Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah temiz gelir sonuçların cnm ben de dua edicem sana

Canm sen ikili yaptırmamişmiydin niye

Okudum canım
Allah şifa versin
İnanıyorum sonuçların çok güzel gelecek

Bende iyiyim ablacım baş ağrılarıyla günleri geçiriyorum
Cinsiyet inşAllah 2 haftaya belli olacak kan testi yaptırmaya karar verdik doktorun ve eşimin baskılarıyla orda kesin olarak belli oluyor

M Minikbaharrr peki sende bulanti oluyormu canim benim bulanti kabusum yine basladi dun hastaneden ayrildiktan sonra eski hali me yine dondum
Ay yok canım kusura bakma çalışıyorum pek giremiyorum yeni gordum benim ilk kızım oldu hiç bulantı kusma hiç bişey olmadı hamile bile değilmişim gibi Buda öyle doktor a gitmesem hamile yim bile demem sıkıntısız geçiyor ama söyle birden var daha 1.3 birbıcuk aylım karnım 4 aylık gibi şiş kıyafetler olmuyor düşün yani anlamadı nedir bunun sebebi bileniniz varmı ben kapalıyım etek giyorum seviyorm eteklerım hep dar geliyo karnımı sıkıyor karnım agrıyor baya büyümüş cok erken degilmi

Oh tadini cikar ozaman hamileliginin karin sisligine gelirsek bende de oyle suan karnim 4 5 aylik gibi cok tuafima gidiyo cunku kizlarimda hamile oldugum 6 yada 7. Aylarda zor anlasilirdi

Bütün dualarım seninledir. İnsallah her şey güzel geçer

Aynen benim görümceme de beyninde su toplanmış dediler hiçbir şeyi yokmuş meğer
Ama bizim ömrümüzden ömür gitti
Sağol canımcım allah razı olsun okuduğun için şuan bizimde öyle ne yediğimden ne uyduğumdan anlıyorum kızım şebeklik yapıyo gülüyorum ona gülerken karnımdaki yavruma ağlıyorum acaba mı diye karmaşık duygular yaşıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…