Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tmm canm bn sabaha karsi yapim artikk testi tekrarlarim siliklesme varsa yaparim yoksa bu sefer gunduz catlar aksam gec kalabilirim ama bi yerde okudum catladikdan sonra 24 saat canli kalıyormuş yumurta
Canim 3-4 gibi yap testi siliklesmeyi bekleme çizgiler esit koyuluga gelince dene. Evet yumurta 24 saat canli kalıyor ama ortam asidiklesiyor asidik ortam y spermi icin uygun değil canim bu yüzden spermin yumurtaya ulasma suresini de hesaba katarak catladiktan sonra bence en fazla 7-8 saat icinde birliktelik olmalı. 12 saat diyorlar ama benim görüşüm en fazla 7-8 saat

Kizlar ben antibiyotik kullaniyorum diyemi oyle bilmiyorum ama akintim cok fazla oluyor boyle hafif acik sari renginde aca rahimde falan enfeksiyonmu var icimmi temizleniyo bisey anlamadim merak ettim

Cok saol canim. Sende sag salim bebegini kucagna al insallah. Canim normal dogummu yaptin kac kere dolanmisdi kordon boynuna bebegin. Beni korkutuyo bu durum
Canım 41. Haftamda doğum bir türlü başlamayınca suni sancı verildi
Doktor tarafından bebeğin kesesi patlatıldı ve o zaman bebeğin suyunun bittiği anlaşıldı
Boynuna da bir kez kordon dolanmıştı (boynunda kordonla da doğdu) ve ben epidural almayı reddettiğim için acıdan dolayı kendimi çok kasmışım bebek doğum kanalından çıkmıştı
Son ana kadar normal doğum olacağı belli değildi ama çok şükür oldu

Canım sen teste devam et olacak inşAllah
Havuç ve kuru inciri bol tüket

8 899eylulgelini canım aynen böyle yap
Çok silikleşirse deneme yapma

Günaydın kizlar testi yaptim kaset olan siliklestigi icin degerlendirdim çubugu anlamam cok zor aksami yine degerlendirim umarim hata yapmamisimdir

Eklentiler

• IMG-20190208-WA0006.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım araniza rabbim inşallah banada hayırlı ve sağlıklı bir erkek evlat verir banada dua edin. Bu arada belki faydası olur bir yerde okumuştum erkek bebek için okunması gerekenler diye. Bol bol okuyalım mutlaka faydası olacaktır.
Ayetel kursi
Müminun suresi 5. Ayet
Meryem süresi 1 den 10 a kadar olan ayetler
Araf suresi 120 121 122. Ayetler
Sura suresi 49. 50. Ayetler
Ali imran suresi 38. 40. Ayetler
Nisa suresi 1. Ayet
Enbiya suresi 30. Ayet
Niyet namazı kılıp kıbleye donup her sureyi okuduğunuzda esiniz sağ elini karnınıza koyup Allahümme ajalhu valada desin insallah. Bol bol istiğfar edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…