- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.461
Anladım canım ilişki kac gibi olmustuCanım bi akşam 11 gibi pik yaptı sonraki akşam 1 gibi açıldı
Ben de hiç anlamıyorum senin yüklediğini de gördüm ama anlamadığım için yorum yapamadım cnmBaşlaha hiç anlamam su an netten araştırıyorum kendim için bakıyorum çıkıntı yok ise koz diyorlar Buda ole gibi ama anlamıyorum dediğim gibi yüze kırk inanabilirdik bana bu konuda
Canım nub neresi bide bana gösterin yaMinikbaharr hayirli olsun evladin bende kiza benzettim nubu yatay dik olsa erkek derdim
Canım silikleşti bi kahve yaptım içtik sonra olduAnladım canım ilişki kac gibi olmustu
Bu erkek gibi canım icime öyle dogduNub dan anlayanlar yorum yapabilirse çok sevinirim bir arkadaşımın 11+2 aslında ikiz bebek bu bir tanesi diğeri net olmadığı için göndertmiyorum
Tamam canım anladım hayırlısı olsun inşallahCanım silikleşti bi kahve yaptım içtik sonra oldu
Teşekkürler cnm. Bu topiği sen açmışsın cnm sen bu övülmeyin yöntemlerini denedin mi ?Bu erkek gibi canım icime öyle dogdu
Teşekkürler cnm. Bu topiği sen açmışsın cnm sen bu ovulasyon yöntemlerini denedin mi ?
Ben acmadım canım sonradan bana devredildi komuTeşekkürler cnm. Bu topiği sen açmışsın cnm sen bu övülmeyin yöntemlerini denedin mi ?
Anladım cnm peki denemen oldu mu seninBen acmadım canım sonradan bana devredildi komu
Oldu canım gebe kalamadım amaAnladım cnm peki denemen oldu mu senin
Hayırlısıyla olur inşallah cnm.ben de 2017 de 7 ay denedim olmadı sonra oldu ama düştü sonra 13 ay ara verdim şimdi yeniden başlayayım diyorum nasipte varsa olur hepimizin inşallahOldu canım gebe kalamadım ama
İnşallah gönlünden gecene hamile kalmak nasip olur canımHayırlısıyla olur inşallah cnm.ben de 2017 de 7 ay denedim olmadı sonra oldu ama düştü sonra 13 ay ara verdim şimdi yeniden başlayayım diyorum nasipte varsa olur hepimizin inşallah
Peki sag veya sol tarada dondunuzmu bebeginizde hayirli ugurlu olsun canimCanım silikleşti bi kahve yaptım içtik sonra oldu
İnşallah hepimizin cnmİnşallah gönlünden gecene hamile kalmak nasip olur canım
Canim benimde aded 22 aralik iliski 3 ocak yani ayni anda hamile kalmisiz ama cinsiyet icin daha cok erken degilmi insallh doktor yanilmistir benimde hic umudum kalmadi dogrusu son zamanlar cogu hamile arkadaslarimizin kiz haberini aliyoruz hayirlisi neyse o olsun ama iste insan uzuluyo sonucta herkes emek verip umutlaniyo ve sonuc hayal kirikligi allah kizlarinizi size bagislasin bakalim benim nolcakAdet sat 19 Aralık ilişki 3 Ocak ben ilişkiye baktım
Hayırlı olsun canımKızlar bugun doktora gittim kızım oluyormus 12 haftalık ama belli net dedi doktor :)
Canım bence çok erken cinsiyet için çin takvimi yaş ekleyerek ne çıkıyor bu arada sen hangi ay doğumlusun ocak ve şubat doğumlular 2 yaş ekliyor bebeğini sağlıkla kucağına al canımKız belki doktor yanılmıştır diyorum hep ama doktor da o kadar tecrübeli ki anlatamam bu kadar olur
Bilgiler arkadaşımız bakmışmıydı canımAynen kuzular bilenler yorum yapsa cok sevinirim daha 11.1 günlük doktor net kız sesi anan hala inanamıyorum
Canım sen ne zaman gideceksin doktoraCanim benimde aded 22 aralik iliski 3 ocak yani ayni anda hamile kalmisiz ama cinsiyet icin daha cok erken degilmi insallh doktor yanilmistir benimde hic umudum kalmadi dogrusu son zamanlar cogu hamile arkadaslarimizin kiz haberini aliyoruz hayirlisi neyse o olsun ama iste insan uzuluyo sonucta herkes emek verip umutlaniyo ve sonuc hayal kirikligi allah kizlarinizi size bagislasin bakalim benim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?