- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.801
İvettt çok güzel oluyor gerçekten. Hele hele ben kendime tam kaptırmışım kafam dağıldı çok güldüm gerçekten cansın can merciAllah razı olsun canjm eğlence işte bunlar hem sizinle kaynaşmaya çalışıyorum hemde muhabbet oluyor
Yanılmamak için dememiştir doktorum çok net hiç yüzdelerle cinsiyet söylemiyo inşallah hayırlı salih erkek evladım olur olmazsada bal kızım gibi akıllı bi kızım daha olur herşey rabbimden o en iyisini bilirOlsun canım o haftalarda yanılma çok oluyor
16+3te artık belli olur daha iyi olur içinde şüphe kalmaz en azından
Sende olesin canim sevindim bole düşünmeneİvettt çok güzel oluyor gerçekten. Hele hele ben kendime tam kaptırmışım kafam dağıldı çok güldüm gerçekten cansın can merci
Afedersin ama sen oglanlarda bosalmismiydinn birazz seyy oldu ama acikBenim iki oğlum var canin bende nasip olursa bir çiçeğim olsun istiyorum
Bebek anne karnında nefes almıyor doğduğu gibi nefes almaya başlıyor ciğerlerine hava gidiyor. Eğer çok önemli değilse o hemen gidiyor nefes aldığı gibi
Cnm ya rabbim onu saglikli hayirli evlat nasip etsin sana ins saglikla kucagina alacaksin hicbi sorun olmadan haklisin herseyin vaddir bi zamani olmuyosa olmuyodur zorlamaninda bi manasi yok zaten rabbim helimizin yardimcisi olsunKizlar hepinizden Allah razi olsun merak etmissinjz inanın bilerek gec cevap vermedim doktor cok gec hareket ediyordu 1.5 saat randevumdan gecmesine ragmen muane olmadim.
Çok şükür artik cinsiyeti ogrendim her yeni gun yeni bir umuttu kendimi kaptiriyordum.
Evet üzülmedim desem yalan olur ama kizim olacagi icin degil sadece hayallerimi hic yasarken gormedim hep geride biraktim.yada kursagimda düğüm düğüm kaldi.
Buna üzüldüm kendimi sorguladım nerede yanlis yapiyorum da hayat bana hayal ettiklerimle imtihan ediyor die.
Yoksa kizima kiz kardes gelecek arkadas olacaklar sirdas olacaklar yeri gelecek saç baş yolacaklar .
Rabbim ikisinide korusun annelerinin yasayamadigi mutlulukları hayalleri kızlarım yasarken mutlu olayim inşallah .
Büyük konusmak istemiyorum ama 3. Cocuk düşünmüyorum artik hayirlisi.
Bu arada kanama alani var ama eski kanama alani yeni kanama alani gormedi eskisi ara ara gelir ama dinlenmen lazim dedi birde miyomdan bahsetti rahim agzina yakin miyom olabilir ama tam emin degilim dedi sasirdim ilk defa bir doktor soyledi.
Birde bebegimin bobreklerinde genisleme varmis ama hamilelikte olurmuş riskli genisleme degil dedi ama yinede beni korkutmaya yetti.
Birde midesi küçük dedi boş oldugu icin olanilir dedi tehlikelimi die sordum doluyo dedi boştu dedi yine kafam karisti.
Insallah bebegim saglikli hayirli bir evlat olur.
Dualarinizi eksik etmeyin 2 hafta sonra baska doktora gidecegim inşallah ozaman hersey yolunda olur.
Bu arada Rabbim hepinizin gonlundekini nasip etsin insallah.
Nasip hersey ogrenmenin rahatligi oldu artik kiz isimleri kiz bebek alisverisi icin adim atacağım :)
Hepinizden Allah razi olsun yüreğimizi dileklerimizi paylasabildigimiz insanlarin olmasi cok guzel bir duygu.
Prensesim2016 canm Rabbim sana tez zamanda guzel haberler nasip etsin insallah bazi seyler olmayinca olmuyor yada zamanini bekliyor en kisa zamanda minnagin seni bulmasini tum kalbimle dilerim
Bu arada alintilayamadiklarim olduysa affedin cok bildirim gelmis hepdine baktim umarim es gectiklerim olmamistiŕ.
Hayırlısı olsun canım Rabbim umudumuzu kaybettirmesin herşeyin zamanı var belki de Rabbim erkek evlat için zamanını bekliyor sana direk onu nasip edecek güzel düşünelim güzel olsun herşey
Canim benim sen uzulme kafandan kotu dusunceleri bir kenara birak hic kfana takma dagit hersyi kedine zaman ver zamann her seyin ilaci
İnzal oldum demek daha doğru olur evet yaniAfedersin ama sen oglanlarda bosalmismiydinn birazz seyy oldu ama acik
Yani üç yaşını doldurduktan sonra mı hamile kalmaya çalışmalıyım? Çift yaşa giderkense şu anda da çift yaşa gidiyor. Nasıl oldu anlamadımCanım sen çift yasa giderken hamile kalırsan olabilir mesela sole 3 yas 2 aylik 3 aylıkken hamile olman gerek
Evet canimYani üç yaşını doldurduktan sonra mı hamile kalmaya çalışmalıyım? Çift yaşa giderkense şu anda da çift yaşa gidiyor. Nasıl oldu anlamadım
Aynen oyle cnm bilmiyom ama bn 23 ock pik gordum o gece ve 24 ocskta deneme oldu pikken ve siliklestiginde oldu yani bilmiyom erkende olabilir ama kan verip sonucu kesin ogrenmek en iyisi benceCanim benim sen uzulme kafandan kotu dusunceleri bir kenara birak hic kfana takma dagit hersyi kedine zaman ver zamann her seyin ilaci
İnsallah hamissindir insalllahhhAynen oyle cnm bilmiyom ama bn 23 ock pik gordum o gece ve 24 ocskta deneme oldu pikken ve siliklestiginde oldu yani bilmiyom erkende olabilir ama kan verip sonucu kesin ogrenmek en iyisi bence
Iste haklisin buzim istedigimiz degil ancak allahin diledigi olur neyse ovu test zaten artik kullanmayacam adet olursam bu ay nasil bi tedavi gorurum bilmuyom ama elimde sadece 8 tane testim tek var takip falan olursa yuma yakin yine onlarida denerim ama hayirlisi olsun artik herseyin basi saglik sihhat olsun rabbim kimseyi utandirmasin hepimizin yardimcisi olsun ins saglikla kucagina alirsin yavrunu cnmSuuuu canim hakkında hayirlisi buymuş biz istediğimiz zaman degil Rabbim istediği zaman oluyor ikinci bebeğimi 2 sene tedavi gordum 2 rahim filmi 3 klomen takip 3 aşılama doktor daha gelme tüp yap dedi senin gibi ilk kizim normal olmustu ağustosta tedavim bitti tüp bebek merkezi araştırırken Rabbim kasımda nasip etti hemde oyle bir zamandaki anlatsam şok olursunuz ıyiki dedim Allahım bu zamanda verdin benim icin teselli oldu demem oki bizim şer bildiklerimize hayr vardır hiç bilemeyiz canini sıkma Allahin izniyle olur ben ocaktan beri temmuza kadar ovulasyon yaptim olmadi 7 ay hiç durmadan biraktim ağustosta oldu hayirlisiyla olur insallah
Ins allah razi olsun gonlu guzel insanİnsallah hamissindir insalllahhh
Canım benimkinide hesaplarmısın kızımın dogum tarihi 01.03.2016 bu bebeğimde son adet tarihim 26.10.2018İnzal oldum demek daha doğru olur evet yani
İnşaAllah olur canımBenim iki oğlum var canin bende nasip olursa bir çiçeğim olsun istiyorum
Canım denemeden sonra tekrar testi 7 saat sonra yaptım çatlamıştıPikten kac saat sonra acildi canim takibe devam ettinmi
Sen bari beni destekleseydinOh ediyor Öğrensin tabi neyi bekliyormuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?