- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.841
Bilmem yakinda ya kafayi yerim yada deliririm ruyada ne kadar guzel seyler goruyom ama gercek hayatta ise bombos guzel hicbisey gormuyorum vakti zamani var daha ama ben kendimden emin degilim ne kadar cok beklesem o kadar cok delirecem rabbim yardimcim olsun ne yapayim bilmiyom dun acildeki o doktor hcgye baksaydi ben boyle umutsuz umutsuz konusmazdim ya hic olmazsa icimdeki suphe cikicaktiÖyle düşünme neden boş olsun
Canım sen zaten ovulasyon testi de olmazsa aşılama yaptırcam diyordunBilmem yakinda ya kafayi yerim yada deliririm ruyada ne kadar guzel seyler goruyom ama gercek hayatta ise bombos guzel hicbisey gormuyorum vakti zamani var daha ama ben kendimden emin degilim ne kadar cok beklesem o kadar cok delirecem rabbim yardimcim olsun ne yapayim bilmiyom dun acildeki o doktor hcgye baksaydi ben boyle umutsuz umutsuz konusmazdim ya hic olmazsa icimdeki suphe cikicakti
Ya cnm ama simdi ovu kullandim tamam ama gercekten hani yumdan 14 gun sonra adet olunuyor ya iste benim bugun olmam lazim ama gelen giden yok yarin sata gore 5. Haftaya giriyorum ve bende ne adet belli ne gebelik ne olacak nasil olacak bilmiyom asilama da ise tutacagi kesin degilki o ihtimalede fazla guvenmiyorumCanım sen zaten ovulasyon testi de olmazsa aşılama yaptırcam diyordun
Senin için umut daha bitmemiş ki
Bi şekilde devam etmelisin hayata
Böyle kendini üzmekle olmaz ki :)
Canım aslında en güzeli bu konuları akışına bırakmak ama bazen mümkün olmuyor seni de anlıyorumYa cnm ama simdi ovu kullandim tamam ama gercekten hani yumdan 14 gun sonra adet olunuyor ya iste benim bugun olmam lazim ama gelen giden yok yarin sata gore 5. Haftaya giriyorum ve bende ne adet belli ne gebelik ne olacak nasil olacak bilmiyom asilama da ise tutacagi kesin degilki o ihtimalede fazla guvenmiyorum
Aynen cnm o vakit neredeyse birgun gelip benide bulacak allah buyukturCanım aslında en güzeli bu konuları akışına bırakmak ama bazen mümkün olmuyor seni de anlıyorum
Ama emin ol senin vaktin de gelecek
Canım bir kez sormuştum solemis tin kız topiginde yada burada oradan hesap etmiştim ilk hamile olduğunu soleyince buarada geriye dönük biraz hafıza güçlüYok canım ben gerçekten takvimlere hiç inanmıyorum
Geleceği Allahtan başkası bilemez
Ama merak ettim ben kızımın doğumgününü hiç yazmadım nasıl hesap ettin ki
Olabilir canım benim :)Canım bir kez sormuştum solemis tin kız topiginde yada burada oradan hesap etmiştim ilk hamile olduğunu soleyince buarada geriye dönük biraz hafıza güçlü
Hadi bakalim az kalmış canim9. Haftamdayım canım
Canim bu hangi takvimCanım bir kez sormuştum solemis tin kız topiginde yada burada oradan hesap etmiştim ilk hamile olduğunu soleyince buarada geriye dönük biraz hafıza güçlü
Evet canım ama burda 20 den önce söylemiyorlar geneldeHadi bakalim az kalmış canim
Anladim canim :)Evet canım ama burda 20 den önce söylemiyorlar genelde
Canım takvim değil dünde soledim küçük çocuğun doğumu ve doğacak çocuğun doğumu ile yapılıyorCanim bu hangi takvim
Eski doktorum olsa söylerdi aslındaAnladim canim :)
Canım sen deneme yapıyor musun bu arada?Canım takvim değil dünde soledim küçük çocuğun doğumu ve doğacak çocuğun doğumu ile yapılıyor
Yok canım yapmıyorum cunki benimm sağlık sorunlarım var onları atlatayım ozman küçüğüm anasinifina eylül ayında basliyacak bende şuan bekleme asamasindayimCanım sen deneme yapıyor musun bu arada?
Geçmiş olsun canımYok canım yapmıyorum cunki benimm sağlık sorunlarım var onları atlatayım ozman küçüğüm anasinifina eylül ayında basliyacak bende şuan bekleme asamasindayim
Aynen ya kesinlessin oyle öğrenmek en iyisi. Allah gönlüne gore versin canimEski doktorum olsa söylerdi aslında
Ama şimdi yeni bi doktora geçtim bu konulara bakışını tam bilmiyorum söylemez diye tahmin ediyorum
Bende açıkçası kesinleşmeden söylemesin istiyorum
Kızsa kız erkekse erkek tam görsün öyle desin istiyorum kızımdaki tecrübeden dolayı :)
Tamam canim mantığı nasil onu merak ettimdiiCanım takvim değil dünde soledim küçük çocuğun doğumu ve doğacak çocuğun doğumu ile yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?