Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar sabah annem aradı bir heyecan yaptım ki dedim acaba rüya falanmı gördü beni sabah sabah aradı heyecanla açtım yok öylesine aramışanne bugün benim için dua et dedim tamam dedi inşallah rüyasınada girerim

Bir bakayım dedim kızlar neler yazmış diye suuuuus kız heyecandan inan tırnaklarını yedim canım ya hakkın da hayırlısı olsun canım bugün hepiniz için dua edecem canlar birbirimizi unutmayalım
Ne denilirki cnm ins hepimizin hakkinda hayirlisi olur bi bakmissin beraber hamile kalmisiz bellimi olur ayy icimemi dogdu ne

Ya canim neden hemen negatif düşünüyorsun. Bence dedi ki bir şey olmaz önce sağlığımız kızım eşim iyi olsun. Bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa bir daha ki ay de. Olacak sen yeter ki stres yapma canim. Nasıl olsa bir kızın var ikincisi üçüncüsü hepsi gelecek. Yeter ki sağlığın yerinde olsun. Kucuk kızımı bugün okuldan almaya gittim. Bugün çalışmıyorum. Komşum hemde kızı kızımla ayni kreşe gidiyor. Biraz kadınla konuştum kanser. Çok üzüldüm o an gözlerimden yaşlar aktı demem o ki allah önce sağlık versin gerisi gelecek. Üzülme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…