- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.281
Amin canım öğrenince yapıcam burdanHayırlısıyla insallah canim
Canim 3-4 gibi yap testi siliklesmeyi bekleme çizgiler esit koyuluga gelince dene. Evet yumurta 24 saat canli kalıyor ama ortam asidiklesiyor asidik ortam y spermi icin uygun değil canim bu yüzden spermin yumurtaya ulasma suresini de hesaba katarak catladiktan sonra bence en fazla 7-8 saat icinde birliktelik olmalı. 12 saat diyorlar ama benim görüşüm en fazla 7-8 saatTmm canm bn sabaha karsi yapim artikk testi tekrarlarim siliklesme varsa yaparim yoksa bu sefer gunduz catlar aksam gec kalabilirim ama bi yerde okudum catladikdan sonra 24 saat canli kalıyormuş yumurta
Canim 3-4 gibi yap testi siliklesmeyi bekleme çizgiler esit koyuluga gelince dene. Evet yumurta 24 saat canli kalıyor ama ortam asidiklesiyor asidik ortam y spermi icin uygun değil canim bu yüzden spermin yumurtaya ulasma suresini de hesaba katarak catladiktan sonra bence en fazla 7-8 saat icinde birliktelik olmalı. 12 saat diyorlar ama benim görüşüm en fazla 7-8 saat
Hayirli olsun bebegin bende bir bucuk aylik hamileyim aynen sizin gibi ocagin basinda denedik beraber gidiyo hamileliklerimiz galiba insallh gonlumuzdekine kavusuruzCanım ultrasona göre 1.5 aylık ama benim korunmayı bırakmama göre 1 aylık ocağın basında ilişki oldu
Canım 41. Haftamda doğum bir türlü başlamayınca suni sancı verildiCok saol canim. Sende sag salim bebegini kucagna al insallah. Canim normal dogummu yaptin kac kere dolanmisdi kordon boynuna bebegin. Beni korkutuyo bu durum
Canım sen teste devam et olacak inşAllahEki Görüntüle 2233637
@Semra54 seni merak ettim. Dedim belki rahatsızlandı o yüzden girmedin. İyisin dimi canim. Ben Hale’n devam ediyorum. 12. Günüm ama bugünde negatif ama zeynoc arkadaş ban dedi ki normal. Bu beni biraz rahatlattı
8 899eylulgelini canım aynen böyle yapCanim 3-4 gibi yap testi siliklesmeyi bekleme çizgiler esit koyuluga gelince dene. Evet yumurta 24 saat canli kalıyor ama ortam asidiklesiyor asidik ortam y spermi icin uygun değil canim bu yüzden spermin yumurtaya ulasma suresini de hesaba katarak catladiktan sonra bence en fazla 7-8 saat icinde birliktelik olmalı. 12 saat diyorlar ama benim görüşüm en fazla 7-8 saat
Yok canım bence tam vaktinde yapmşsn
Çok silikleşirse deneme yapma diyor seninki tam silik deil ki
Bencede amaYok canım bence tam vaktinde yapmşsn
Tamam devam edeceğim dün başladım incir kürüne havuçta yerim. İnsallah olur canım benimCanım sen teste devam et olacak inşAllah
Havuç ve kuru inciri bol tüket
Hic deneme yapmadim ama ben bu hariç o zmn bosa takip yapmis olurdum koyu iken yapma silik yapma ne zor ismis yaÇok silikleşirse deneme yapma diyor seninki tam silik deil ki
Canim ne yaptın insallah her şey yolunda giderBencede amaiwashereonce oyle yqzinca kafam karıştı sanirim yanlis yazdi oyle olmali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?