Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hamdolsun şükür her halimize ben hem fmf hastasıyım hemde ıltihapli eklem romatizmasi hastasiyim Saol Allah razı olsun cümle hastalara şifa versin Rabbim
Çok geçmiş olsun canim. Allah sana da şifa versin insallah. Bazı kürler var onlar iyi geliyor diyorlar. Isırgan otu falan mesela canim cokkkk geçmiş olsun

Valla canim 3 senedir bu hesabı anca çözdüm mantiken zorluyor insanı ama tutmayan nadir tutmaynalrin içinde örnek ben kendimi vereyim sana
O zaman senin hesapladığın benim duyduğum değil canım
Onda da diğer çocuğun yaşını doldurmasına 1 ay 2 ay kala doğunca farklı cinsiyet
1 ay 2 ay geçerse aynı cinsiyet gibi birşeylerdi ben ondan sandım

Burdayım canım sen nasılsın iyimisin
Iyiyim şükür canim. Bende sana ruya soracaktım aslinda. Ruyamda kiz kardesim gelin oluyordu gelinlik giyiyordu sonra ayni gelinliği ben giydim duz sade beyaz bir gelinlikti sonra gelinligi çıkardım üstü beyaz alti siyah iki parça gibi bir elbise giydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…