- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.201
Görür görmez degerlendir canim. Gunduz görüp aksama kalirsan gec kalirsin çünkü catladiktan sonra rahim asidiklesmeye başlıyorÇatlama oldukdan sonra belli bi saat var mi iliski icin gündüz gordum aksam degerlendirebilir miyim yani yada gorur gormez
İnsallah canim hamilesinKixlar ben geldim acile beta hcg yapti doktor simdi sonucun cikmasini bekliyorum ne olur dua edin bana bugun37. Gun ve adet olmadim
Yok canim hayır bugün benim 12. Günüm sence normal mi biraz kötü oldumYumurtan gelişmedi canim
Haa kiz 12. Gunse normalYok canim hayır bugün benim 12. Günüm sence normal mi biraz kötü oldum
Bi kac kisiye yazinca ayni anda kafam karisti canim sen her sabah dedigim sekilde teste devam et birde incir kuru yapHaa kiz 12. Gunse normal
Ya öyle mi düşünüyorsun. Ya canim çok teşekkür ederim allah böyle gönlündeki geceni cokkk versin insallahhhhhhHaa kiz 12. Gunse normal
Sence bugün daha yapayım mi testYa öyle mi düşünüyorsun. Ya canim çok teşekkür ederim allah böyle gönlündeki geceni cokkk versin insallahhhhhh
Tamam canim Eylülgelini biraz acil o zaman devam ben gelişmeleri yazarım. Sizleri tanımadan seviyorum gerçekten sevgilerBi kac kisiye yazinca ayni anda kafam karisti canim sen her sabah dedigim sekilde teste devam et birde incir kuru yap
Canim baska türlü olmaz ben de calisiyorum ki ewde de olsam yine aksam olcak koca isteGörür görmez degerlendir canim. Gunduz görüp aksama kalirsan gec kalirsin çünkü catladiktan sonra rahim asidiklesmeye başlıyor
Canim hani bazen adetimiz gecikir ya işte yumurta gec olusur gec catlar buna bagli olarakta adetimiz gecikir 12. Gün Daha erken ben takibe gidiyorum doktorum beni 13. Gun yada 14. Gun cagiriyor onda bile testim yeni koyulasmaya başlıyor çünkü benim 16-17-18 i buluyor tabiki herkesin farkli olur ama sen her ay duzenli adet olurum diyorsun o yuzden teste devam et incir kurunu de yap mutlaka suyunu kaynat sabah aksam icYa öyle mi düşünüyorsun. Ya canim çok teşekkür ederim allah böyle gönlündeki geceni cokkk versin insallahhhhhh
Canim nasip ozmaan eve gidince testi atarsin tekrar bakariz duruma göreCanim baska türlü olmaz ben de calisiyorum ki ewde de olsam yine aksam olcak koca iste
Guzel dileklerin icin teşekkürler canim❤ ins fazla ugrastirmadan gelir sana oglusun❤Tamam canim Eylülgelini biraz acil o zaman devam ben gelişmeleri yazarım. Sizleri tanımadan seviyorum gerçekten sevgiler
Bugün yapma canim yarin sabah yaparsınSence bugün daha yapayım mi test
Tamam canim benimBugün yapma canim yarin sabah yaparsın
İnsallah senin oğlunda seni fazla uğraştırmadann gelir. Dualarım sizinle dualarınız benimle olsun Canlar sevgilerGuzel dileklerin icin teşekkürler canim❤ ins fazla ugrastirmadan gelir sana oglusun❤
Evet Haklısın canim ha suyu koydum yapmaya başlıyorum canim sevgilerCanim hani bazen adetimiz gecikir ya işte yumurta gec olusur gec catlar buna bagli olarakta adetimiz gecikir 12. Gün Daha erken ben takibe gidiyorum doktorum beni 13. Gun yada 14. Gun cagiriyor onda bile testim yeni koyulasmaya başlıyor çünkü benim 16-17-18 i buluyor tabiki herkesin farkli olur ama sen her ay duzenli adet olurum diyorsun o yuzden teste devam et incir kurunu de yap mutlaka suyunu kaynat sabah aksam ic
Tmm cnm sagol bende usenmeden yardimci oldugunuz icin tskr ederim sewiliyorsunuzTamam canim Eylülgelini biraz acil o zaman devam ben gelişmeleri yazarım. Sizleri tanımadan seviyorum gerçekten sevgiler
Tmm canm ben bi testimi yapim 6 da bakariz catlama varsa olmadi adam izin alsin gelsin napimCanim nasip ozmaan eve gidince testi atarsin tekrar bakariz duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?