- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.262
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.321
Tekde kalmayi düşünmüyorum aslina bakarsan bu aksamda degerlendirim diyordumCubuk testin cok silik değil ona gore zamanlama iyi gibi ama kaset olan silik baya tabi fotoğraf da cok da belli olmuyor ciplak gözle sen daha iyi görürsün. Hayirlisi olsun hakkında. Bu yontem de tek iliski uygulaniyor ama tek iliski ile kalmican mi
Psikolojik ne kadar stres yapiyorsak artik vücut da sasiriyor gelmeside iyi su durumda önünü görürürsün en azindanBakin ben size demistim ben o 0i goreyim kendiliginden adet olurum diye oylede oldu
Aynen cnm sagol ben tedavi icin sali gunu gidecem doktora dualariniz benimle olsun dualarim sizinle insalhGözün aydın bıkmadan yola devam
Benimde testim 23 ock pik oldu 23 ve 24 ve 26 ocak deneme oldu ama maalesef iste yumdan 17 gun sonra adet oldumTekde kalmayi düşünmüyorum aslina bakarsan bu aksamda degerlendirim diyordum
Allah razı olsun canim cumlemizinHayırlı cumalar canim allah dualarını ve gönlünden geçenleri kabul etsin
Bilinc alti ruyalar goruyodum artik bu sonn gunlerde cok stres yaptim ben bu yuzden gec adet oldumPsikolojik ne kadar stres yapiyorsak artik vücut da sasiriyor gelmeside iyi su durumda önünü görürürsün en azindan
Olsun canim yılma kafana takma olacak Allahın izni ile duam seninlesukur beklenen geldi kizlar
Sence degerlendirim mi pekiBenimde testim 23 ock pik oldu 23 ve 24 ve 26 ocak deneme oldu ama maalesef iste yumdan 17 gun sonra adet oldum
Iyi oldu zaten adet oldugum cnm sozde antibiytik kullandigim icin gec olurum diyodum ama dun aksam cok skintim vardi resmen sari sari akintim oluyodu demekki icerde enfeksiyon olmus olabilir adet olmayi oda engelliyor bu sabah nasil uyandim adet oldum zatenOlsun canim yılma kafana takma olacak Allahın izni ile duam seninle
Şu herseyin başı stres dedikleri her seferinde dogrulaniyor ya diyecek söz kalmiyoBilinc alti ruyalar goruyodum artik bu sonn gunlerde cok stres yaptim ben bu yuzden gec adet oldum
Evet cnm hic cocugun varmi bilmiyom ama eger hamile kalmak istiyosan sık iliski olsun herkesin bunyesi bir degil zaten ben gunasiri denememe ragmen tutmadiSence degerlendirim mi peki
Bildirimler gelmemeişki bana ya bu uygulamada iyice kastı telefonu at8cam canımKuran okumayi biliyom cnm at okurum hangi duaysa
Aynen oyle maalesef yapacak bisey yok ister istemez stres oluyoz ah biz kadinlar her derdi cekiyoruzŞu herseyin başı stres dedikleri her seferinde dogrulaniyor ya diyecek söz kalmiyo
Ilk olacak insallh hamile kalmak ve erkek olsun istiyorum rabbim nasip ederse bugunde deniyim bencedeEvet cnm hic cocugun varmi bilmiyom ama eger hamile kalmak istiyosan sık iliski olsun herkesin bunyesi bir degil zaten ben gunasiri denememe ragmen tutmadi
Onemli degil cnm adet oldum zatenBildirimler gelmemeişki bana ya bu uygulamada iyice kastı telefonu at8cam canım
Diger arkadaslar daha iyi bilir ama deneme yap bu gecede cnmIlk olacak insallh hamile kalmak ve erkek olsun istiyorum rabbim nasip ederse bugunde deniyim bencede
Bildirimler gelmemeişki bana ya bu uygulamada iyice kastı telefonuKuran okumayi biliyom cnm at okurum hangi duaysa
Canim ya hakkinda hayirlisi ins sıkınti yapmma herseyin vardir bi zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?