Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyy kalbim agzıma geldi resmen
Bende inanamadım doktorun ofisini iki defa arayıp teyit ettirdim
Doktor 9+4 de gördüğünden şüpheleniyorum demiştim ya gerçekten görmüş
12+2 de bize erkek dedi ama biz hiç inanmadık
Kızıma da aynı haftalarda büyük ihtimal erkek dendiği için
Ama ben doktora sordum geçen seferde görmüştünüz cinsiyeti değil mi diye o da evet görmüştüm dedi
Tam emin olmak için genetik sonucu bekledik yine de
Ama hala inanamıyorum

Anlıyorum seni canım. Hadi gözün aydın cok sevindim. Darısı bizlerin basına inşallah lutfen dualarını eksik etme. Bir de neler yapmıstın bi özet gecer mısın :)

Anlıyorum seni canım. Hadi gözün aydın cok sevindim. Darısı bizlerin basına inşallah lutfen dualarını eksik etme. Bir de neler yapmıstın bi özet gecer mısın :)
Amin canım
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ben çok yorulmuştum bu süreçte Allah size daha kolayca nasip etsin
Aylarca herşeyi mükemmel yapmaya çalıştım olmadı
Pikken denemekten başka birşey yapmadım
Benim piklerim çok kısa sürüyordu zaten
Bolca dua edin olursa duayla oluyor
Bizde perhiz de, diyet de yoktu
Allahtan istedim elimden geldiğince tevekkül olmaya çalıştım inşAllah başarabilmişimdir

Bi de yabancı sitelerde takılıp öğrendiğim erkek bebekler testlerde erken çıkıyordu 6. Gün yerleşme lekelenmesi yaşadım 9. Gün gebelik testinde çıktı
Resmi belki birine bi faydası dokunur diye koyayım
Biri erken gebelik biri de adi test ikisinde de 9. Gün çıkmıştı silik olarak

Eklentiler

• 9FFE728D-C68E-4BE7-A266-AD911F2B6537.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 108
  • D44A496E-A823-4297-B07C-779FEE627DB4.webp
    24 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar kesin öğrenince yazacağım demiştim
Sonuçlarım çıktı
Allahın izniyle oğlum oluyor
Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canim çok ama çok sevindim. Allah bağışlasın analı babalı büyütsün insallah darısı insallah bize de olur. Canim ne olur bize de dua et ve sen pik olduktan sonra mi denedin. Bana biraz anlatır misin? Ama benim içime gerçekten seninkisi doğmuştu. İnsallah sağlıklı bir oğlun olsun

Sonuçlarım çıktı
Canımmmmm çok ama çok sevindim sağlıkla kucağına al ben sana demiştim oğlun olacak diye hamile olduğunu söyleyince çin takvimindede bakmıştım erkek çıkmıştı bilgiler ne demişti canım

Sonuçlarım çıktı
Gercektenmi inanamiyorum çok ama cok sevindim senin adina canimcim saglikla sihatle kucagina almak nasip olur insalh dualarini bizden esirgeme insalh darisi bizlerin basina olsun

Allah razı olsun canımm
Allah hayırla sağlıkla dileyen herkese nasip etsin
Benim pikken oldu ama ben 15 ay falan test yaptım benim piklerim genelde 4 saat sürüyordu
Pik olduktan yarım saat sonra denedim
Yaklaşık 7-8 saat sonra falan tekrar test yaptığımda testte silinme vardı
Yani tam olarak kaç saat sonra çatladı bilmiyorum canım maksimum 4 saat sonra çatlamıştır diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…