- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #59.341
Evet canim aynen öyle beklerim artıkCanim ya hakkinda hayirlisi ins sıkınti yapmma herseyin vardir bi zamani
Kaçıncı gunde başlamıştın canm testlere
Hayirlisi diyelim cnmEvet canim aynen öyle beklerim artık
Zamanlaman iyi bencede tek iliskide kalTekde kalmayi düşünmüyorum aslina bakarsan bu aksamda degerlendirim diyordum
Canim ben 9.gunde basladimKaçıncı gunde başlamıştın canm testlere
Peki bugunde olursa ne gibi bi sorun yaratir bilmek icin soruyorumZamanlaman iyi bencede tek iliskide kal
Erken yumurtlama olmus olabilir mi acaba ben biter bitmez basladim dun 7. Gunumdu adetten sonraCanim ben 9.gunde basladim
Yada adete yakin olacak canm bazi aylar yumurtlamada olmayabiliyormus insallh en kisa zmnda sende de görüruz koyu çizgileriCanim ben 9.gunde basladim
Olabilir belki bilmiyorumErken yumurtlama olmus olabilir mi acaba ben biter bitmez basladim dun 7. Gunumdu adetten sonra
Canım ben sana şaşırıyorum belki bu ay yumurtlama olmayabilir her ay olacak diye birşey yok Sen yinede devam et bırakma yapmayı testin hala aynıArkadaşlar merhaba dün ben 12. Günüm dedim ama değilmiş yanlış hesaplama yapmışım. Bugün benim 14. Günüm ve negatif. Normal degıl ama neden bilmiyorum
Bakalım canim ben böyle devam edeyim heleYada adete yakin olacak canm bazi aylar yumurtlamada olmayabiliyormus insallh en kisa zmnda sende de görüruz koyu çizgileri
Evet canim benim bende kendime zaten şaşırıyorum. Bekleyeceğim devam ederim hele. Bide canim su hesaplama yapıyordun benim icin zahmet olmayacaksa Mart ve Nisa’nda bakabilir misin?Canım ben sana şaşırıyorum belki bu ay yumurtlama olmayabilir her ay olacak diye birşey yok Sen yinede devam et bırakma yapmayı testin hala aynı
Peki bugunde olursa ne gibi bi sorun yaratir bilmek icin soruyorum
Erkek bebek icin uygun ortam belki kaybolmustur diye dusunuyorumPeki bugunde olursa ne gibi bi sorun yaratir bilmek icin soruyorum
Anladim canm asitik olmustur diyorsun yani ayy bilemedim ki tek iliski ilede ya tutmazsa diyorum bu seferde kafamda deli sorularErkek bebek icin uygun ortam belki kaybolmustur diye dusunuyorum
Cnm uzun süre ilişki olmayınca sperm güçleniyor erkek spermler hızlı ve güçlü olduğu için çabuk ulaşır. Ama bugünde yaparsan spermler artış yavaş ve yorgunlar bu iki spermin de aynı hızla gitmesi demek... Diyeee biliyorumPeki bugunde olursa ne gibi bi sorun yaratir bilmek icin soruyorum
Ya birgebeningunlugu var instegramda onu takip ediyorum kendisi catlama olduğu gunude gormek icin test yaptırıyor ve bugun ve dewaminda 3 gunu degerlendirin diyor ve gebe olan cok fazla kisi var o yuzden acaba diyorumCnm uzun süre ilişki olmayınca sperm güçleniyor erkek spermler hızlı ve güçlü olduğu için çabuk ulaşır. Ama bugünde yaparsan spermler artış yavaş ve yorgunlar bu iki spermin de aynı hızla gitmesi demek... Diyeee biliyorum
Ewet biliyorum onu Valla bilmiyorum herkes bişi söylüyorYa birgebeningunlugu var instegramda onu takip ediyorum kendisi catlama olduğu gunude gormek icin test yaptırıyor ve bugun ve dewaminda 3 gunu degerlendirin diyor ve gebe olan cok fazla kisi var o yuzden acaba diyorum
Ewt canim asitik olmus olabilir tutmazsa gelecek ay denersin eazindan riske atmamis olursunAnladim canm asitik olmustur diyorsun yani ayy bilemedim ki tek iliski ilede ya tutmazsa diyorum bu seferde kafamda deli sorular
Tabi yinede karar seninEwt canim asitik olmus olabilir tutmazsa gelecek ay denersin eazindan riske atmamis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?