- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #58.901
Nasılsın canımO zaman senin hesapladığın benim duyduğum değil canım
Onda da diğer çocuğun yaşını doldurmasına 1 ay 2 ay kala doğunca farklı cinsiyet
1 ay 2 ay geçerse aynı cinsiyet gibi birşeylerdi ben ondan sandım
Gelinlik gören genelde kız çocuğu olur canım ama herkesin gözünde farklıdır tabi domates benim gözümde kızdır mesela inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur canımIyiyim şükür canim. Bende sana ruya soracaktım aslinda. Ruyamda kiz kardesim gelin oluyordu gelinlik giyiyordu sonra ayni gelinliği ben giydim duz sade beyaz bir gelinlikti sonra gelinligi çıkardım üstü beyaz alti siyah iki parça gibi bir elbise giydim
Allah razı olsun amin İnşeAllah canin çok saolÇok üzüldüm ya kolay değil
11 ilaç çok fazlaymış gerçekten
İnş iyileşir toparlarsın ve sonra da prensesin gelip seni bulur
Canim sanki gelinlikte pembe biseyler olursa kiz olur demistin diye hatırlıyorum yanlis mi acabaGelinlik gören genelde kız çocuğu olur canım ama herkesin gözünde farklıdır tabi domates benim gözümde kızdır mesela inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur canım
Cesaaa nasılsın sende uğramıyorsun canımCanım benim değil @sellvinin çocuğu hastaymış
Hos buldum canin ara ara aslında bu topige yazıyordum amaKızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz kızlar.ben kimin kaç kızı var onu bilmiyorum aslında anlayan biri tablo yapsa çok iyi olurdu.benim 3 tane prensesim var belki beni tanımayan arkadaşlar için yazıyorum
Selvi sen nasılsınKızlar güzel dualarınız için Allah razı olsun, bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür, değerler çok düşükmüş aslında yinede kontrol altında olacakmışım
Duygumum sen hamilemizin canımAyse efem canım erkek çocuğunda soldan mı yumurtlamıştın
Yok o rüyayı annem görmüştü kız kardeşim hamileykenCanim sanki gelinlikte pembe biseyler olursa kiz olur demistin diye hatırlıyorum yanlis mi acaba
Anladim canimYok o rüyayı annem görmüştü kız kardeşim hamileyken
daha önce de altin tüfek silah asker gibi rüyalar gördüm canim bunlar ne demekYok o rüyayı annem görmüştü kız kardeşim hamileyken
Canım senin oğlun vardı yanılmıyorsam kız istiyorsunHos buldum canin ara ara aslında bu topige yazıyordum ama
Evet canim 2 tane oğlum var benimCanım senin oğlun vardı yanılmıyorsam kız istiyorsun
Insallh bakalimm yarin ne olcak cok da heyecanli oluyoCanim seninle hemen hemen ayni gidiyoruz gibi... hayırlısıyla insallah daularimiz kabul olur
Erkek bebek demek ama bunlar benim gözümde öyle bende pek anlamam aslındaPeki
daha önce de altin tüfek silah asker gibi rüyalar gördüm canim bunlar ne demek
Sen hamilemisin canımAnladim canim
Erkek olunca ne oluyor cnm bılıyon ınsallh 3 cu kız omr dyolar :)) yanı degısen bsey yok bnce bn o kadar ck ıstdm kı bnu kız ılk oglmdada ıstdm kız ama bnun kadar dgl evlat evlattr bu bı gercek ama bnm ıkı ıkı erkek dgurnca gogsun kabarmıyo 3 cuyu dsunup dua edyosun bıde kızm olsun dye:) yanı ıkı kzı olanada 1 oglun olr 3 cuyu yap dyolar 2 oglu olanada aynı sey onemlı olan mlletn ne dedgı degl senın ne dsunup ne ıstdgın he 3 cu kız olr dyede dsunme olrsa olr rabbm demkkı bnu hayrlı grmus senın ıcın bzı seyler ınsanın elınde olmz evladını secmek gbı mıllet hep bseyler der zaten bnada kımı yap dyo kımı bu devrde napcn 3 cuyu dyo yanı herkes bsey dyo onmlı olan bnm ne ıstdgm onlarn degl ama ınan o kadar sansıyızkı rabbm aratmadan nasıp ettgı ıcın bosver kendını suna sartlma ya yıne kız olrsa dme bn dedım kı ay bu erkek olrsa bn aglarm gnlerce ama sımdıden daha elbıseler battanıyeler almaya bsladım evlat cnku ama 3 cude kız olrs NE YAPARM DEME 3 cuyu dsndgnde kndını sartlandrma erkek olsun dye cok konustm kusura bakma buarada rabbm hayrlı evlatlar nassıp etsınşu paralı takvimle ilgili kimse bir şey yazmamış.bazı günler yumurta erkek hücresi taşıyan spermleri itiyor bazı günler ise kabul ediyormuş. o zaman nasıl olacak bu iş anlamadım.
eşimin amcalarının 5-6 kızları var hep bir tane de oğulları var. eşimin annesi peş peşe üç erkek doğurmuş. anne tarafımda da hep kız ağırlıklı. 4 kız 1 erkek, 3 kız 1 erkek...
aklıma şu geliyor. benim yumurtalarım erkek hücresi taşıyan spermleri sevmiyor, eşimin de erkek hücresi taşıyan spermlerinin sayısı az, kalitesiz ya da gerçekten ömrü kısa ya da yavaşlar.
çünkü tam yumurtlama günümdeki ilişki ile hamile kalmıştım ama düştü. sonra reglin 11. gününde olan ilişkiden hamile kaldım. 14. gün yumurtladığımı hissettim ve kızım oldu. ilk kızıma da sık ilişki ile hamile kalmıştım ama gününü hatırlamıyorum.
büyük kızım 5, küçük kızım 2 yaşında. bir de oğlum olsa çocuk defterini huzurla kapatsam diyorum. ama kızım olma ihtimalini düşününce vazgeçiyorum. ben 5 kıza da bakarım da... şu çevrede konuşan insanların ağzına çakasım geliyor. o kadar büyük maharetmiş gibi bahsedince ben de merak ediyorum ne oluyor acaba erkek olunca diyorum. bu duyguyu da yaşamak istiyorum.
inşallah sağlıkla erkek isteyenin oğlu kız isteyenin de kızı olur. kız yapmak o kadar kolay geliyor ki bana. sanki hiç oğlum olmayacakmış gibi...
Canım sen nasılsın.ben geçen ay ocak 6 da adet oldum bu ay 1 şubatta oldum sen benden önce olmuştun geçen ay adetlerin düzensizmi senin yada hamile olabilirsinKizlar bugunlerde cok ruya goruyorum bilmiyorum bilinc altimami yerlesmis nedir dun gece goruyodumki sanki ruyanin taaa kendisi icindeydim oyle devlet hastanesinde dahiliyeye gidip tsh baktiriyodum doktorda hcg istiyodu ve sonuclar icin esimi hastaneye gonderiyodum ve sonra kendisi beni arayip degerin 197 cikmis diyordu ve gercekten ben o kagidi elime alip bakiyodumki beta hcg 197 idi niye boyle bi ruya gordum bilmiyom bikac aksam oncede gebelik testinde 3 cizgi goruyodum ama arkasindan iate 2 tane normal test yapiyorum negatif bugun esime dedim aksam test getirecek bana 15. Yada 16. Gun adet olmazsam o zaman testi yapacam bugun 14. Gundeyim kizlar dua edin bana ne olur pozitifi goreyim bu sefer bu ruyalar bana bi umut oluyo ama nerdeee keske gercektede oyle olsaa bazen bazi ruyalarim gerceklesiyor bazilarida tam tersine donup kotulesiyor allahim hayirlisi neyse onu nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?