Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun

Canm cok gecmis olsun detaylida mi cikti nerden anlasildi yuksek riskli cikmasi nasil anlaşıldı

Allah yardimciniz olsun insallh atlatirsiniz

Aaaa cok uzuldum cnm dualarim seninle ins hayirlisiyla atlatirsin

Canım ben 1000 tane cektim Allah kabul etsin inşaallah o testleri yaptirmasaydin
Cunki cogu kez yanlis cikiyo
İnşaallah bebegin saglikli dir uzulme sen

Canm bende 1000 tane cektim Rabbim yardimciniz olsun icini ferah tut insallah birsey cikmayacak baska bir arkadas var onada yuksek riskli dediler anmiyosentez yaptilar temiz cikti 1 hafta once saglikli kiz cocugu dogurdu

Rabbim safi isminin hurmetine acil şifalar versin canım inş yarın guzel haberlerle cıkarsınız hastaneden

Canm bende 1000 tane cektim Rabbim yardimciniz olsun icini ferah tut insallah birsey cikmayacak baska bir arkadas var onada yuksek riskli dediler anmiyosentez yaptilar temiz cikti 1 hafta once saglikli kiz cocugu dogurdu
Bunun gibi bir suru ornek var Kübra sıkma canini İnşaallah iyi sonuclar alirsin

Cook gecmis olsun canim insallah birsey cikmaz allah yardimciniz olsun

Bende Okudum canim

Canm cok gecmis olsun detaylida mi cikti nerden anlasildi yuksek riskli cikmasi nasil anlaşıldı
3lü taramada risk çok yüksek 1/20 çıktı iki doktor bide amniyosentezci gördü hepsi amniyosentez yaptırmamı bu endeşeyle sonuna kadar gitmenin zor olduğunu hatta amniyosentez doktoru bebekte hastalık onaylanırsa aldırmamı söyledi perişanız

Canım ben 1000 tane cektim Allah kabul etsin inşaallah o testleri yaptirmasaydin
Cunki cogu kez yanlis cikiyo
İnşaallah bebegin saglikli dir uzulme sen
İlk kızımdada yaptırmıştım onda risk 1/15000de bunda da yaptıralım dedim böyle bişey aklımdan geçmedi 1/20çıkınca eşim çok endişeli içimiz içimizi yiyo

İnşallah bizimde öyle çıkar sonucumuz kıpır kıpır hissediyorum yavrumu allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…