Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yan etki yaptı mı sende canım birde tehliken varmıydı

Canım iki düşüğüm olduğu için kullandırdı, ilişkide yasakladı ama tehlikem yoktu şükür. Psikolojik olarakta iyi geldi bana, onu içince hiç bişey olmayacak bu sefer diye kafama takmıyordum
Yan etki olarak sabah içtiğim biraz baş dönmesi yapıyordu onun dışında olmadı

Aynen cnm hayirlisi ve saglik olsun ins

Allah islah etsin boyle insanlari ben bole insanlara artik diyecek soz bulamiyorum cnm

Benimde ultrason da kanama yok bi tehlike gözükmüyo lekelenme varmı diye sordu oda yok çok şükür önlem amaçlı bi düşüğüm var diye günde bir tane demişti eczaneci günde2 yazmış ağızdan iç dedi doktor eczaneci vajinadan da alabilirsiniz dedi kafam karıştı bugün doktoru aradım ulaşamadım bi tane gece yatarken içecem artık bende ağır kaldırmamaya iş yapmaya çalış ilikşi sıklığını azaltın dedi yasaklamadı ama eşim korkudan yanaşmıyo bile sağolsun kalp atışı duyana kadar böyle olacak

Özür dilerim canım unutmusum her halde.
Hamilemisiniz ?simdiki adet tarihinizide yazin .kaç gunde bir adet oldugunuzuda ovulasyomuda

Kızlar bsey sorcam pık ıken test bıkac gun druyormu bnm aksam yaptım ıkıncı czgı sılıktı sabh 8 de yaptım pık olmustu 10 saat faln snra catldı hıssttım bndemı tuhaflık var

Ovulasyon testini yapinca cizgiler esit olunca mi yoksa siliklesmeye baslayinca mi iliski olacak
İli çizgi çok koyu ve aynı eşitlikteyse çatlıyor çatlamak üzeredir ondan sonraki test silikleşmeye başladıysa çatladı demektir ilişki o anda olacak cnm

Yapmadim daha bu ay yapmayi dusunuyorum ve diger ay bilgi topluyorum kendimce
Ben sana kendi bildiklerimi söyleyeyim cnm ben not ettim yapacağım zaman unutmamayayım diye sayfaların hepsini okumadım ama kaç gün boyunca sayfa sayfa aradım başka bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…