Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bu mümarek günlerin hürmetine Rabbim sana sağlı bir şekilde evladını kucağına almayı nasp etsin. yer gök duayla ayakta. kimseyi evladiyla sınamasın Rabbim.
KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN
Allah razı olsun canım amin inşallah evlat bambaşkaymış kimsenin başına gelmesin bu duygu HAYIRLI CUMALAR

Canım senin Korunmasız tek ilişki miydi diğer ilişkilerde korundun mu
Çok teşekkür ederim canımm
Allah razı olsun
Rabbim herkese evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Darısı sizlere olsun Rabbim bekletmeden kucaklarınızı doldursun
Evet canım korunmasız tek ilişkiydi

K Khvekokusu20 canm bugun 4 haftam oldu hala adet olmadim gunduz sancim oluyodu ara ara gidip geliyodu ama yok daha olmadim olsaydi bisiler dun testte cikardi ne yapim ben bu adet duzensizligini ya

M Minikbaharrr canım doğum ne zaman kısmetse .
Ay kızlarrr bugün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Önce bi test yaptım negatif çıktı sonra meyve dolu bi bahçeye girdim orda ne yaptığımı hatırlamıyorum. Orda döndüğümde negatif olan gebelik testine bi daha baktım pozitif olmuştu şok oldum eyvah dedim ben şimdi istemiyordum nie şimdi oldu dedim. Sizce anlamı ne bunun. Ama rüyada çok etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…