- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.901
Selamun aleykum arkadaslar simdi doktordan geldim oglum Olacakmis cok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin ben hicbir yöntem denemedim birsey yapmadim diyet eşi besleme ovulasyon vs.sadece dua ettim ama ocaktan ramazana kadar ovulasyon testiyle burdan çok yardim aldim olmayınca biraktim Allah razı olsun hepinizden haber vermek istedim soranlar vardi sevincini sizinle paylaşmak istedim bu arada iki kizim var
Canım benim testler 24-36 saat pik kalıyo öyle çatlıyo yani t çizgisi c çizgisinden koyu oluyor yumurta çatlama olgunluğuna geldiği anlamına geliyo bir kere öyle ilişki oldu sonra t çizgisi c çizgisiyle aynı oluyor oda çatlayacağı anlamına geliyo birde o zaman ilişkin oldu.t çizgisi c çizgisinden silikse o zamanda çatladığı anlamına geliyor o zamandan sonra olan ilişkide kız tutma olasılığı yüksek oluyorbunu rica etsem ayrıntılı yazarmısınız, pik derken ve eşitken mesela çift çizgi ikiside aynı koyulukta ve silikleştiği ertesi gün yani koyu ve silik olduğu günmü 2 gün oluyor yani.
affına sığınarak 12. günden itibaren düzenli takipteyken 19. gün tam koyuya yakındı çok çok koyu değildi,(öğlen yaptım ) yine ertesi gün tekrar test yaptım öğlen onda silikleşmeye başlamıştı, bunun dışındakileri günde bir kere yapabildim akşam 6 - 7 gibi..ve hep siliklerdi öncesi ve sonrasında da.Canım benim testler 24-36 saat pik kalıyo öyle çatlıyo yani t çizgisi c çizgisinden koyu oluyor yumurta çatlama olgunluğuna geldiği anlamına geliyo bir kere öyle ilişki oldu sonra t çizgisi c çizgisiyle aynı oluyor oda çatlayacağı anlamına geliyo birde o zaman ilişkin oldu.t çizgisi c çizgisinden silikse o zamanda çatladığı anlamına geliyor o zamandan sonra olan ilişkide kız tutma olasılığı yüksek oluyor
Yanlışın yokmuu cnm. Yumurtlama olmadan önce olursa kız olur çünkü Yumurtlama olana kadar erkek sperpmleri çabuk öldüğü için kız Spermi kalır ve Yumurtlama olunca o girer. Yumurtlama olunca ilişki olması lazım çünkü erkek Spermi hızlı ve yumurtaya o daha çabuk ulaşır. Yanii Yumurtla çatladığında ilişki olmalıCanım benim testler 24-36 saat pik kalıyo öyle çatlıyo yani t çizgisi c çizgisinden koyu oluyor yumurta çatlama olgunluğuna geldiği anlamına geliyo bir kere öyle ilişki oldu sonra t çizgisi c çizgisiyle aynı oluyor oda çatlayacağı anlamına geliyo birde o zaman ilişkin oldu.t çizgisi c çizgisinden silikse o zamanda çatladığı anlamına geliyor o zamandan sonra olan ilişkide kız tutma olasılığı yüksek oluyor
Arkadaşlar yanlış bildiğin işe yaramayan yada bunlar dışında varsa lütfen yardımcı olun yeni gelenlerde faydalansın
Yumurtlama olduktan sonra (test silikleşince ) 12 saat içinde ilişki olmalı
Yumurtlama dan önce en az 1 hafta boyunca erkek boşalmasın
Sperm güçlenmesi için erkeğin keçi boynuzu yemesi lazım hergün
İlişkiden önce sert bir kahve içilmeli
Erkeğin yorgun olmaması lazım
Kadının önce boşalması lazım
İlişkiden sonra bir saat yataktan kalkmamalı
İlişkiden önce namaz ve dualar okunmalı
Kadının süt ve süt ürünleri tüketmesi lazım
Derin ilişki olmalı
Kadının boşalmaması mı lazımTest silikleşince değil t çizgisi c çizgisinden koyu olacak sonra t çizgisi c ile aynı olunca ilişki olacak yani bunu sıkı test takibi gerektirir
5-7 gün ilişki perhizi
Kadın boşalmaması lazım
İlişkiden önce erkeğin bölgesel soğuk duş yapması
Süt ve süt ürünleri kadınında erkeğinde azaltması lazım
Ph yüksek su muz soda kuruyemiş et ürünleri yemeklerde tuzu arttırmak lazım
Benim bildiğim böyle canım yanlışlarını düzelttim eksikleri ekledim
Erkek için zaten önemli olan oooo. Ya kızlar yanlış mı biliyorumKadının boşalmaması mı lazım
Piki kaçırıyorsundur canım ne zamandır test yapıyorsun benim ilk yaptığım ay boşa geçti kaçırdım pik olduğunu zannettim ikinci ay bolca test alıp sıkı takip yaptım adetim biter bitmez sabah akşam yaptım piki gördüğümde 3-4 saatte bi yaptım hatta hamile kaldım düşük yaptım düşükten sonra 1 ay kendi akışına bıraktım bu ay yine takip yaptım 17.18.gün pik oldu 19. Gün çatladı çok şükür hamileyim yine test yaparken gün boyu susuz kaldığım zaman oldu sıvı alımı etkiliyor çünküaffına sığınarak 12. günden itibaren düzenli takipteyken 19. gün tam koyuya yakındı çok çok koyu değildi,(öğlen yaptım ) yine ertesi gün tekrar test yaptım öğlen onda silikleşmeye başlamıştı, bunun dışındakileri günde bir kere yapabildim akşam 6 - 7 gibi..ve hep siliklerdi öncesi ve sonrasında da.
Evet canım kadının suyu hamile kalmayı kolaylaştırıyo ama kız için ortamı hazırlıyo diye biliyorum benKadının boşalmaması mı lazım
Test resimlerimi silmeseydim daha iyi anlatırdım canım demek istediğimiYanlışın yokmuu cnm. Yumurtlama olmadan önce olursa kız olur çünkü Yumurtlama olana kadar erkek sperpmleri çabuk öldüğü için kız Spermi kalır ve Yumurtlama olunca o girer. Yumurtlama olunca ilişki olması lazım çünkü erkek Spermi hızlı ve yumurtaya o daha çabuk ulaşır. Yanii Yumurtla çatladığında ilişki olmalı
Hayır cnm benim kuzenim ve ablaları sadece bu yöntemi kullandılar ve hepsinin ikişer oğlu var ben henüz bişey yapmadım. Bu sene çocuk istemiyor eşim. Zaten en önemlisi buu. Spermin kolayca gidebilmesi için bu şartEvet canım kadının suyu hamile kalmayı kolaylaştırıyo ama kız için ortamı hazırlıyo diye biliyorum ben
2 saat falan birşey içmiyorum birşey yemiyorumda. saat 6 7 gibi yaptım hep, bende koyu olacağı günü 14. günü bekliyordum takvimim programından takip ediyordum ama bence programlar yanlış bence vücut döngüsünü bilemez , pardon 17. günüymuş not almıştım :)) koyuya yakın günü cumartesi oluyor. pazar iki kere yaptım ondada silikleşmeye başladı , diğer günler belli belirsizdi.Piki kaçırıyorsundur canım ne zamandır test yapıyorsun benim ilk yaptığım ay boşa geçti kaçırdım pik olduğunu zannettim ikinci ay bolca test alıp sıkı takip yaptım adetim biter bitmez sabah akşam yaptım piki gördüğümde 3-4 saatte bi yaptım hatta hamile kaldım düşük yaptım düşükten sonra 1 ay kendi akışına bıraktım bu ay yine takip yaptım 17.18.gün pik oldu 19. Gün çatladı çok şükür hamileyim yine test yaparken gün boyu susuz kaldığım zaman oldu sıvı alımı etkiliyor çünkü
Süt ve süt ürünleri yasak yenmeyecek alkali olmak içinArkadaşlar yanlış bildiğin işe yaramayan yada bunlar dışında varsa lütfen yardımcı olun yeni gelenlerde faydalansın
Yumurtlama olduktan sonra (test silikleşince ) 12 saat içinde ilişki olmalı
Yumurtlama dan önce en az 1 hafta boyunca erkek boşalmasın
Sperm güçlenmesi için erkeğin keçi boynuzu yemesi lazım hergün
İlişkiden önce sert bir kahve içilmeli
Erkeğin yorgun olmaması lazım
Kadının önce boşalması lazım
İlişkiden sonra bir saat yataktan kalkmamalı
İlişkiden önce namaz ve dualar okunmalı
Kadının süt ve süt ürünleri tüketmesi lazım
Derin ilişki olmalı
Vajina duşu hamile kalmayı etkiliyor diye okumuştum fitil kullanmak ve alkali olmak yeterli diye biliyorumVajinaya dus yapma fikri yumurta akini kullaniyorlarmis yada baska seyler bu nasil olacak
2 kere 15.gecesi pik oldu 17.sabah silikleşti ama bu ay 17.gün pik oldu 19. Sabah çatladı vücuta bağlı o ayki hormonlara bağlı uygulamalar bende hiç bi zaman tutmadı testlerle belirledim hep.resimleri at canım yardımcı oluruz bildiğimiz kadarıyla sıvı alımını ben 3-4 saat almadan yapıyorum yemek katı şeyler yiyorum o etkilemiyordu.allah emeklerinizi çabalarınızı boşa çıkarmasın tez vakitte inşallah gönlünüzdeki nasip olur herkese2 saat falan birşey içmiyorum birşey yemiyorumda. saat 6 7 gibi yaptım hep, bende koyu olacağı günü 14. günü bekliyordum takvimim programından takip ediyordum ama bence programlar yanlış bence vücut döngüsünü bilemez , pardon 17. günüymuş not almıştım :)) koyuya yakın günü cumartesi oluyor. pazar iki kere yaptım ondada silikleşmeye başladı , diğer günler belli belirsizdi.
akşama yüklerim resimleri olurmu resim çekmiştim
Müslim'in rivayet ettiği Sevban tarafından rivayet edilen hadise göre de Peygamber (sav), (bu hususta soru soran) yahudiye şöyle demiştir: "Erkeğin suyu beyaz, kadının suyu sarıdır. Bunlar bir araya gelip de erkeğin menisi, kadının menisine baskın gelirse, Allah'ın izni ile çocukları erkek olur. Eğer kadının menisi, erkeğin menisine baskın gelirse, Allah'ın izniyle çocukları kız olur..." Müslim, I, 252Hayır cnm benim kuzenim ve ablaları sadece bu yöntemi kullandılar ve hepsinin ikişer oğlu var ben henüz bişey yapmadım. Bu sene çocuk istemiyor eşim. Zaten en önemlisi buu. Spermin kolayca gidebilmesi için bu şart
AA gerçekten çok şaşırdım ama ben hep buna inandım ve buradaki herkes de bunu söylüyordu ya kendimden şüphe ettim şimdi :)))Müslim'in rivayet ettiği Sevban tarafından rivayet edilen hadise göre de Peygamber (sav), (bu hususta soru soran) yahudiye şöyle demiştir: "Erkeğin suyu beyaz, kadının suyu sarıdır. Bunlar bir araya gelip de erkeğin menisi, kadının menisine baskın gelirse, Allah'ın izni ile çocukları erkek olur. Eğer kadının menisi, erkeğin menisine baskın gelirse, Allah'ın izniyle çocukları kız olur..." Müslim, I, 252
Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir canım ama kadının suyu zaten x kromozomu taşıyo erkeğinki y taşıyo önce erkeğinki ulaşması lazımki bebek erkek olsun hatta burada bi arkadaşa doktor uyarılmaman lazım demişti kim hatırlayamadım ismini ama geçmişe bakar bulurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?