- 15 Şubat 2019
- 295
- 905
- 33
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.481
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
MeselaBazı sorulara çok şaşırıyorum
Ayyy kalbim agzıma geldi resmenKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Bende inanamadım doktorun ofisini iki defa arayıp teyit ettirdimAyyy kalbim agzıma geldi resmen
Bazi sorular çok gereksizMeselaburadaki hicbirseye sasırma
AminHayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Anlıyorum seni canım. Hadi gözün aydın cok sevindim. Darısı bizlerin basına inşallah lutfen dualarını eksik etme. Bir de neler yapmıstın bi özet gecer mısın :)Bende inanamadım doktorun ofisini iki defa arayıp teyit ettirdim
Doktor 9+4 de gördüğünden şüpheleniyorum demiştim ya gerçekten görmüş
12+2 de bize erkek dedi ama biz hiç inanmadık
Kızıma da aynı haftalarda büyük ihtimal erkek dendiği için
Ama ben doktora sordum geçen seferde görmüştünüz cinsiyeti değil mi diye o da evet görmüştüm dedi
Tam emin olmak için genetik sonucu bekledik yine de
Ama hala inanamıyorum
Amin canımAnlıyorum seni canım. Hadi gözün aydın cok sevindim. Darısı bizlerin basına inşallah lutfen dualarını eksik etme. Bir de neler yapmıstın bi özet gecer mısın :)
Canim çok ama çok sevindim. Allah bağışlasın analı babalı büyütsün insallah darısı insallah bize de olur. Canim ne olur bize de dua et ve sen pik olduktan sonra mi denedin. Bana biraz anlatır misin? Ama benim içime gerçekten seninkisi doğmuştu. İnsallah sağlıklı bir oğlun olsunKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Canımmmmm çok ama çok sevindim sağlıkla kucağına al ben sana demiştim oğlun olacak diye hamile olduğunu söyleyince çin takvimindede bakmıştım erkek çıkmıştı bilgiler ne demişti canımKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Bak canımSenin oğlun olacak öyle hissediyorum inşallah bebeğin çok beklemeden gelir canım
Görmüştü ben hatırlıyorumBak canımpeki hamileyken rüya görmüşmüydün
Gercektenmi inanamiyorum çok ama cok sevindim senin adina canimcim saglikla sihatle kucagina almak nasip olur insalh dualarini bizden esirgeme insalh darisi bizlerin basina olsunKızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Ne görmüştüGörmüştü ben hatırlıyorum
Görmüştü ben hatırlıyorum
Silah tufek asker polis bıçakNe görmüştü
Allah razı olsun canımmCanim çok ama çok sevindim. Allah bağışlasın analı babalı büyütsün insallah darısı insallah bize de olur. Canim ne olur bize de dua et ve sen pik olduktan sonra mi denedin. Bana biraz anlatır misin? Ama benim içime gerçekten seninkisi doğmuştu. İnsallah sağlıklı bir oğlun olsun
Amin canımGercektenmi inanamiyorum çok ama cok sevindim senin adina canimcim saglikla sihatle kucagina almak nasip olur insalh dualarini bizden esirgeme insalh darisi bizlerin basina olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?