Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Öyle düşünme neden boş olsun
Bilmem yakinda ya kafayi yerim yada deliririm ruyada ne kadar guzel seyler goruyom ama gercek hayatta ise bombos guzel hicbisey gormuyorum vakti zamani var daha ama ben kendimden emin degilim ne kadar cok beklesem o kadar cok delirecem rabbim yardimcim olsun ne yapayim bilmiyom dun acildeki o doktor hcgye baksaydi ben boyle umutsuz umutsuz konusmazdim ya hic olmazsa icimdeki suphe cikicakti

Canım sen zaten ovulasyon testi de olmazsa aşılama yaptırcam diyordun
Senin için umut daha bitmemiş ki
Bi şekilde devam etmelisin hayata
Böyle kendini üzmekle olmaz ki :)

Canım sen zaten ovulasyon testi de olmazsa aşılama yaptırcam diyordun
Senin için umut daha bitmemiş ki
Bi şekilde devam etmelisin hayata
Böyle kendini üzmekle olmaz ki :)
Ya cnm ama simdi ovu kullandim tamam ama gercekten hani yumdan 14 gun sonra adet olunuyor ya iste benim bugun olmam lazim ama gelen giden yok yarin sata gore 5. Haftaya giriyorum ve bende ne adet belli ne gebelik ne olacak nasil olacak bilmiyom asilama da ise tutacagi kesin degilki o ihtimalede fazla guvenmiyorum

Canım aslında en güzeli bu konuları akışına bırakmak ama bazen mümkün olmuyor seni de anlıyorum
Ama emin ol senin vaktin de gelecek

Yok canım ben gerçekten takvimlere hiç inanmıyorum
Geleceği Allahtan başkası bilemez
Ama merak ettim ben kızımın doğumgününü hiç yazmadım nasıl hesap ettin ki
Canım bir kez sormuştum solemis tin kız topiginde yada burada oradan hesap etmiştim ilk hamile olduğunu soleyince buarada geriye dönük biraz hafıza güçlü

Canım bir kez sormuştum solemis tin kız topiginde yada burada oradan hesap etmiştim ilk hamile olduğunu soleyince buarada geriye dönük biraz hafıza güçlü
Olabilir canım benim :)
Hiç hatırlamıyorum çünkü kızımın doğum gününü yazdığımı
Ama bu takvimi duymuştum daha önceden
Kız kardeşim ve benim aramla
Görümcemle eşimin arası aynı
Ay olarak doğumlarımızda aynı
Ya onlarda tutmuyor ya bizde
Dediğin gibi takvimler sadece eğlence için oluyor

Anladim canim :)
Eski doktorum olsa söylerdi aslında
Ama şimdi yeni bi doktora geçtim bu konulara bakışını tam bilmiyorum söylemez diye tahmin ediyorum
Bende açıkçası kesinleşmeden söylemesin istiyorum
Kızsa kız erkekse erkek tam görsün öyle desin istiyorum kızımdaki tecrübeden dolayı :)

Aynen ya kesinlessin oyle öğrenmek en iyisi. Allah gönlüne gore versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…