- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.261
10.haftamdayim canim 4 farkli ilac denediler ama hicbiri fayda etmiyo dahada tembellestiriyo beni ilaclar .Allah kolaylik versin cnm zor tabi ama insalh bu gunleri atlatacaksin kac haftalik oldun bulanti icin ilac kullanmiyonmu
Hmm anladm cnm allah yardimcin olsun insalah en kisa zamanda gecer buda10.haftamdayim canim 4 farkli ilac denediler ama hicbiri fayda etmiyo dahada tembellestiriyo beni ilaclar .
Arkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Allah yardimciniz olsun insallh atlatirsinizArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Aaaa cok uzuldum cnm dualarim seninle ins hayirlisiyla atlatirsinArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Canım ben 1000 tane cektim Allah kabul etsin inşaallah o testleri yaptirmasaydinArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Arkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Rabbim safi isminin hurmetine acil şifalar versin canım inş yarın guzel haberlerle cıkarsınız hastanedenArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Bunun gibi bir suru ornek var Kübra sıkma canini İnşaallah iyi sonuclar alirsinCanm bende 1000 tane cektim Rabbim yardimciniz olsun icini ferah tut insallah birsey cikmayacak baska bir arkadas var onada yuksek riskli dediler anmiyosentez yaptilar temiz cikti 1 hafta once saglikli kiz cocugu dogurdu
Cook gecmis olsun canim insallah birsey cikmaz allah yardimciniz olsunArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Bende Okudum canimArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
3lü taramada risk çok yüksek 1/20 çıktı iki doktor bide amniyosentezci gördü hepsi amniyosentez yaptırmamı bu endeşeyle sonuna kadar gitmenin zor olduğunu hatta amniyosentez doktoru bebekte hastalık onaylanırsa aldırmamı söyledi perişanızCanm cok gecmis olsun detaylida mi cikti nerden anlasildi yuksek riskli cikmasi nasil anlaşıldı
Amin canım inşallahAllah yardimciniz olsun insallh atlatirsiniz
Sağol kuzum inşallah ya RabbimAaaa cok uzuldum cnm dualarim seninle ins hayirlisiyla atlatirsin
İlk kızımdada yaptırmıştım onda risk 1/15000de bunda da yaptıralım dedim böyle bişey aklımdan geçmedi 1/20çıkınca eşim çok endişeli içimiz içimizi yiyoCanım ben 1000 tane cektim Allah kabul etsin inşaallah o testleri yaptirmasaydin
Cunki cogu kez yanlis cikiyo
İnşaallah bebegin saglikli dir uzulme sen
İnşallah bizimde öyle çıkar sonucumuz kıpır kıpır hissediyorum yavrumu allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsinCanm bende 1000 tane cektim Rabbim yardimciniz olsun icini ferah tut insallah birsey cikmayacak baska bir arkadas var onada yuksek riskli dediler anmiyosentez yaptilar temiz cikti 1 hafta once saglikli kiz cocugu dogurdu
Yarın yapılacak 3 hafta sonra çıkıyormuş sonucu o 3 hafta nasıl geçicek bilmiyorum çok sağolun kızlar allah razı olsun hepinizdenRabbim safi isminin hurmetine acil şifalar versin canım inş yarın guzel haberlerle cıkarsınız hastaneden
Amin tatlım amin bende öyle örneklerden biri olurum inşallahBunun gibi bir suru ornek var Kübra sıkma canini İnşaallah iyi sonuclar alirsin
Allah razı olsun arkadaşımBende Okudum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?