- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.181
Insallh biraz siliklesir catlamayi gorurum yaYap yap
Seninki daha mühim
t çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.Dün aksam daha koyu gibiydi sanki ama cokda bariz bi fark yok 2 gun yumurtluyorum sanirim
Sen ne zamn yaparsan bende beraber yaparım ama yazdan önce olmasın :)) )
hakkında hayırlısı olsun. inşallah gönlüne göre bir sonuç olur.Kixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
t çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.
yok ilk denememi ekimde düşünüyorum. üçüncü doğduğunda ikinci mutlaka 3 yaşını doldurmuş olmalı. çin takviminde ekim erkek gösteriyor bir de
hakkında hayırlısı olsun. inşallah gönlüne göre bir sonuç olur.
Hadi bakalim hayirlisit çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.
yok ilk denememi ekimde düşünüyorum. üçüncü doğduğunda ikinci mutlaka 3 yaşını doldurmuş olmalı. çin takviminde ekim erkek gösteriyor bir de
Gitti gidiyor dan aldim canim :)Nerden aldın cnm:)
Cok sağol canim cumleten inşallah :) sende insallah gonlundeki bebisin haberini alirsin hayirlisiyla :)İyi yapmışsın insan merak ediyor
Çok olunca üzülmeden yaparsın :)
Umarım hemencecik de güzel sonuç alırsın :)
Bu test pik yapmis@Ceymiceyn canim uyanik misin yada uyanik var mi
Bugün kizlar kayiplarda
Kixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
Iki farkli testle denedimm catlamis mi sizce bu gece degerlendirim mi
Yumurtan gelişmedi canimMerhaba arkadaşlar ben testi yaptım ayni negatif neden Böyle oldu kahve içmedim ikinci idrarda yaptım. Sıvı almadım. 11h de yaptim
Canim t c den daha koyu olacak bak yazdigim test pik durumda suan piki gördükten sonra takibi sıklastırıp t c ile ayni koyuluga geldiginde deneme yapacaksin. Once t,c den koyu olacak sonra esit koyuluga gelecek deneyeceksin canimben de bu işi hiç anlamadım. ne zaman ilişki olacak teste göre. biri bana açıklasa ya. t çok koyu olduğunda çatlamaya hazır olduğu anlamına geliyor. sonra devamlı test yapıyoruz hafif silikleşince çatlamış mı oluyor? anında ilişki mi olmalı? benim testler hep çok koyu bu iş bende tutmayacak galiba. gerçi daha ekimde düşünüyorum ben. hoş arada
üçüncü çocuk fikrinden de vazgeçiyorum ama. hayırlısı.
Aksama bi daha yapcamm ınsallh catlama gorurum ya 2 gundur yumurtluyom artik catlatayim havuc kemiripBu test pik hala
En son testi 1 de mi yaptın 3-4 gibi tekrarla testi sivi alma wc ye gitmeDün aksam daha koyu gibiydi sanki ama cokda bariz bi fark yok 2 gun yumurtluyorum sanirim
Aksama kalmayabilir 4 gibi tekrarlamaya calis testi canim senin yumurta da benimki gibi inatciAksama bi daha yapcamm ınsallh catlama gorurum ya 2 gundur yumurtluyom artik catlatayim havuc kemirip
t çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.
Yumurtlama cok net belli oldu catlamada gorcem diye umut ediyorum bu aksam siliklesmeyi beklicem benimde az cok bildigim
Sivi aldim kesim almayi o zmn 5-6 arası yaparim olmadi bide ewde 10 gibi yaparim esim onbir bucukda geliyo o zmna kadar vaktim var kacirmakdan korkuyorumAksama kalmayabilir 4 gibi tekrarlamaya calis testi canim senin yumurta da benimki gibi inatci
Canim ben doktoruma bu yöntemi anlattim çok söylemek istemese de evet şansı artiriyor dedibu arada doktora gidip tavsiye alan var mı içinizde? doktorlar ne diyor acaba? aşılama vs ile yardımcı olan doktorlar yok mu bu konuda? bir keresinde ablamın doktoru ona aşılama yaparken erkek spermlerinden alındıkları kapta yüzeye çıkanların erkek, dipte kalanların kız olma ihtimalinin çok yüksek olduğundan bahsetmiş.
Kaçırmazsin inşallah. Agri akinti ne durumdaSivi aldim kesim almayi o zmn 5-6 arası yaparim olmadi bide ewde 10 gibi yaparim esim onbir bucukda geliyo o zmna kadar vaktim var kacirmakdan korkuyorum
Kasik agrim geceden beri var ama akinti yokKaçırmazsin inşallah. Agri akinti ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?