Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gelinlik gören genelde kız çocuğu olur canım ama herkesin gözünde farklıdır tabi domates benim gözümde kızdır mesela inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur canım

Gelinlik gören genelde kız çocuğu olur canım ama herkesin gözünde farklıdır tabi domates benim gözümde kızdır mesela inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur canım
Canim sanki gelinlikte pembe biseyler olursa kiz olur demistin diye hatırlıyorum yanlis mi acaba

Hos buldum canin ara ara aslında bu topige yazıyordum ama

Kizlar bugun mahalle doktorumu gordum idrar enfeksiyonu var dedi be daha detayli labavatuara gondercem dedi bilmiyom onceden varmiydi yoksa hamileliktenmi oldu basina gelrn varmi boyle bi durum?bide yarin ultrasyona gircem ilk defa duycam bebisimin kalbimi insallh hersey yolundadir

Erkek olunca ne oluyor cnm bılıyon ınsallh 3 cu kız omr dyolar :)) yanı degısen bsey yok bnce bn o kadar ck ıstdm kı bnu kız ılk oglmdada ıstdm kız ama bnun kadar dgl evlat evlattr bu bı gercek ama bnm ıkı ıkı erkek dgurnca gogsun kabarmıyo 3 cuyu dsunup dua edyosun bıde kızm olsun dye:) yanı ıkı kzı olanada 1 oglun olr 3 cuyu yap dyolar 2 oglu olanada aynı sey onemlı olan mlletn ne dedgı degl senın ne dsunup ne ıstdgın he 3 cu kız olr dyede dsunme olrsa olr rabbm demkkı bnu hayrlı grmus senın ıcın bzı seyler ınsanın elınde olmz evladını secmek gbı mıllet hep bseyler der zaten bnada kımı yap dyo kımı bu devrde napcn 3 cuyu dyo yanı herkes bsey dyo onmlı olan bnm ne ıstdgm onlarn degl ama ınan o kadar sansıyızkı rabbm aratmadan nasıp ettgı ıcın bosver kendını suna sartlma ya yıne kız olrsa dme bn dedım kı ay bu erkek olrsa bn aglarm gnlerce ama sımdıden daha elbıseler battanıyeler almaya bsladım evlat cnku ama 3 cude kız olrs NE YAPARM DEME 3 cuyu dsndgnde kndını sartlandrma erkek olsun dye cok konustm kusura bakma buarada rabbm hayrlı evlatlar nassıp etsın

Canım sen nasılsın.ben geçen ay ocak 6 da adet oldum bu ay 1 şubatta oldum sen benden önce olmuştun geçen ay adetlerin düzensizmi senin yada hamile olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…