra çaba sarf etmek lazım.Allaha canım feda olsunBaktığın takvimde yumurtlama günü ve ilişki günüdemi lazım.
Birde doğruluğuna baktınmı ne kadar doğru çıkıyo acaba
Maşallah cnm hayırla kucağına al inş27 haftadayım cnm insallh
Sağol cnm teşekkür ederimmMaşallah cnm hayırla kucağına al inş
Maşallah büyümüş bebiş hayırla gelsin inş cinsiyeti ne peki merak ettimİnternetten bazal vücut ısısı ile gebelik diye aratabilirsiniz yada Ateş ölçme Yöntemi topiğinin 1. sayfasında detaylar mevcut.
Her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ateşinizi ölçüp kaydediyorsunuz. Vajinal ölçenler de var ama bizim ülkemizde pek yaygın değil. Kulaktan vs. ölçülmüyor.
tablo üzerindeki noktalar dereceleri gösteriyor. Ovulasyon günü ateş düşüyor ve çatlamadan sonra yükseliyor. Ortadaki kırmızı çizgi çatlama gününü işaret ediyor. Alttaki pm, am, ve x olarak işaretlenen günlerde ilişki zamanları. Programın adı fertility friend kızlar. Ben bu programı kullanıyorum.
Bazı arkadaşlar sık ilişki olduğu için kız olacağını düşünüp strese giriyor boşu boşuna. Bu tabloları yada benzerlerini hem nette hem diğer topikte bulabilirsiniz.
Yıllar önce annem dr. a 2 kızım var bu değişik olsun diye gidip erkek bebek sahibi olmak istediğini söylemiş. Hala aile hekimimiz olan dr. da bir derece al her sabah ölç, ateşin çıktığı gün vakit kaybetmeden ilişki olsun demiş. Annemler tutturamamış o günü :) Bir kız kardeşim daha oldu şimdi 19 yaşında..
Her şey nasip kısmet, benimde 2 kızım var ve bende isterim bir oğlum olmasını ama 13 sene sonra ne gelirse başım gözüm üstüne. Öncelikle sağlıklı, sıhhatli, aklı başında, hayırlı evlatlar sonra da herkesin gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim.
Amin insallah cumlemizin cnmAllah gönlüne göre versin canim
iyis allaha sukir cnm. 23haftadayis sukir. 1haftadir gecmek bilmeyem oksurigim var onun disinda her sey yolunda. rabbim sana we tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin canim. en kisa zamanda guzel habarler werirsin insl.Allah razı olsun canım amin
Sen nasılsın göbeğin büyümüştür artık
Zaman hızlı geçiyor
Senin cinsiyet ne cnmiyis allaha sukir cnm. 23haftadayis sukir. 1haftadir gecmek bilmeyem oksurigim var onun disinda her sey yolunda. rabbim sana we tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin canim. en kisa zamanda guzel habarler werirsin insl.
Amin canım olursa yazarım buraya da tabikiiyis allaha sukir cnm. 23haftadayis sukir. 1haftadir gecmek bilmeyem oksurigim var onun disinda her sey yolunda. rabbim sana we tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin canim. en kisa zamanda guzel habarler werirsin insl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?