- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.261
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.301
Sabah 6 ya saat kurup kalkip testimi yaptim yonlendirmelere gore kendimce tmm dedim degerlendirdik bakalim insallh yolunda gider aminCanim ne yaptın insallah her şey yolunda gider
İnsallah canim benim her şey gönlünce olsun. Son yaptığın testi görebilir miyim? İnsallah tutar ama Emin’im tutar buradaki arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar olur gerçektenSabah 6 ya saat kurup kalkip testimi yaptim yonlendirmelere gore kendimce tmm dedim degerlendirdik bakalim insallh yolunda gider amin
Son yaptigim bu canm ınsallh tutar rabbim hepimizin gonlune göre versin bu mübarek cuma günü yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul ederİnsallah canim benim her şey gönlünce olsun. Son yaptığın testi görebilir miyim? İnsallah tutar ama Emin’im tutar buradaki arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar olur gerçekten
12 gibide bunu yapmıştımSon yaptigim bu canm ınsallh tutar rabbim hepimizin gonlune göre versin bu mübarek cuma günü yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder
Deneme olmadı mııHic deneme yapmadim ama ben bu hariç o zmn bosa takip yapmis olurdum koyu iken yapma silik yapma ne zor ismis ya
Oldu oldu 3 gun daha dewam etcem insallh nasip olacak once hamilelik sonrasi erkek evlatDeneme olmadı mıı
E hadi hayırlısı .Oldu oldu 3 gun daha dewam etcem insallh nasip olacak once hamilelik sonrasi erkek evlat
Insallh ınsallh gonlumden geceni rabbim hakkimda hayirli eylerE hadi hayırlısı .
Amin hepimize inş:)Insallh ınsallh gonlumden geceni rabbim hakkimda hayirli eyler
İnsallah canimSon yaptigim bu canm ınsallh tutar rabbim hepimizin gonlune göre versin bu mübarek cuma günü yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder
Canim testimi istedin bi yorumunuda alimİnsallah canim
Canim çocukları okula bıraktım eve geldim. Sımdı yorum yapabilirim. Her seyden önce kendim ve hepimiz icin bolca mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum. Her şeyin bası sağlık öncelikle sana sağlıklı bir evlat sonrası sağlıklı bir erkek çocuğu diliyorum. Erkek ama hayırlı ama sağlıklı ama terbiyeli ama kibar ama annesini sevmesini bilen ama kız kardeşlerine saygılı ve sonucunda da kendi Esine saygılı ahlaklı bir oğlun olsun ve bir oğlum olsun. Bütün kalbimle Buradaki bütün arkadaşlara ayni duayı ediyorum. Bence buradaki arkadaşlar seni çok iyi takip ettiler çok cömert kalpli yaklaştılar. Ben çok tecrübeli değilim. Bende senden sonra başladım ama sanırım bende umut yok gibi. Testleri takip ettiğim kadarıyla zamanlaman çok iyi. İnsallah canim olur bütün dileklerin kabul olsun. SevgilerCanim testimi istedin bi yorumunuda alim
Canim çocukları okula bıraktım eve geldim. Sımdı yorum yapabilirim. Her seyden önce kendim ve hepimiz icin bolca mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum. Her şeyin bası sağlık öncelikle sana sağlıklı bir evlat sonrası sağlıklı bir erkek çocuğu diliyorum. Erkek ama hayırlı ama sağlıklı ama terbiyeli ama kibar ama annesini sevmesini bilen ama kız kardeşlerine saygılı ve sonucunda da kendi Esine saygılı ahlaklı bir oğlun olsun ve bir oğlum olsun. Bütün kalbimle Buradaki bütün arkadaşlara ayni duayı ediyorum. Bence buradaki arkadaşlar seni çok iyi takip ettiler çok cömert kalpli yaklaştılar. Ben çok tecrübeli değilim. Bende senden sonra başladım ama sanırım bende umut yok gibi. Testleri takip ettiğim kadarıyla zamanlaman çok iyi. İnsallah canim olur bütün dileklerin kabul olsun. Sevgiler
İnsallah canimGönlü güzel insan agzina saglik rabbim hepimize dedigin gibi erkek evlatlar nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorum sağ olsun arkdslar cok yardimci oldular dedigin gibi insallh sende görürürsün yumurtlamayi gonlundeki yavruna kavusursun kavusuruz
Cubuk testin cok silik değil ona gore zamanlama iyi gibi ama kaset olan silik baya tabi fotoğraf da cok da belli olmuyor ciplak gözle sen daha iyi görürsün. Hayirlisi olsun hakkında. Bu yontem de tek iliski uygulaniyor ama tek iliski ile kalmican miSon yaptigim bu canm ınsallh tutar rabbim hepimizin gonlune göre versin bu mübarek cuma günü yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder
Hayırlı cumalar canim allah dualarını ve gönlünden geçenleri kabul etsinHayırlı cumalar Rabbim dualarımızın ve gonlumuzden geçenleri nasip etsin dua eder dua beklerim
Gözün aydın bıkmadan yola devamBakin ben size demistim ben o 0i goreyim kendiliginden adet olurum diye oylede oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?