Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar merhaba dün ben 12. Günüm dedim ama değilmiş yanlış hesaplama yapmışım. Bugün benim 14. Günüm ve negatif. Normal degıl ama neden bilmiyorum
Canım ben sana şaşırıyorum belki bu ay yumurtlama olmayabilir her ay olacak diye birşey yok Sen yinede devam et bırakma yapmayı testin hala aynı

Canım ben sana şaşırıyorum belki bu ay yumurtlama olmayabilir her ay olacak diye birşey yok Sen yinede devam et bırakma yapmayı testin hala aynı
Evet canim benim bende kendime zaten şaşırıyorum. Bekleyeceğim devam ederim hele. Bide canim su hesaplama yapıyordun benim icin zahmet olmayacaksa Mart ve Nisa’nda bakabilir misin?

Peki bugunde olursa ne gibi bi sorun yaratir bilmek icin soruyorum
Cnm uzun süre ilişki olmayınca sperm güçleniyor erkek spermler hızlı ve güçlü olduğu için çabuk ulaşır. Ama bugünde yaparsan spermler artış yavaş ve yorgunlar bu iki spermin de aynı hızla gitmesi demek... Diyeee biliyorum

Ya birgebeningunlugu var instegramda onu takip ediyorum kendisi catlama olduğu gunude gormek icin test yaptırıyor ve bugun ve dewaminda 3 gunu degerlendirin diyor ve gebe olan cok fazla kisi var o yuzden acaba diyorum

Ya birgebeningunlugu var instegramda onu takip ediyorum kendisi catlama olduğu gunude gormek icin test yaptırıyor ve bugun ve dewaminda 3 gunu degerlendirin diyor ve gebe olan cok fazla kisi var o yuzden acaba diyorum
Ewet biliyorum onu Valla bilmiyorum herkes bişi söylüyor

Ben yine test yaptim artık catlama patlama olmus kesin dimi hakkinizi helal edin cok yordum sizi kac gundur

Eklentiler

• IMG-20190208-WA0022.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…