Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende hamile kalmadan önce daha çok istekliydim erkek bebek için
Ama hamile kalınca bi tevekkül geldi
Elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalıştım
Allah ne verirse kabulümüz
Gerçekten Allah hakkımızda en güzel olanı nasip etsin :)

Zamanlaman iyi aslinda canim. Kac haftaliksin simdi takvim olmayinca bilemiyorum :)

Amin canım her halükarda iki kız istediğim için bende kıza da kendimi alıştırıyorum.bu erkek olursa 3. İçin kız olsun diye uğraşacam kızlar birbirine arkadaş oluyo yanlız kalsın istemiyorum açıkçası :)

Zamanlaman iyi aslinda canim. Kac haftaliksin simdi takvim olmayinca bilemiyorum :)
iwashereonce takvim yap kendine cnm beni bekliyosun biliyorum allah bin kere razi olsun senden ama bende yok bisiler beni bekledigin icin tessekur ederim guzel anne tum kalbimle diliyorumki ins gonlunden gecen nasip olur sana

Kizlar bugunlerde cok ruya goruyorum bilmiyorum bilinc altimami yerlesmis nedir dun gece goruyodumki sanki ruyanin taaa kendisi icindeydim oyle devlet hastanesinde dahiliyeye gidip tsh baktiriyodum doktorda hcg istiyodu ve sonuclar icin esimi hastaneye gonderiyodum ve sonra kendisi beni arayip degerin 197 cikmis diyordu ve gercekten ben o kagidi elime alip bakiyodumki beta hcg 197 idi niye boyle bi ruya gordum bilmiyom bikac aksam oncede gebelik testinde 3 cizgi goruyodum ama arkasindan iate 2 tane normal test yapiyorum negatif bugun esime dedim aksam test getirecek bana 15. Yada 16. Gun adet olmazsam o zaman testi yapacam bugun 14. Gundeyim kizlar dua edin bana ne olur pozitifi goreyim bu sefer bu ruyalar bana bi umut oluyo ama nerdeee keske gercektede oyle olsaa bazen bazi ruyalarim gerceklesiyor bazilarida tam tersine donup kotulesiyor allahim hayirlisi neyse onu nasip etsin ins

Kesinlikle öyle kızlar gerçekten birbirine arkadaş oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…