- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.461
evet canım. yanlız vajinada yanma değil rahimin üst kısımları varya ordaBendede yanma cok oluyordu canım .tampon koyduktan sonra hafidledi.Sen hamilemi kalmak istiyorsun
Çalışmalara yeni basladiysan tüpleri düşünmek cok erken.Ama yanma olunca mantar falan olma olasiligi yüksekben hiç sıcaklık hissetmiyorum sadece bittikten sonra yanma oluyor orada acaba normalmi tüplerde sorun yoktur değilmi
Anladım canım.istersen bi jinekologa görün senevet canım. yanlız vajinada yanma değil rahimin üst kısımları varya orda
Anladım canım.istersen bi jinekologa görün senevet canım. yanlız vajinada yanma değil rahimin üst kısımları varya orda
İnşallah canım .bu ay sonucu bekliyorum olmasaa gidecem artık
yeni evliyim bide henüz tam alışamadım zorlamadan dolayı yanma olduğunu düşünüyorumAnladım canım.istersen bi jinekologa görün sen
sen hamilemisinİnşallah canım .
Hayır canım 2ay olcak düşük yaptımsen hamilemisin
Bi kızım var .5yildir deniyordum olmuyordu.ve sonunda oldu ama yarım kaldıhadi yaçok geçmiş olsun canım uzun zamandır istiyomusun yoksa
hadi ya doktora gittinmi sorun neymişBi kızım var .5yildir deniyordum olmuyordu.ve sonunda oldu ama yarım kaldı
Rahim olduğundan fazla büyüyor hemde yüksek tansiyonhadi ya doktora gittinmi sorun neymiş
Sadece düşük için antibiotik bide rahmi küçültmek için iğne .Ama korkuyorum hamile kalırsam yine düşük yapcam sanki.hamile kalmakta bir ayrı problemilaç falan vermedimi
Teşekkür ederim Allah razı olsun.Tanrım sanada gönlünden geçeni versinRabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
02.08.1992 doğum tarihin adet döngüm 30-35 değişiyo canımEylül sonu düşük yaptım canım.doğum tarihini adet döngünü yazarsın canım
allahin izniyle erkek cnm.Senin cinsiyet ne cnm
Kızın doğru çıkıyor.Ama bu bebeginde biraz çelişkili kaldım .kasım ayı onu erkek .Ama sonu kız canım.yani 13ne kadar erkek .13den 27ne kadar kız.İnşallah hayırlı sağlıklı oğlun olur02.08.1992 doğum tarihin adet döngüm 30-35 değişiyo canım
İlk kızıma bakalım doğru mu 31 mayıs 2015 son adet ama geç döllenme olmuştu ovulasyon 9-10-11 haziran tahminen canım
Bu ay 26 ekim adet tarihim ama 11-12 kasım ovulasyon testi pik yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?