- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.301
Amin inşallah güzel olur sonucumuzBütün dualarım seninledir. İnsallah her şey güzel geçer
Nasılsın canım epeydir yazmıyorsun buraya merak ettim seniAminn
Evet canım. 3 kızım var
Canım üzme kendini inşallah güzel haberlerle gelirsin burayaİkili istemedi benim özeldeki doktorum ilk kızımda da direk 3lü yaptırmıştım bu gebeliğimdede öyle yaptık down birde slos sendromu pozitif tarama testinde amniyosentez belirliycek herşeyi
Selvi kızlarına nasıl hamiş kaldın yani adet bitimimi yumurtlama günümü bende buaralar araştırma içerisindeyim deGözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Burdaki isteyen herkese nasip olsun inşallah
Canım Rabbim evlatlarinla sınamasın inseAllah güzel sonuçlar alacaksın duam seninle kubraİkili istemedi benim özeldeki doktorum ilk kızımda da direk 3lü yaptırmıştım bu gebeliğimdede öyle yaptık down birde slos sendromu pozitif tarama testinde amniyosentez belirliycek herşeyi
Cok uykum geliyor canim hafif mide bulantim oluyo arada oda onun disinda da birseyim yok rahat geciyor cok sukur hastaneye gitmedim canim on bir hafta olsunda iloyle gideyim diyorumE Elif eylul hira senin hamilelik nasil geciyor belirtilerin varmi gittinmi hastaneye cnm
Anladm cnm allah saglikla kavustursun insalahCok uykum geliyor canim hafif mide bulantim oluyo arada oda onun disinda da birseyim yok rahat geciyor cok sukur hastaneye gitmedim canim on bir hafta olsunda iloyle gideyim diyorum
Sağol canım allah razı olsunCanım üzme kendini inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya
Amin ya Rabbim amniyosentezi yaptırdık şimdi sonuç beklemede sıraCanım Rabbim evlatlarinla sınamasın inseAllah güzel sonuçlar alacaksın duam seninle kubra
Allah razı olsun arkadaşım amin inşallahCanım Rabbim evlatlarinla sınamasın inseAllah güzel sonuçlar alacaksın duam seninle kubra
4 ocak biraz uzak bi ihtimal ama yerleşme en az 8 g7nde olur diyor uzmanlarO zaman canım ben büyük ihtimal ya 30 Aralık ilişkide yada 4 ocaktakinde kaldım
4 ocak biraz uzak bi ihtimal ama yerleşme en az 8 g7nde olur diyor uzmanlar
Aynen anlaşalım ortada buluşalım 30 olsunO zaman 30 aralık :)
Endişe etme rabbim inşaAllah güzel sonuçları almayı nasib edecek :)Herkesten allah razı olsun amniyosentezi yaptırdık korktuğum gibi geçmedi çok şükür bebeğim uslu durdu hiç kımıldamadı operasyon sırasında sonuçlar 20 gün sonra çıkacak inşallah oda güzel çıkar ultrasonla detaylı bakıldı bir tek bağırsaklarında parlaklık var dedi iki doktor da Rabbimin izniyle amniyosentez temiz çıkarsa rahatlayacağız
İnsaallah temiz cikar canimHerkesten allah razı olsun amniyosentezi yaptırdık korktuğum gibi geçmedi çok şükür bebeğim uslu durdu hiç kımıldamadı operasyon sırasında sonuçlar 20 gün sonra çıkacak inşallah oda güzel çıkar ultrasonla detaylı bakıldı bir tek bağırsaklarında parlaklık var dedi iki doktor da Rabbimin izniyle amniyosentez temiz çıkarsa rahatlayacağız
Selvi kızlarına nasıl hamiş kaldın yani adet bitimimi yumurtlama günümü bende buaralar araştırma içerisindeyim de
Herkesten allah razı olsun amniyosentezi yaptırdık korktuğum gibi geçmedi çok şükür bebeğim uslu durdu hiç kımıldamadı operasyon sırasında sonuçlar 20 gün sonra çıkacak inşallah oda güzel çıkar ultrasonla detaylı bakıldı bir tek bağırsaklarında parlaklık var dedi iki doktor da Rabbimin izniyle amniyosentez temiz çıkarsa rahatlayacağız
Mrb 3 kızınız vardı galiba bu gebelikten önce neler yaptınız biraz anlatır mısınCok uykum geliyor canim hafif mide bulantim oluyo arada oda onun disinda da birseyim yok rahat geciyor cok sukur hastaneye gitmedim canim on bir hafta olsunda iloyle gideyim diyorum
Aynn bnimde öyle aceba cinsiyetle bi alakası varmıştır yaOh tadini cikar ozaman hamileliginin karin sisligine gelirsek bende de oyle suan karnim 4 5 aylik gibi cok tuafima gidiyo cunku kizlarimda hamile oldugum 6 yada 7. Aylarda zor anlasilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?