Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
umAnladım cnm ben öyle okumuştum ilk sayfalarda

Turk kahvesi hergun ne ise yariyormus ki

Arkadaslar cok soruyorum ama findik fistik ceviz badem bunlar kullaniyor muyuz
Sor canım bizde bilgileniyoruz işte benim Bi fikrim yok ama ben ilk kızımda hamileyken ceviz badem çerez çok tükettim kızım şimdi zehir gibi zeki. Konuyla alakası yok biliyorum ama

Bunlar önemlidir belki bilmiyorum ama doğru zaman çok önemli.ben o anı hep kaçırdım testlerim 4 saat sonra açılıyordu en son artık umudum kalmadığında akıntımın afedersin yumurta akı gibi kıvamda olduğu vakit deneme yaptım ve hamile kaldım.

Peygamberimiz de söylediği için ben buna çok inanıyorum biliyor mısn bş sahabi ona erkek bebek için tavsiyen varmı diye sormş oda hanımın hastalığı bittikten sonra 5 gün içinde ve önce hanımın boşalsın demş

Baen

Keşke eski arkadaşlar burda olsa onlar iyi biliyo,bizleri sağolsunlar yönlendirdiler.
Benim çok bilgim yok olduğu kadar yardımcı olurum,aynılarını bende yaşadım bir ufak bilgiyi dahi kaydediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…