- 15 Şubat 2019
- 295
- 905
- 33
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.441
KesinlikleBen 18 de evlendim ama kızlarında benimle büyüyecek. Ben 40 olunca onlar 20 lerde olacak ne güzel deil mi
Evet canım pikten hemen sonraAA hayırlısı cnm. Yumurtladığı gibi mi oldu ilişkş
Kahve olayına uydum Çin takvimi başka sor sen soliym benCanım sen bişey yapmıs mıydın sadece yumurtlamadan sonra mı oldu ilişki
Hayır hiç olmadıOnce mi inzal oldun canim
Aynen kuzular bilenler yorum yapsa cok sevinirim daha 11.1 günlük doktor net kız sesi anan hala inanamıyorumCnm
Ben pek anlamıyorum ama kuyruk yukarı doğru bakınca erkek diye biliyorum seninde yukarı doğru. Bilenler yorum yapsaydı keşke
Ovulasyon testiyle mi takip etmiştin? Pikten sonra silikleşince mi birliktelik oldu? Ben de bu yöntemi denemeyi düşünüyorum da detaylı anlatırsan sevinirimAynen kuzular bilenler yorum yapsa cok sevinirim daha 11.1 günlük doktor net kız sesi anan hala inanamıyorum
Diyet yaptın mı canım. Pikten sonra silikleşince tek ilişki mi oldu onun öncesinde korunmasız olmus muydu hicKahve olayına uydum Çin takvimi başka sor sen soliym ben
Evet canım ikinci çizgi koyulaştı sonra silikleşti deneme yaptım yapmadan önce sert bir kahve içtim onum dışında 5 gün ara verlmeli ona uymadım 2 gün ara verdık Çin takvimi erkek ti bu şekilde oldu bunun dışında bişey olmadı eşim bana göre daha istekliydi 1 közüm var daha önce 1 düşük yaptım başka aklıma gelen bişey yok kızlarOvulasyon testiyle mi takip etmiştin? Pikten sonra silikleşince mi birliktelik oldu? Ben de bu yöntemi denemeyi düşünüyorum da detaylı anlatırsan sevinirim
Hayır hep korunduk tek ilişki oldu diyete uymadım ama peynir süt yemedim o ay dıkkat ettim ama çokta üstünde durmadan deneyecek arkadaşlar diyete uyun bence hatta kurban bayramına getirin ama bol dua ettim hep ama hep hayırlısını diledim herkes bol dua etsin Allah ne isterse o olur diyet ti pil ti bilmem ne bilmem ne boş bence ama insan denemek işitiyor tabiDiyet yaptın mı canım. Pikten sonra silikleşince tek ilişki mi oldu onun öncesinde korunmasız olmus muydu hic
Biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne dilerse o olur bunu denemeyi düşünüyordum artık buna da güvenim kalmadı bebeğin sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşallahEvet canım ikinci çizgi koyulaştı sonra silikleşti deneme yaptım yapmadan önce sert bir kahve içtim onum dışında 5 gün ara verlmeli ona uymadım 2 gün ara verdık Çin takvimi erkek ti bu şekilde oldu bunun dışında bişey olmadı eşim bana göre daha istekliydi 1 közüm var daha önce 1 düşük yaptım başka aklıma gelen bişey yok kızlar
amin canım inşallah artık bidahaki çocukta Kıbrıs a gidecemBiz ne yaparsak yapalım Rabbim ne dilerse o olur bunu denemeyi düşünüyordum artık buna da güvenim kalmadı bebeğin sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşallah
Canım adetin başlangıcınimi baz aldın çin takvimine bakarken. İlişkiye girdiğin tarih onemliymis.Evet canım ikinci çizgi koyulaştı sonra silikleşti deneme yaptım yapmadan önce sert bir kahve içtim onum dışında 5 gün ara verlmeli ona uymadım 2 gün ara verdık Çin takvimi erkek ti bu şekilde oldu bunun dışında bişey olmadı eşim bana göre daha istekliydi 1 közüm var daha önce 1 düşük yaptım başka aklıma gelen bişey yok kızlar
İlla onu da denerim diyorsunKızlar belki doktor yanılmıştır ya haftaya te
amin canım inşallah artık bidahaki çocukta Kıbrıs a gidecem
Ne zaman Pik yaptı ne zaman acıldı ne zaman ilişki oldu canımHayır hep korunduk tek ilişki oldu diyete uymadım ama peynir süt yemedim o ay dıkkat ettim ama çokta üstünde durmadan deneyecek arkadaşlar diyete uyun bence hatta kurban bayramına getirin ama bol dua ettim hep ama hep hayırlısını diledim herkes bol dua etsin Allah ne isterse o olur diyet ti pil ti bilmem ne bilmem ne boş bence ama insan denemek işitiyor tabi
Adet sat 19 Aralık ilişki 3 Ocak ben ilişkiye baktımCanım adetin başlangıcınimi baz aldın çin takvimine bakarken. İlişkiye girdiğin tarih onemliymis.
Canım bi akşam 11 gibi pik yaptı sonraki akşam 1 gibi açıldıNe zaman Pik yaptı ne zaman acıldı ne zaman ilişki oldu canım
Başlaha hiç anlamam su an netten araştırıyorum kendim için bakıyorum çıkıntı yok ise koz diyorlar Buda ole gibi ama anlamıyorum dediğim gibi yüze kırk inanabilirdik bana bu konudaNub dan anlayanlar yorum yapabilirse çok sevinirim bir arkadaşımın 11+2 aslında ikiz bebek bu bir tanesi diğeri net olmadığı için göndertmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?