- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.881
Eski arkadaşların bana dediği böyleydi ne desem boş,ben onları dinledim muz incir havuç keçi boynuzu soda kahve alkali şu bunları önerdiler çoğunluk.Cnm kadınların süt ürünleri tüketmesi gerekmiyor muydu
Ph sına bak 7 nin üstünde olsun , ben ölçdüm ekstra, ph ölçer ilePh si yuksek suyu kullaniyorum karbonata gerek yok yani
Turk kahvesi hergun ne ise yariyormus kiCanım ben ayran yoğurt çok severim ama az yemeye çalıştım hergün olmasada eşime ve kendine keçi boynuzu özü bir tatlı kaşığı ..karbonatlı su hergün 1.5 litre.. hergün eşimde bende türk kahvesi içtik ama onu bilinçsizce içiyorduk.sonra öğrendim onunda faydası varmış diye.hemen hemen her akşam tuzlu çerezler eşim yedi ama o bilmiyordu ben tv karşısında eğlensin diye verdim.eti hemen hemen her 2.gün sofrada bulundurdum.aslında kendimi sıkmadım yemek konusunda hepsi sevdiğim şeylerdi zaten ..sadece yoğurt ayran süt azaltmam zorladı okadar.
Bol bol dua
Spermi güçlendiriyorTurk kahvesi hergun ne ise yariyormus ki
Ph 8.15 vanimPh sına bak 7 nin üstünde olsun , ben ölçdüm ekstra, ph ölçer ile
umAnladım cnm ben öyle okumuştum ilk sayfalarda
taamam onuda ekledik listeyeSpermi güçlendiriyor
Sor canım bizde bilgileniyoruz işte benim Bi fikrim yok ama ben ilk kızımda hamileyken ceviz badem çerez çok tükettim kızım şimdi zehir gibi zeki. Konuyla alakası yok biliyorum amaArkadaslar cok soruyorum ama findik fistik ceviz badem bunlar kullaniyor muyuz
Tabiki kullanın ama özellikle eşin ..yazmıştım çerez diye, bunlar içindeArkadaslar cok soruyorum ama findik fistik ceviz badem bunlar kullaniyor muyuz
Peygamberimiz de söylediği için ben buna çok inanıyorum biliyor mısn bş sahabi ona erkek bebek için tavsiyen varmı diye sormş oda hanımın hastalığı bittikten sonra 5 gün içinde ve önce hanımın boşalsın demşBunlar önemlidir belki bilmiyorum ama doğru zaman çok önemli.ben o anı hep kaçırdım testlerim 4 saat sonra açılıyordu en son artık umudum kalmadığında akıntımın afedersin yumurta akı gibi kıvamda olduğu vakit deneme yaptım ve hamile kaldım.
Bunlar önemlidir belki bilmiyorum ama doğru zaman çok önemli.ben o anı hep kaçırdım testlerim 4 saat sonra açılıyordu en son artık umudum kalmadığında akıntımın afedersin yumurta akı gibi kıvamda olduğu vakit deneme yaptım ve hamile kaldım.[/QUOTEQUOT ben ovu yapmadim ama kasimin ondokuzu adetim di ve dun kasigimda bir agri vardi aceba yumurtluyor muyum dedim
Keşke eski arkadaşlar burda olsa onlar iyi biliyo,bizleri sağolsunlar yönlendirdiler.Peygamberimiz de söylediği için ben buna çok inanıyorum biliyor mısn bş sahabi ona erkek bebek için tavsiyen varmı diye sormş oda hanımın hastalığı bittikten sonra 5 gün içinde ve önce hanımın boşalsın demş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?