Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy hadi inş valla bu sefer sanki kesin gibi bi his var nedense içimde
Ne zman çıkar sonuç. Çıktığı gibi yaz
Insallh hayirli olsun deriz canim rabbim seni ordan boş gondermesin inşallah
Canim hayirlisi olsun inşallah
İnsallah canim hamilesin
Sagolun kizlar guzel dileklerinniz icin ama maalesef sonuc 0 iyi oldum bu sonucu gormeyeli cok olmustu cok agir grip olmusum doktor antibiyotik faln yazdi bunlarida icersem adetim 45. Gune kafar. Gider kesin ama iyilesmem icin mecburum icmeye bu ilaclari

Gecmis olsun canm herseyde vardir bi hayir rabbim çok aratmadan nasip etsin hepimize ınsallh

Elimde var canim bende bekliyoorum zaten yapmayacagimm henuzz

söyleyek bişey bulamadım

@yenihamile
@Berenceren67 Kizlarinin annecigi
Kızlar nerelerdesiniz iyi misiniz?
@divinity ablacım sende unutma bizi yaz arada özleniyorsun
Canim nasilsin. Nasil gidiyo hamilelik buyuyumu minigin kac haftalik oldunuz yeni gelen arkadaslar hepinize merhaba dilerim honlunizde olana hamile kalirsiniz.. Bende iyi diyim iyi olalim. 34 haftaya geldik sukir. Gobek kordonu dolanmis bebegimin boynuna doktorla ultrasonla geciyo hastanede gozetim altinda tutulyorum simdilik iyis canim sukir rabbime. Eskilerden cinsiyet ogrenen hamile kalan varmi.. uzun zamandir takip edemedim

Hos buldum. Hayırlı olsun bebeğiniz allah kaçağınıza sağlıklı almayı nasip etsin insallah

Kizlar yaptimm ne durumda sizce
Tüm testlerini inceledim canım dünden beri yaptığın
İki tanesini aynı anda yaptığın testte çatlamış gibi geldi bana fakat çubuk testler hep birbine benziyor kararsız kaldım
Akşam eve gidince elinde varsa laboquick yine yap bu çubukla beraber ona göre karar verelim
Bi de dünden beri yaptığın testleri alt alta resim yollarsan tam anlaşılır canım

Senden haber almak çok güzel:) epeydir yoktun canım
İnşaAllah birşey olmaz gönlünü ferah tut benim kızda boynuna kordon dolanmış olarak doğdu
İnş senin bebeğinde sorunsuz doğar
Biraz daha dayansın bebeğin az kalmış çok şükür
Bende daha iyiyim bulantılarım hafifledi şükür eskisi gibi değilim 10. Haftaya girdik günler geçiyor :)

Tmm canm yollucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…