- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.441
Rabbim en güzel vakitte nasip eylesin canım allah hayırlısıyla herkesin gönlündeki evladı verir inşallah doktorlar düştükten sonramı anladı canım arkadaşımda da böyle bir sorun vardı hamileliğinde rahim ağzına dikiş atıp daraltılarKızlar hepinizden çok rica ediyorum benimcin dua edin .5yıldır uğraşıyordum.düşük yaptım.yine hamile kalmak istiyorum.yüksek tansiyon hastasıyım(((rahmim oldugundan fazla büyüyor düşüğe sebep oluyor.lütfen dua edin .benimcin hayirliysa sağlıklı erkek bebek istiyorum.hepinize onceden teşekkür ediyorum.hapinizin duası inşallah kabul olsun
Evet canım.hemde tansiyon tetikliyormus düşüğü.hic anlamamışım((( bebek olduğu yerden kopmusdu .doktor mutlaka alınması gerektigini söyledi.yoksa hayati tehlikem varmis.baska yere yapışsaydı o zaman benim yasamam için artık çok geç olurdu.eyer 5dakika içinde hastaneye yetisirsem yaşama şansım ancak rahmimi ameliyatla alınsaydı olurdu.ben bol bol dua etdim çünkü bebeği aldıramıyordum hayatım söz konusu olsa bile .ağlayarak Allahtan bana yol çizmesini istedim.ve şiddetli ağrılarla gece yarisi bebegimi kayb etdim((Allah kimseye yasatmasin.psikolojik atlatmadım.ara sıra ultrason resimlerine bakıyorum .ruyama giriyor.yaşama sebebim Kızım var .oda olmasa belkide sabr edemezdimRabbim en güzel vakitte nasip eylesin canım allah hayırlısıyla herkesin gönlündeki evladı verir inşallah doktorlar düştükten sonramı anladı canım arkadaşımda da böyle bir sorun vardı hamileliğinde rahim ağzına dikiş atıp daraltılar
Ah canım benim kaç aylıktı benim sadece kesem oluştu düşük yaptım onda bile ağladım yıkıldım sonra şükrettim kalbini duymadım kendini görmedim yoksa napardım diyeEvet canım.hemde tansiyon tetikliyormus düşüğü.hic anlamamışım((( bebek olduğu yerden kopmusdu .doktor mutlaka alınması gerektigini söyledi.yoksa hayati tehlikem varmis.baska yere yapışsaydı o zaman benim yasamam için artık çok geç olurdu.eyer 5dakika içinde hastaneye yetisirsem yaşama şansım ancak rahmimi ameliyatla alınsaydı olurdu.ben bol bol dua etdim çünkü bebeği aldıramıyordum hayatım söz konusu olsa bile .ağlayarak Allahtan bana yol çizmesini istedim.ve şiddetli ağrılarla gece yarisi bebegimi kayb etdim((Allah kimseye yasatmasin.psikolojik atlatmadım.ara sıra ultrason resimlerine bakıyorum .ruyama giriyor.yaşama sebebim Kızım var .oda olmasa belkide sabr edemezdim
Canım benimde oyleydi çok küçüktü kesede bebek vardi .daha yeni 3gundu.sevinip eve gelmiştim ama .3gün sonra kanamam başladı.5yıl çok uğraştım canım .yapmadigim şeyler kalmadi.içmedigim kurler kalmadı.sevincim kursağımda kaldı.kızıma söyledim hamileyim diye .hep kardeş istiyordu.bebek düştüğünü soylemedim psikolojisi için.hep karnımı seviyor(((Ah canım benim kaç aylıktı benim sadece kesem oluştu düşük yaptım onda bile ağladım yıkıldım sonra şükrettim kalbini duymadım kendini görmedim yoksa napardım diye
Allah sanada hayırlı bebek versin tez bir zzamandaAh canım benim kaç aylıktı benim sadece kesem oluştu düşük yaptım onda bile ağladım yıkıldım sonra şükrettim kalbini duymadım kendini görmedim yoksa napardım diye
Aminnnn inşallah canım ne zaman düşük yaptın benimde bir kızım var 32 aylık 2 ay oldu düşük yapalı korunmuyoruz geçen ay olmadı bu ay doktora gittim yumurtalarımın çalıştığını bi sıkıntı olmadığını ilişkiye devam edebileceğimizi söylediAllah sanada hayırlı bebek versin tez bir zzamanda
Rabbim en kısa zamanda hakkında hayırlı ise canı gönülden dua ederek dilerimki seninde gönlündekini sana nasib etsin.Kızlar hepinizden çok rica ediyorum benimcin dua edin .5yıldır uğraşıyordum.düşük yaptım.yine hamile kalmak istiyorum.yüksek tansiyon hastasıyım(((rahmim oldugundan fazla büyüyor düşüğe sebep oluyor.lütfen dua edin .benimcin hayirliysa sağlıklı erkek bebek istiyorum.hepinize onceden teşekkür ediyorum.hapinizin duası inşallah kabul olsun
Eylül sonu düşük yaptım canım.doğum tarihini adet döngünü yazarsın canımAminnnn inşallah canım ne zaman düşük yaptın benimde bir kızım var 32 aylık 2 ay oldu düşük yapalı korunmuyoruz geçen ay olmadı bu ay doktora gittim yumurtalarımın çalıştığını bi sıkıntı olmadığını ilişkiye devam edebileceğimizi söyledi
Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun.İnşallah bebegini tez zamanda kucağına alırsın sag salim.her şey gönlünce olsunKızlar bu mübarek günün hürmetine Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah, dualarımdasınız
Bilgiler canım Allah tez zamanda hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşallah. Benimde geçen sene iki düşüğüm oldu, ikincisinde çok etkilenmiştim ama Rabbim sabrını veriyor şükür
Evet canım biliyorum her şerde bir hayır vardir.Ama insanoğlu işte bazen üzülüyorum kendimi toparlayıp yine Allaha sarsılıyorum.Allah seninde gönlündekini versin inşallah.Allah razı olsunRabbim en kısa zamanda hakkında hayırlı ise canı gönülden dua ederek dilerimki seninde gönlündekini sana nasib etsin.
Çok zor biliyorum ama sabır et canım.ne verirse ondan başımız gözümüz üstüne demekden başka elimizden bişey gelmez.
Nasıl hiss etmek anlamadım.yardımcı olmak çok isterdim ama .sorunuzu anlayamadim.merhaba kızlar size bi sorum olacaktı acaba ilişki esnasında içinizde spermi hissediyormusunuz? hissedilmeyince tüplerin tıkalı olduğunu duydum doğrumu bu?
merhaba kızlar size bi sorum olacaktı acaba ilişki esnasında içinizde spermi hissediyormusunuz? hissedilmeyince tüplerin tıkalı olduğunu duydum doğrumu bu?
Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun.İnşallah bebegini tez zamanda kucağına alırsın sag salim.her şey gönlünce olsun
yani içte herhangi bi sıcaklık yanmaNasıl hiss etmek anlamadım.yardımcı olmak çok isterdim ama .sorunuzu anlayamadim.
tüplerine gittiğini değil canım hani boşaldıkları zaman bi sıcaklık yanma hissi hissediyomusunuzCanım eger sorunu doğru anladıysam içine aktığı, tüplerine gittiği hissedilmez, yani ben hissetmiyorum
İnşallah, Allah razı olsun canım
Canım özür dilerim benim vajinam çok hassas olduğu için hiss ediyorum.Ama his etmediğim anlarda oldu.çoğu insan bunu hiss etmiyoryani içte herhangi bi sıcaklık yanma
ben hiç sıcaklık hissetmiyorum sadece bittikten sonra yanma oluyor orada acaba normalmi tüplerde sorun yoktur değilmiCanım özür dilerim benim vajinam çok hassas olduğu için hiss ediyorum.Ama his etmediğim anlarda oldu.çoğu insan bunu hiss etmiyor
Bendede yanma cok oluyordu canım .tampon koyduktan sonra hafidledi.Sen hamilemi kalmak istiyorsunben hiç sıcaklık hissetmiyorum sadece bittikten sonra yanma oluyor orada acaba normalmi tüplerde sorun yoktur değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?