Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dün aksam daha koyu gibiydi sanki ama cokda bariz bi fark yok 2 gun yumurtluyorum sanirim
t çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.

Sen ne zamn yaparsan bende beraber yaparım ama yazdan önce olmasın :)) )

yok ilk denememi ekimde düşünüyorum. üçüncü doğduğunda ikinci mutlaka 3 yaşını doldurmuş olmalı. çin takviminde ekim erkek gösteriyor bir de

Kixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
hakkında hayırlısı olsun. inşallah gönlüne göre bir sonuç olur.

Hadi bakalim hayirlisi

Canim t c den daha koyu olacak bak yazdigim test pik durumda suan piki gördükten sonra takibi sıklastırıp t c ile ayni koyuluga geldiginde deneme yapacaksin. Once t,c den koyu olacak sonra esit koyuluga gelecek deneyeceksin canim

Canim ben doktoruma bu yöntemi anlattim çok söylemek istemese de evet şansı artiriyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…