- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.841
Cnm hayirli olsun saglikli guzel bir hamilleik geçirirsin insallah
Sağolun hamişler inşallah herşey yolunda giderHayırlı olsun gözün aydın.inşallah herşey gönlünce olur
Canım merhaba senin bebek erkekdi dimi diyet yapmışmıydın. Kaç ay ve neleri yemedin bizimle paylaşırmısınHayırlı olsun gözün aydın.inşallah herşey gönlünce olur
Yan etki yaptı mı sende canım birde tehliken varmıydı
Ne gibi bi yardım istiyorsun canımKizlar yeni olanlarada yardimci olsaniz bizlerde faydalansak olmaz mi
Amin canım Allah razı olsunSağol canım rabbim sanada nasip etsin.Pik ve eşitken bencede ihtimal çok 2 keredir öyle tutuyo benim eşitlikten sonra ilişki olmadı hiç
Masalah cnm gayet iyi cikmis gibi allah bagislasinSağol canım allah razı olsun allah herkese nasip etsin adet tarihine göre dün 5+4dü ama ultrasonda 4+5 çıktı dünkü bhcg 6145 çıkmıştı
Aynen cnm hayirlisi ve saglik olsun insOvulasyon testi kullandım canım geç yumurtladım zaten ondan ultrasonla 5 gün oynadı 17.gün pik oldu 18.gün ilişki oldu ama testler hala pikdi 19. Gün eşitleşip silikleşti bide ogün ilişki oldu.1 pikken 1 eşitken ilişki oldu artık nasip kısmet bakalım sağlıklı olsunda artık önemsemiyorum
Allah islah etsin boyle insanlari ben bole insanlara artik diyecek soz bulamiyorum cnmYa cnm bilmiyorum valla benim 10 kızm olsa vallahi üzülmem oda canımız kanımız sonuçta Sanki Allah istese vermez mi Onun için ne ki ol der olur sadece bizim için demek böyle hayırlıymış ki öyle yapmış biz ısrarla erkek istiyoruz hayırlısını isteyelim. Senin de Bi kızın var daha sorun etme ilerde olur inşallah harap etme kendini Benim 2 kız üçüncüde erkek olsun biraz ara vereyim istiyorum en azından etraftakilerin çenesi kapanır biraz vallahi bana kalsa hepsi kız olsn Allah içimiz biliyor. Benim kuzenim 4 kızı var ona misafir gidenler sanki kadının evinde yas varmş gibi her giden ona dua ediyor erkek çocuk için çok acıyorum ona şimdi ne gözle bakılıyor ona diye. Oda artık çocuk yapmaktan korkuyor Allahın sen yardım böyle insanlara. Ya Allah ya sabır
3 yasinda cnmSenin prenses kaç yaşındaydı:)))
Benimde ultrason da kanama yok bi tehlike gözükmüyo lekelenme varmı diye sordu oda yok çok şükür önlem amaçlı bi düşüğüm var diye günde bir tane demişti eczaneci günde2 yazmış ağızdan iç dedi doktor eczaneci vajinadan da alabilirsiniz dedi kafam karıştı bugün doktoru aradım ulaşamadım bi tane gece yatarken içecem artık bende ağır kaldırmamaya iş yapmaya çalış ilikşi sıklığını azaltın dedi yasaklamadı ama eşim korkudan yanaşmıyo bile sağolsun kalp atışı duyana kadar böyle olacakCanım iki düşüğüm olduğu için kullandırdı, ilişkide yasakladı ama tehlikem yoktu şükür. Psikolojik olarakta iyi geldi bana, onu içince hiç bişey olmayacak bu sefer diye kafama takmıyordum
Yan etki olarak sabah içtiğim biraz baş dönmesi yapıyordu onun dışında olmadı
Özür dilerim canım unutmusum her halde.Bilgiler bana bakmadınız bir hafta oldu bekliyorum :)))
01.05.2014 sat
13.12.1984 benim Doğum tarihim
30.01.2015 oğlumun Doğum tarihi
07.09.1981 eşimin Doğum tarihi
Bu arada oğlum geç döllenme normalde sat 19.04.2014 dü..doktor 01.05.2014 alacağız tarihi geç döllenme olduğu için dedi
Ovulasyon testini yapinca cizgiler esit olunca mi yoksa siliklesmeye baslayinca mi iliski olacakAmin canım Allah razı olsun
İli çizgi çok koyu ve aynı eşitlikteyse çatlıyor çatlamak üzeredir ondan sonraki test silikleşmeye başladıysa çatladı demektir ilişki o anda olacak cnmOvulasyon testini yapinca cizgiler esit olunca mi yoksa siliklesmeye baslayinca mi iliski olacak
Yani ben denemedim ama benim bildiğim buOvulasyon testini yapinca cizgiler esit olunca mi yoksa siliklesmeye baslayinca mi iliski olacak
Test yaptın mı senArtik sayfalari okumatan bir hal oldum coksagol canim
Ben sana kendi bildiklerimi söyleyeyim cnm ben not ettim yapacağım zaman unutmamayayım diye sayfaların hepsini okumadım ama kaç gün boyunca sayfa sayfa aradım başka bilgiler içinYapmadim daha bu ay yapmayi dusunuyorum ve diger ay bilgi topluyorum kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?