- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.821
Canım 10-15 gün kala ne oluyor :)Mesela küçüğün 2 yaşına 2 ay kala 3 kala erkek olabilir
Bende hamile kalmadan önce daha çok istekliydim erkek bebek içinYanılmamak için dememiştir doktorum çok net hiç yüzdelerle cinsiyet söylemiyo inşallah hayırlı salih erkek evladım olur olmazsada bal kızım gibi akıllı bi kızım daha olur herşey rabbimden o en iyisini bilir
İnsallahİnşaAllah olur canım
Kz valla bu yöntem doğru. İnş sende boşladınAfedersin ama sen oglanlarda bosalmismiydinn birazz seyy oldu ama acik
Valla canım bana öyle dediler Doğumdan sonra götürdük bişeyi yoktu gerçektenAma bobregin nefes almayla ne alakasi var cnm cigerleŕde nefes alinir ya
Şuan 3 aylik mi hamilesin kızce olabilir ama sakın bel bağlama Rabbim bilir herseyiCanım benimkinide hesaplarmısın kızımın dogum tarihi 01.03.2016 bu bebeğimde son adet tarihim 26.10.2018
Ben seni hesap ettim bir kizce çıkıyor hesaptaki değil nasipte ki oluyor inanma eğlence bunlarCanım 10-15 gün kala ne oluyor :)
Zamanlaman iyi aslinda canim. Kac haftaliksin simdi takvim olmayinca bilemiyorum :)Canım denemeden sonra tekrar testi 7 saat sonra yaptım çatlamıştı
Benim tahminim ilişkiden en fazla 4-5 saat sonra çatlamıştır benim çok çabuk çatlıyordu hep
O gece stresten pek uyuyamadım ama artık Allah ne verdiyse
Aaaa erkek olabilir sizinkiCanım benimkinide hesaplarmısın kızımın dogum tarihi 01.03.2016 bu bebeğimde son adet tarihim 26.10.2018
Hayırlısı inşallah canım bakalım 15 gün sonra belli olur inşallahAaaa erkek olabilir sizinki
Amin canım her halükarda iki kız istediğim için bende kıza da kendimi alıştırıyorum.bu erkek olursa 3. İçin kız olsun diye uğraşacam kızlar birbirine arkadaş oluyo yanlız kalsın istemiyorum açıkçası :)Bende hamile kalmadan önce daha çok istekliydim erkek bebek için
Ama hamile kalınca bi tevekkül geldi
Elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım
Allah ne verirse kabulümüz
Gerçekten Allah hakkımızda en güzel olanı nasip etsin :)
Zamanlaman iyi aslinda canim. Kac haftaliksin simdi takvim olmayinca bilemiyorum :)
Yok canım ben gerçekten takvimlere hiç inanmıyorumBen seni hesap ettim bir kizce çıkıyor hesaptaki değil nasipte ki oluyor inanma eğlence bunlar
9. Haftamdayım canımZamanlaman iyi aslinda canim. Kac haftaliksin simdi takvim olmayinca bilemiyorum :)
Kesinlikle öyle kızlar gerçekten birbirine arkadaş oluyor :)Amin canım her halükarda iki kız istediğim için bende kıza da kendimi alıştırıyorum.bu erkek olursa 3. İçin kız olsun diye uğraşacam kızlar birbirine arkadaş oluyo yanlız kalsın istemiyorum açıkçası :)
Canım yaparım bir ay daha bekleyeyimiwashereonce takvim yap kendine cnm beni bekliyosun biliyorum allah bin kere razi olsun senden ama bende yok bisiler beni bekledigin icin tessekur ederim guzel anne tum kalbimle diliyorumki ins gonlunden gecen nasip olur sana
Tamam cnm sagol ama olmaz benimkide bos bi umut isteCanım yaparım bir ay daha bekleyeyim
Seni yalnız bırakmak istemiyorum
Öyle düşünme neden boş olsunTamam cnm sagol ama olmaz benimkide bos bi umut iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?