Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok cnm zamaninda oldum bu ay cok sukur 3 gun surmedi bizim yakinimiz vefat etti sanirim korkudan kesildi 4. Gun kanamam devam etti bugun 6. Gunumdeyim sen ne yaptin test yapttinmi
Hamileyim çok şükür canım dün doktora gittim progestan başlattı 2 hafta sonra kalpatışına çağırdı o zamana kadar herşeye dikkat et dedi bi sorun gözükmüyo ama tedbir alalım diye konuştu

Aynen iste bu cevre baskisi bu insanlarin laf sokmasi yokmu deli oluyorum onlara sanki onlar erkek kiz farketmez sanki kendi hamaratligiyla cocuk doguruyolar kimse kendi hamaratligiyla cocuk yapip doguramaz taki allah nasip edinceye kadar kimin elinden ne gelirki ben herkesi herseyi allaha havale ediyorum ve susuyorum o buyuktur elbet bizide goruyodur bize nasil bitane verdiyse elbet onun haberi herseyden vardir o rahman ve rahimdir bizleri bole birakmaz merhamet sahibir ins en kisa zamanda nasip olacak bitane kizim var ikincisi kiz erkek farketmez bnm icin illa ki erkek olsun diyede herhangi bi yontem denemiyorum rabbim hangisini uygun gorurse bize layigi hangisiyse o ol der ve olur nasipten otesi yoktur ...

Hamileyim çok şükür canım dün doktora gittim progestan başlattı 2 hafta sonra kalpatışına çağırdı o zamana kadar herşeye dikkat et dedi bi sorun gözükmüyo ama tedbir alalım diye konuştu
Hayirli olsun gozun aydin cnm cok sevindim kac haftaliksin keseyi gordunuzmu beta hcg degerin kac cikti

Hamile kalabilmek iicin herhangi bi yontem denedinmi cnm hadi darisi bnm ve bu topiktekilerin basina olsun insalh

Hamile kalabilmek iicin herhangi bi yontem denedinmi cnm hadi darisi bnm ve bu topiktekilerin basina olsun insalh
Ovulasyon testi kullandım canım geç yumurtladım zaten ondan ultrasonla 5 gün oynadı 17.gün pik oldu 18.gün ilişki oldu ama testler hala pikdi 19. Gün eşitleşip silikleşti bide ogün ilişki oldu.1 pikken 1 eşitken ilişki oldu artık nasip kısmet bakalım sağlıklı olsunda artık önemsemiyorum

Ya cnm bilmiyorum valla benim 10 kızm olsa vallahi üzülmem oda canımız kanımız sonuçta Sanki Allah istese vermez mi Onun için ne ki ol der olur sadece bizim için demek böyle hayırlıymış ki öyle yapmış biz ısrarla erkek istiyoruz hayırlısını isteyelim. Senin de Bi kızın var daha sorun etme ilerde olur inşallah harap etme kendini Benim 2 kız üçüncüde erkek olsun biraz ara vereyim istiyorum en azından etraftakilerin çenesi kapanır biraz vallahi bana kalsa hepsi kız olsn Allah içimiz biliyor. Benim kuzenim 4 kızı var ona misafir gidenler sanki kadının evinde yas varmş gibi her giden ona dua ediyor erkek çocuk için çok acıyorum ona şimdi ne gözle bakılıyor ona diye. Oda artık çocuk yapmaktan korkuyor Allahın sen yardım böyle insanlara. Ya Allah ya sabır

Gözün aydın canım, çok sevindim
Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Insallah. Ben de 12 hafta progestan kullandim

Bilgiler bana bakmadınız bir hafta oldu bekliyorum :)))

01.05.2014 sat
13.12.1984 benim Doğum tarihim
30.01.2015 oğlumun Doğum tarihi
07.09.1981 eşimin Doğum tarihi

Bu arada oğlum geç döllenme normalde sat 19.04.2014 dü..doktor 01.05.2014 alacağız tarihi geç döllenme olduğu için dedi

Sağol canım rabbim sanada nasip etsin.Pik ve eşitken bencede ihtimal çok 2 keredir öyle tutuyo benim eşitlikten sonra ilişki olmadı hiç

Cnm hayirli olsun saglikli guzel bir hamilleik geçirirsin insallah

Hayırlı olsun gözün aydın.inşallah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…