- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.221
Tamam canimTmm canm ben bi testimi yapim 6 da bakariz catlama varsa olmadi adam izin alsin gelsin napim
Ayy hadi inş valla bu sefer sanki kesin gibi bi his var nedense içimde
Ne zman çıkar sonuç. Çıktığı gibi yaz
Insallh hayirli olsun deriz canim rabbim seni ordan boş gondermesin inşallah
t çizgisi c çizgisinden daha açık olunca çatlama oluyor sanırım. bilenler bi yazıverin ben de öğreneyim.
yok ilk denememi ekimde düşünüyorum. üçüncü doğduğunda ikinci mutlaka 3 yaşını doldurmuş olmalı. çin takviminde ekim erkek gösteriyor bir de
hakkında hayırlısı olsun. inşallah gönlüne göre bir sonuç olur.
Canim hayirlisi olsun inşallah
Sagolun kizlar guzel dileklerinniz icin ama maalesef sonuc 0 iyi oldum bu sonucu gormeyeli cok olmustu cok agir grip olmusum doktor antibiyotik faln yazdi bunlarida icersem adetim 45. Gune kafar. Gider kesin ama iyilesmem icin mecburum icmeye bu ilaclariİnsallah canim hamilesin
Gecmis olsun canm herseyde vardir bi hayir rabbim çok aratmadan nasip etsin hepimize ınsallhSagolun kizlar guzel dileklerinniz icin ama maalesef sonuc 0 iyi oldum bu sonucu gormeyeli cok olmustu cok agir grip olmusum doktor antibiyotik faln yazdi bunlarida icersem adetim 45. Gune kafar. Gider kesin ama iyilesmem icin mecburum icmeye bu ilaclari
Elimde var canim bende bekliyoorum zaten yapmayacagimm henuzzİlişkiden sonra bence 10. Günden itibaren gebelik testi yapabilirsin elinde varsa fazla canım
Ben internetten ucuza 20li almıştım 6 ya da 7. Gün başlıyordum yapmaya
Off ya aklıma geldi de yine aslında bu huyumu hiç sevmiyordum sana da yanlış akıl vermeyeyim
İstersen 12. Günü bekle canım :)
  söyleyek bişey bulamadımSagolun kizlar guzel dileklerinniz icin ama maalesef sonuc 0 iyi oldum bu sonucu gormeyeli cok olmustu cok agir grip olmusum doktor antibiyotik faln yazdi bunlarida icersem adetim 45. Gune kafar. Gider kesin ama iyilesmem icin mecburum icmeye bu ilaclari
Amin cnm insGecmis olsun canm herseyde vardir bi hayir rabbim çok aratmadan nasip etsin hepimize ınsallh
Ne soylenebilirki zaten sağlik olsun artik umutlar bidahaki aya  söyleyek bişey bulamadım
Cokk gecmis olsun canimm sozun bittigi yer ama ümidini kaybetmeNe soylenebilirki zaten sağlik olsun artik umutlar bidahaki aya
Canim nasilsin. Nasil gidiyo hamilelik buyuyumu minigin kac haftalik oldunuz yeni gelen arkadaslar hepinize merhaba dilerim honlunizde olana hamile kalirsiniz.. Bende iyi diyim iyi olalim. 34 haftaya geldik sukir. Gobek kordonu dolanmis bebegimin boynuna doktorla ultrasonla geciyo hastanede gozetim altinda tutulyorum simdilik iyis canim sukir rabbime. Eskilerden cinsiyet ogrenen hamile kalan varmi.. uzun zamandir takip edemedim@yenihamile
@Berenceren67Kizlarinin annecigi
Kızlar nerelerdesiniz iyi misiniz?
@divinity ablacım sende unutma bizi yaz arada özleniyorsun
Hos buldum. Hayırlı olsun bebeğiniz allah kaçağınıza sağlıklı almayı nasip etsin insallahCanim nasilsin. Nasil gidiyo hamilelik buyuyumu minigin kac haftalik oldunuz yeni gelen arkadaslar hepinize merhaba dilerim honlunizde olana hamile kalirsiniz.. Bende iyi diyim iyi olalim. 34 haftaya geldik sukir. Gobek kordonu dolanmis bebegimin boynuna doktorla ultrasonla geciyo hastanede gozetim altinda tutulyorum simdilik iyis canim sukir rabbime. Eskilerden cinsiyet ogrenen hamile kalan varmi.. uzun zamandir takip edemedim
Senin bu yumurta da inatçıymş beee. Kızlar daha iyi anlar ama bence daha var :))Kizlar yaptimm ne durumda sizce
Birisi düşükle sonuçlanan üç hamileliğimde de ovulasyon testleri hep pozitifti. Hakkında hayırlısı olsun. İstisna da olabilirim ben. Bir anlamı da olmayabilir ama yazayım dedim.Kizlarrr resmi yukleyemiyorumm
Valla he neyse işime geliyo ewe kadar catlamasinSenin bu yumurta da inatçıymş beee. Kızlar daha iyi anlar ama bence daha var :))
Tüm testlerini inceledim canım dünden beri yaptığınKizlar yaptimm ne durumda sizce
Evet belki de o yüzden öyle erken çıkmış canımCanim ben gerçekten ovalosyon testi ile erken ögrendim belki ondan hemen gitti. Zaten bende çok şaşırdım biliyormuşum. Bana Dr dedi ki embriyo iyi döllenmemiş.
Tamam canım sonuçtan bizi haberdar et mutlakaElimde var canim bende bekliyoorum zaten yapmayacagimm henuzz
Senden haber almak çok güzel:) epeydir yoktun canımCanim nasilsin. Nasil gidiyo hamilelik buyuyumu minigin kac haftalik oldunuz yeni gelen arkadaslar hepinize merhaba dilerim honlunizde olana hamile kalirsiniz.. Bende iyi diyim iyi olalim. 34 haftaya geldik sukir. Gobek kordonu dolanmis bebegimin boynuna doktorla ultrasonla geciyo hastanede gozetim altinda tutulyorum simdilik iyis canim sukir rabbime. Eskilerden cinsiyet ogrenen hamile kalan varmi.. uzun zamandir takip edemedim
Tmm canm yollucamTüm testlerini inceledim canım dünden beri yaptığın
İki tanesini aynı anda yaptığın testte çatlamış gibi geldi bana fakat çubuk testler hep birbine benziyor kararsız kaldım
Akşam eve gidince elinde varsa laboquick yine yap bu çubukla beraber ona göre karar verelim
Bi de dünden beri yaptığın testleri alt alta resim yollarsan tam anlaşılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?