- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.281
İçini ferah tut canımYarın yapılacak 3 hafta sonra çıkıyormuş sonucu o 3 hafta nasıl geçicek bilmiyorum çok sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden
Şoktayız daha amniyosentezi yaptırma düşüncesi bile ürkütüyo bişey olacak bebeğe diye eşimde hasta mı değilmi diyerek 5 ayı nasıl geçircez herşeyin bilincinde olalım dedi o yüzden ikna oldum ama korkuyorumİçini ferah tut canım
Rabbim korktuğuna ugratmasın inşallah canımŞoktayız daha amniyosentezi yaptırma düşüncesi bile ürkütüyo bişey olacak bebeğe diye eşimde hasta mı değilmi diyerek 5 ayı nasıl geçircez herşeyin bilincinde olalım dedi o yüzden ikna oldum ama korkuyorum
Amin aminnn ya Rabbim inşallahRabbim korktuğuna ugratmasın inşallah canım
İnşallah temiz gelir sonuçların cnm ben de dua edicem sanaŞoktayız daha amniyosentezi yaptırma düşüncesi bile ürkütüyo bişey olacak bebeğe diye eşimde hasta mı değilmi diyerek 5 ayı nasıl geçircez herşeyin bilincinde olalım dedi o yüzden ikna oldum ama korkuyorum
3lü taramada risk çok yüksek 1/20 çıktı iki doktor bide amniyosentezci gördü hepsi amniyosentez yaptırmamı bu endeşeyle sonuna kadar gitmenin zor olduğunu hatta amniyosentez doktoru bebekte hastalık onaylanırsa aldırmamı söyledi perişanız
Okudum canımArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Aynen benim görümceme de beyninde su toplanmış dediler hiçbir şeyi yokmuş meğerCanım ben 1000 tane cektim Allah kabul etsin inşaallah o testleri yaptirmasaydin
Cunki cogu kez yanlis cikiyo
İnşaallah bebegin saglikli dir uzulme sen
Bende iyiyim ablacım baş ağrılarıyla günleri geçiriyorumiwashereonce Cikoo Prensesim2016 @Kizlarinin annecigi kızlar nasılsınız
Çok uzun zamandır yoktum özledim hepinizi
Cikoo canım cinsiyetini ogrenmissin hayırlısı olsun ..hakkında boylesi hayirliymis demekki ..
Ceymiceyn senin cinsiyet ne zaman belli oluyor canım
Geçmişi okudum biraz zorlaniyormussun .. Allah yardımcın olsun
Suuuus canım sen napiyon hala uğraşıyon anladığım kadarıyla
En çokta senin hamile haberini almak istiyorum hayırlısıyla inşallah
Kızlarının annecigi sen nasılsın canım doğum yaptınmı
Canım çok şükür iyi diyelim iyi olalımiwashereonce nasilsin canim iyisindir insallah. Bebis nasil cinsiyetini nezaman ogreniceksin dilerim gonlunde olana hamilesindir.
Ay yok canım kusura bakma çalışıyorum pek giremiyorum yeni gordum benim ilk kızım oldu hiç bulantı kusma hiç bişey olmadı hamile bile değilmişim gibi Buda öyle doktor a gitmesem hamile yim bile demem sıkıntısız geçiyor ama söyle birden var daha 1.3 birbıcuk aylım karnım 4 aylık gibi şiş kıyafetler olmuyor düşün yani anlamadı nedir bunun sebebi bileniniz varmı ben kapalıyım etek giyorum seviyorm eteklerım hep dar geliyo karnımı sıkıyor karnım agrıyor baya büyümüş cok erken degilmiM Minikbaharrr peki sende bulanti oluyormu canim benim bulanti kabusum yine basladi dun hastaneden ayrildiktan sonra eski hali me yine dondum
Ne testi kozlar banada anlatın deneyim barıBu tez tutmuyo o zaman benimki halka şeklinde oğlum olacak
Oh tadini cikar ozaman hamileliginin karin sisligine gelirsek bende de oyle suan karnim 4 5 aylik gibi cok tuafima gidiyo cunku kizlarimda hamile oldugum 6 yada 7. Aylarda zor anlasilirdiAy yok canım kusura bakma çalışıyorum pek giremiyorum yeni gordum benim ilk kızım oldu hiç bulantı kusma hiç bişey olmadı hamile bile değilmişim gibi Buda öyle doktor a gitmesem hamile yim bile demem sıkıntısız geçiyor ama söyle birden var daha 1.3 birbıcuk aylım karnım 4 aylık gibi şiş kıyafetler olmuyor düşün yani anlamadı nedir bunun sebebi bileniniz varmı ben kapalıyım etek giyorum seviyorm eteklerım hep dar geliyo karnımı sıkıyor karnım agrıyor baya büyümüş cok erken degilmi
Bütün dualarım seninledir. İnsallah her şey güzel geçerArkadaşlar hatrım olan sevaba girmek isteyen allah rızası için ismim kübra adıma 1000 ya şafi çekebilir mi yarın sabah 10a kadar amniyosenteze gireceğim bebeğim yüksek riskli çıktı kazasız belasız amniyosentezi atlatalım çok korkuyorum sonra zehir gibi geçecek 3 hafta bizi bekliyor iki gündür dünya başımıza yıkıldı bize dua edin kimseyle paylaşamadım bi siz varsınız dua isteyebileceğim dua eden etmeyen herkesten şimdiden allah razı olsun
Allah razı olsun canım çok sağolİnşallah temiz gelir sonuçların cnm ben de dua edicem sana
İkili istemedi benim özeldeki doktorum ilk kızımda da direk 3lü yaptırmıştım bu gebeliğimdede öyle yaptık down birde slos sendromu pozitif tarama testinde amniyosentez belirliycek herşeyiCanm sen ikili yaptırmamişmiydin niye
Sağol canımcım allah razı olsun okuduğun için şuan bizimde öyle ne yediğimden ne uyduğumdan anlıyorum kızım şebeklik yapıyo gülüyorum ona gülerken karnımdaki yavruma ağlıyorum acaba mı diye karmaşık duygular yaşıyorum Rabbim kimseye yaşatmasınAynen benim görümceme de beyninde su toplanmış dediler hiçbir şeyi yokmuş meğer
Ama bizim ömrümüzden ömür gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?