- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.681
Negatif dusunmuyom negatif olan sonuc zaten ortada cnmYa canim neden hemen negatif düşünüyorsun. Bence dedi ki bir şey olmaz önce sağlığımız kızım eşim iyi olsun. Bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa bir daha ki ay de. Olacak sen yeter ki stres yapma canim. Nasıl olsa bir kızın var ikincisi üçüncüsü hepsi gelecek. Yeter ki sağlığın yerinde olsun. Kucuk kızımı bugün okuldan almaya gittim. Bugün çalışmıyorum. Komşum hemde kızı kızımla ayni kreşe gidiyor. Biraz kadınla konuştum kanser. Çok üzüldüm o an gözlerimden yaşlar aktı demem o ki allah önce sağlık versin gerisi gelecek. Üzülme sen
Buyurdum cnm gordunmu ☹Girdim canım buyur
Buyurdum cnm gordunmu ☹
Yapacsk bisey yok cnm maalesef stres yapmiyimda reglm gecikmesin artik istiyorumcok üzüldüm
İnşallah gecikmez canımYapacsk bisey yok cnm maalesef stres yapmiyimda reglm gecikmesin artik istiyorum
Insalah canmİnşallah gecikmez canım
İyiyim şükür canımInsalah canm
Sen nasilsin
Allah iyilik versin cnmİyiyim şükür canım
Cümlemize canımAllah iyilik versin cnm
Hayırlı kandiller herkese
Sizlerden birsey rica edebilirmiyim kizlar cumartesi gunune kadar kactane okuya bilirseniz ihlas suresi okurmusunuz lutfen simdiden Allah razı olsun
Amin cnm ins aynen oyle valla yapacak bisey yok artik ben okurum canim senin icinmi okunuyo sayi farketmiyo dimi az cok farketmez dimi@Suuuus Canım nasip hersey İnşaallah Rabbim gonlune gore verir
Sayı vercez mi sana birde ne için niyet etcez isim yada bişey diyelim mi canım gece okuyacam benKimse okuyamicak mi(
Okuya bildigin kadar Canım kac okudugunuAmin cnm ins aynen oyle valla yapacak bisey yok artik ben okurum canim senin icinmi okunuyo sayi farketmiyo dimi az cok farketmez dimi
Canım okutan arkadasin niyetine senin rızan icin derseniz yeterliSayı vercez mi sana birde ne için niyet etcez isim yada bişey diyelim mi canım gece okuyacam ben
Tm canm okurum lutfen bu hayirli gecede dualarmizi birbirimizden eksik etmeyelim komin ne muradi varsa verir rabbim insalhOkuya bildigin kadar Canım kac okudugunu
Soylersin Allah razı olsun
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahAllah razı olsun canımm
Allah hayırla sağlıkla dileyen herkese nasip etsin
Benim pikken oldu ama ben 15 ay falan test yaptım benim piklerim genelde 4 saat sürüyordu
Pik olduktan yarım saat sonra denedim
Yaklaşık 7-8 saat sonra falan tekrar test yaptığımda testte silinme vardı
Yani tam olarak kaç saat sonra çatladı bilmiyorum canım maksimum 4 saat sonra çatlamıştır diye tahmin ediyorum
Canım senin Korunmasız tek ilişki miydi diğer ilişkilerde korundun muCanım hatırlıyorum sen demiştin
Benim için çin takvimine bile bakmıştın
Eşimde rüya gördü hamileliğimin başlarında bir sabah uyandı ve rüyamda oğlum olacağı müjdeleniyordu dedi
Cinsiyet öğrenmeden birgün öncede kayınpederim iki tane taze hurma yediğini görmüş ikisi de çok lezzetliymiş. Hurma erkek bebek demekmiş
Bende silah,mermi,tüfek,bıçak,asker ve polis çok gördüm
Bir de çok güzel bi ayva görmüştüm
Bi kere de petekten bal kestiğimi gördüm
bu mümarek günlerin hürmetine Rabbim sana sağlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasp etsin. yer gök duayla ayakta. kimseyi evladiyla sınamasın Rabbim.Moral oldun canım walla ya doktorlar öyle özeldeki doktorum sağolsun bıraktı zaten perinatoloji bölümü herşey yolunda derse gelirsin devam ederiz dedi perinatoloji bölümü testi görür görmez amniyosentez muhtemelen kötü çıkacak aldıracakmısın yoksa yapmayalım dedi eşim bu kuşkuyla 5 ayı nsl geçirecez öğrenelim ona göre kendimizi hazırlayalım dedi amniyosentez yaptırdık sonuç bekliyoruz işlemden önce 2d ultrasonda detaylı baktı 1 doktor 1 prof sadece bağırsakları parlaklık var temiz çıkabilir sorun yok gibi dedi biz ona rağmen dörtlü yaptırdık down negatif ama slos pozitif yazıyo şimdi bi bişey yok evladımda diyorum bi de hem 3lü hem 4lüde slos pozitif çıktı ya bişey çıkarsa diyorum bian önce öğrenebilsem keşke ayın 21inde sonucumuz çıkacak 28inde 3d ayrıntılı ultrasona girecez onlarıda atlarız inşallah allahın izniyle
Canim bende okurum okuyabildigim kadarOkuya bildigin kadar Canım kac okudugunu
Soylersin Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?