Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Olsun canım o haftalarda yanılma çok oluyor
16+3te artık belli olur daha iyi olur içinde şüphe kalmaz en azından
Yanılmamak için dememiştir doktorum çok net hiç yüzdelerle cinsiyet söylemiyo inşallah hayırlı salih erkek evladım olur olmazsada bal kızım gibi akıllı bi kızım daha olur herşey rabbimden o en iyisini bilir

Cnm ya rabbim onu saglikli hayirli evlat nasip etsin sana ins saglikla kucagina alacaksin hicbi sorun olmadan haklisin herseyin vaddir bi zamani olmuyosa olmuyodur zorlamaninda bi manasi yok zaten rabbim helimizin yardimcisi olsun

Canim benim sen uzulme kafandan kotu dusunceleri bir kenara birak hic kfana takma dagit hersyi kedine zaman ver zamann her seyin ilaci
Aynen oyle cnm bilmiyom ama bn 23 ock pik gordum o gece ve 24 ocskta deneme oldu pikken ve siliklestiginde oldu yani bilmiyom erkende olabilir ama kan verip sonucu kesin ogrenmek en iyisi bence

Suuuu canim hakkında hayirlisi buymuş biz istediğimiz zaman degil Rabbim istediği zaman oluyor ikinci bebeğimi 2 sene tedavi gordum 2 rahim filmi 3 klomen takip 3 aşılama doktor daha gelme tüp yap dedi senin gibi ilk kizim normal olmustu ağustosta tedavim bitti tüp bebek merkezi araştırırken Rabbim kasımda nasip etti hemde oyle bir zamandaki anlatsam şok olursunuz ıyiki dedim Allahım bu zamanda verdin benim icin teselli oldu demem oki bizim şer bildiklerimize hayr vardır hiç bilemeyiz canini sıkma Allahin izniyle olur ben ocaktan beri temmuza kadar ovulasyon yaptim olmadi 7 ay hiç durmadan biraktim ağustosta oldu hayirlisiyla olur insallah

Iste haklisin buzim istedigimiz degil ancak allahin diledigi olur neyse ovu test zaten artik kullanmayacam adet olursam bu ay nasil bi tedavi gorurum bilmuyom ama elimde sadece 8 tane testim tek var takip falan olursa yuma yakin yine onlarida denerim ama hayirlisi olsun artik herseyin basi saglik sihhat olsun rabbim kimseyi utandirmasin hepimizin yardimcisi olsun ins saglikla kucagina alirsin yavrunu cnm

Pikten kac saat sonra acildi canim takibe devam ettinmi
Canım denemeden sonra tekrar testi 7 saat sonra yaptım çatlamıştı
Benim tahminim ilişkiden en fazla 4-5 saat sonra çatlamıştır benim çok çabuk çatlıyordu hep
O gece stresten pek uyuyamadım ama artık Allah ne verdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…