- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.861
Ayyy maşallah bu haberleri duyunca çok seviniyorum cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelamun aleykum arkadaslar simdi doktordan geldim oglum Olacakmis cok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin ben hicbir yöntem denemedim birsey yapmadim diyet eşi besleme ovulasyon vs.sadece dua ettim ama ocaktan ramazana kadar ovulasyon testiyle burdan çok yardim aldim olmayınca biraktim Allah razı olsun hepinizden haber vermek istedim soranlar vardi sevincini sizinle paylaşmak istedim bu arada iki kizim var
Darisi isteyen herkese insallahSelamun aleykum arkadaslar simdi doktordan geldim oglum Olacakmis cok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin ben hicbir yöntem denemedim birsey yapmadim diyet eşi besleme ovulasyon vs.sadece dua ettim ama ocaktan ramazana kadar ovulasyon testiyle burdan çok yardim aldim olmayınca biraktim Allah razı olsun hepinizden haber vermek istedim soranlar vardi sevincini sizinle paylaşmak istedim bu arada iki kizim var
Bence doktora sor kendin ilaç kullanmaBilgiler cok sagolsun bna yardimci oldu cokk bide ilaclar varya onlari doktora mi yazdirsak kendimiz eczaneden mi alsak
Sut urunkeri erkek icinde gecerli degil miArkadaşlar yanlış bildiğin işe yaramayan yada bunlar dışında varsa lütfen yardımcı olun yeni gelenlerde faydalansın
Yumurtlama olduktan sonra (test silikleşince ) 12 saat içinde ilişki olmalı
Yumurtlama dan önce en az 1 hafta boyunca erkek boşalmasın
Sperm güçlenmesi için erkeğin keçi boynuzu yemesi lazım hergün
İlişkiden önce sert bir kahve içilmeli
Erkeğin yorgun olmaması lazım
Kadının önce boşalması lazım
İlişkiden sonra bir saat yataktan kalkmamalı
İlişkiden önce namaz ve dualar okunmalı
Kadının süt ve süt ürünleri tüketmesi lazım
Derin ilişki olmalı
Kadınlar için . erkek et ürünleri yemesi lazım diye biliyorumSut urunkeri erkek icinde gecerli degil mi
Bence doktora sor kendin ilaç kullanma
Aynen valla onlarda insanlara acayip bakıyo .. Erkek için Yumurtlama hap falan kullanınca. İnsan utanıyoBurdada doktora sormaya cekiniyorum acikcasi
bunu rica etsem ayrıntılı yazarmısınız, pik derken ve eşitken mesela çift çizgi ikiside aynı koyulukta ve silikleştiği ertesi gün yani koyu ve silik olduğu günmü 2 gün oluyor yani.Sağol canım rabbim sanada nasip etsin.Pik ve eşitken bencede ihtimal çok 2 keredir öyle tutuyo benim eşitlikten sonra ilişki olmadı hiç
Canım ben ayran yoğurt çok severim ama az yemeye çalıştım hergün olmasada eşime ve kendine keçi boynuzu özü bir tatlı kaşığı ..karbonatlı su hergün 1.5 litre.. hergün eşimde bende türk kahvesi içtik ama onu bilinçsizce içiyorduk.sonra öğrendim onunda faydası varmış diye.hemen hemen her akşam tuzlu çerezler eşim yedi ama o bilmiyordu ben tv karşısında eğlensin diye verdim.eti hemen hemen her 2.gün sofrada bulundurdum.aslında kendimi sıkmadım yemek konusunda hepsi sevdiğim şeylerdi zaten ..sadece yoğurt ayran süt azaltmam zorladı okadar.Canım merhaba senin bebek erkekdi dimi diyet yapmışmıydın. Kaç ay ve neleri yemedin bizimle paylaşırmısın
Sor seve seve bildiğimiz bişeyse cevaplarız.Kizlar yeni olanlarada yardimci olsaniz bizlerde faydalansak olmaz mi
Maden suyu kullanmismiydinizSor seve seve bildiğimiz bişeyse cevaplarız.
Çokk sevindim gözün aydın olsunSelamun aleykum arkadaslar simdi doktordan geldim oglum Olacakmis cok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin ben hicbir yöntem denemedim birsey yapmadim diyet eşi besleme ovulasyon vs.sadece dua ettim ama ocaktan ramazana kadar ovulasyon testiyle burdan çok yardim aldim olmayınca biraktim Allah razı olsun hepinizden haber vermek istedim soranlar vardi sevincini sizinle paylaşmak istedim bu arada iki kizim var
Ben kullanmadım ama burda çok kullanan arkadaş var yani eşine içiren.ben 1.litre suya bir çay kaşığı ingiliz karbonatı ekleyip içtim. Suyu alkali yapıyo bizede alkali ortam lazım erkek bebek için.Maden suyu kullanmismiydiniz
Cnm kadınların süt ürünleri tüketmesi gerekmiyor muyduBen kullanmadım ama burda çok kullanan arkadaş var yani eşine içiren.ben 1.litre suya bir çay kaşığı ingiliz karbonatı ekleyip içtim. Suyu alkali yapıyo bizede alkali ortam lazım erkek bebek için.
Bazı marka sularda alkali 8 onlarıda alıp içebilirsin.ben saka marka suyun ph 8 olduğunu evdede ölçerek gördüm .yani illaki karbonat kullanmana gerek yok hazır sularında bazılarının ph si yüksek etiketine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?