Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Öylemi inşallah birde hayırlı sağlıklı erkek olur canım.kizlarninkinide yaz adet ovulayson tarihlerini

Evet ozaman erkek demişti şimdi ayrı doktorlar kız diyor dolasıyla kız galiba ama ben nedense erkek hissediyorum
Canım inşAllah hissettiğin gibidir daha önce burda okumuştum 16 da erkek 20 de kız daha sonrasında da erkek denilip oğlu olanı. Seninde öyle olur inşAllah.
Kaç haftalıksın şuan?

Baktığın takvimde yumurtlama günü ve ilişki günüdemi lazım.
Birde doğruluğuna baktınmı ne kadar doğru çıkıyo acaba
Tabiki canım mutlaka lazım.tutma oranı başka takvimlere göre daha çok.ama yanlış çıkanlarda var.yani kesin bir yöntem görmedim.coook araştırdım.ve sonunda Tanrım istediği oluyor.oyuzden boyle seyelre tam guvenmemek lazım.Allaha namaz kılıp dua edip sonra çaba sarf etmek lazım.Allaha canım feda olsun

Maşallah büyümüş bebiş hayırla gelsin inş cinsiyeti ne peki merak ettim birde bu yöntemle mi hamile kaldın cnm

Allah razı olsun canım amin
Sen nasılsın göbeğin büyümüştür artık
Zaman hızlı geçiyor
iyis allaha sukir cnm. 23haftadayis sukir. 1haftadir gecmek bilmeyem oksurigim var onun disinda her sey yolunda. rabbim sana we tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin canim. en kisa zamanda guzel habarler werirsin insl.

iyis allaha sukir cnm. 23haftadayis sukir. 1haftadir gecmek bilmeyem oksurigim var onun disinda her sey yolunda. rabbim sana we tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin canim. en kisa zamanda guzel habarler werirsin insl.
Amin canım olursa yazarım buraya da tabiki
Sana da tez zamanda şifa diliyorum canım benim

Kızlar hepinizden çok rica ediyorum benimcin dua edin .5yıldır uğraşıyordum.düşük yaptım.yine hamile kalmak istiyorum.yüksek tansiyon hastasıyım(((rahmim oldugundan fazla büyüyor düşüğe sebep oluyor.lütfen dua edin .benimcin hayirliysa sağlıklı erkek bebek istiyorum.hepinize onceden teşekkür ediyorum.hapinizin duası inşallah kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…