Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ovulasyon testiyle mi takip etmiştin? Pikten sonra silikleşince mi birliktelik oldu? Ben de bu yöntemi denemeyi düşünüyorum da detaylı anlatırsan sevinirim
Evet canım ikinci çizgi koyulaştı sonra silikleşti deneme yaptım yapmadan önce sert bir kahve içtim onum dışında 5 gün ara verlmeli ona uymadım 2 gün ara verdık Çin takvimi erkek ti bu şekilde oldu bunun dışında bişey olmadı eşim bana göre daha istekliydi 1 közüm var daha önce 1 düşük yaptım başka aklıma gelen bişey yok kızlar

Diyet yaptın mı canım. Pikten sonra silikleşince tek ilişki mi oldu onun öncesinde korunmasız olmus muydu hic
Hayır hep korunduk tek ilişki oldu diyete uymadım ama peynir süt yemedim o ay dıkkat ettim ama çokta üstünde durmadan deneyecek arkadaşlar diyete uyun bence hatta kurban bayramına getirin ama bol dua ettim hep ama hep hayırlısını diledim herkes bol dua etsin Allah ne isterse o olur diyet ti pil ti bilmem ne bilmem ne boş bence ama insan denemek işitiyor tabi

Biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne dilerse o olur bunu denemeyi düşünüyordum artık buna da güvenim kalmadı bebeğin sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşallah

Canım adetin başlangıcınimi baz aldın çin takvimine bakarken. İlişkiye girdiğin tarih onemliymis.

Kızlar belki doktor yanılmıştır ya haftaya te

amin canım inşallah artık bidahaki çocukta Kıbrıs a gidecem
İlla onu da denerim diyorsun evet belki de doktor yanılmıştır inşallah öyledir. Ovulasın testiyle başarıya ulaşan sayısı mı daha fazla hüsran sayısı mı cnm geri dönük okumaya çalışıyorum ama el insaf bunca sayfayı nasıl bitireyim

Ne zaman Pik yaptı ne zaman acıldı ne zaman ilişki oldu canım

Nub dan anlayanlar yorum yapabilirse çok sevinirim bir arkadaşımın 11+2 aslında ikiz bebek bu bir tanesi diğeri net olmadığı için göndertmiyorum

Eklentiler

• 48FA2F21-19BA-46A7-A2E0-61CD92590DAD.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 58
Nub dan anlayanlar yorum yapabilirse çok sevinirim bir arkadaşımın 11+2 aslında ikiz bebek bu bir tanesi diğeri net olmadığı için göndertmiyorum
Başlaha hiç anlamam su an netten araştırıyorum kendim için bakıyorum çıkıntı yok ise koz diyorlar Buda ole gibi ama anlamıyorum dediğim gibi yüze kırk inanabilirdik bana bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…