Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İdrari bende burda ogrendim canım benimde acik renk
Kizlarimda hep koyuydu hatirliyorum
Rabbim gonlunuze gore versin inşaallah

Kızıma hamileyken köyü sarıydi idrarim bu erkek olacak inşallah buda açık sarı canım yani bende tuttu bu teori..Allah senin de gönlüne göre versin

Kızıma hamileyken köyü sarıydi idrarim bu erkek olacak inşallah buda açık sarı canım yani bende tuttu bu teori..Allah senin de gönlüne göre versin
Ay inşaallah ya heyecanlanıyorum zemzem safa arkadaşımız da da tütmüş herhalde Allahım inşaallah gonlumuzdekini hayırlı bir şekilde versn aklınıza gelen başka belirtiler var mı

Ay inşaallah ya heyecanlanıyorum zemzem safa arkadaşımız da da tütmüş herhalde Allahım inşaallah gonlumuzdekini hayırlı bir şekilde versn aklınıza gelen başka belirtiler var mı
Kızimda mide bulantım çok olmuştu erkekte hiç bulantım olmadı..birde karnım top gibi yuvarlak büyüyor bende böyle oldu

Kızimda mide bulantım çok olmuştu erkekte hiç bulantım olmadı..birde karnım top gibi yuvarlak büyüyor bende böyle oldu
Kız benim kızımda ne bişey aserdim ne mide bulantım oldu bu da aynı şekilde gidiyor yani hiç bi sıkıntım yok karın büyümesine gelince kızımda 9 aylıkken bile gören erkek dimi diyordu hep top büyüyordu zaten ben cok zayıfım 4 ay a kadar hiç büyümüyor 4 ayda zaten belli oluyor 4 ayda kızımda bana bekarmısın sen diye soran bi teyze olmuştu hiç belli olmuyor yani

Tabi canım kişiden kişiye değişir ama benim iki hamileliğimde çok farklıydı kızimda bulantı ve tiksinme çok yaşadım oglumda tam tersi iştahım açıldı herşeyi yiyorum :)) karnımda aynı şekilde kızimda yanlara doğru büyüdü oglumda tam tersi top gibi oldu şimdiden..demek ki herkeste farklı belirtiler olabiliyor

Arkadaşlar bir bu testlere bakabilir misiniz 18. Günde sanki bir seyler çıktı ama Mart ayına kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…