- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.241
Sagol cnm tessekur ederim umut hep var cunku allah var cnm o bize yeterCokk gecmis olsun canimm sozun bittigi yer ama ümidini kaybetme
Bebeginizi saglikla alirsiniz insallh cinsiyeti ne acabaCanim nasilsin. Nasil gidiyo hamilelik buyuyumu minigin kac haftalik oldunuz yeni gelen arkadaslar hepinize merhaba dilerim honlunizde olana hamile kalirsiniz.. Bende iyi diyim iyi olalim. 34 haftaya geldik sukir. Gobek kordonu dolanmis bebegimin boynuna doktorla ultrasonla geciyo hastanede gozetim altinda tutulyorum simdilik iyis canim sukir rabbime. Eskilerden cinsiyet ogrenen hamile kalan varmi.. uzun zamandir takip edemedim
Canım son testin pik görünüyor akşam yine bakalım inşAllah
Erkek onunki canımBebeginizi saglikla alirsiniz insallh cinsiyeti ne acaba
Tmm canm esim gelince yaparim iki testtenden bakalim artik olsun bu aksam yoksa yarina kalirsa kaciracagim catlamayiCanım son testin pik görünüyor akşam yine bakalım inşAllah
Dediğin gibi biraz renkleri kurumuş diğerlerinin ama sonuncu pik
Bu pik hala canimKizlar yaptimm ne durumda sizce
Hala pik testin
Amin Cok saol canim. Cinsiyeti erkekBebeginizi saglikla alirsiniz insallh cinsiyeti ne acaba
Cok saol canim. Sende sag salim bebegini kucagna al insallah. Canim normal dogummu yaptin kac kere dolanmisdi kordon boynuna bebegin. Beni korkutuyo bu durumSenden haber almak çok güzel:) epeydir yoktun canım
İnşaAllah birşey olmaz gönlünü ferah tut benim kızda boynuna kordon dolanmış olarak doğdu
İnş senin bebeğinde sorunsuz doğar
Biraz daha dayansın bebeğin az kalmış çok şükür
Bende daha iyiyim bulantılarım hafifledi şükür eskisi gibi değilim 10. Haftaya girdik günler geçiyor :)
Sagolasun canim burda herseyi ogreniyoruzBirisi düşükle sonuçlanan üç hamileliğimde de ovulasyon testleri hep pozitifti. Hakkında hayırlısı olsun. İstisna da olabilirim ben. Bir anlamı da olmayabilir ama yazayım dedim.
Tamam ederim canimTamam canım sonuçtan bizi haberdar et mutlaka
Hayırlı akşamlararlo canim bugün test yaptinmi merak ettim canim pek bi giremedim işlerim vardı
Bugün sanki hafif kırmızı olmuş sanki dimiBugün yaptım bunu
Çok şükür canim hamdolsun hala negatif test bekliyelim bakalım yine test yap bırakma caninEki Görüntüle 2233637
ElifAsel54 seni merak ettim. Dedim belki rahatsızlandı o yüzden girmedin. İyisin dimi canim. Ben Hale’n devam ediyorum. 12. Günüm ama bugünde negatif ama zeynoc arkadaş ban dedi ki normal. Bu beni biraz rahatlattı
Burda aşağıdaki hafif kızarmış
Yok yarin yine ayni saatte yapacağım canim bırakmamÇok şükür canim hamdolsun hala negatif test bekliyelim bakalım yine test yap bırakma canin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?