- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.781
Ablam 3 kızına da adetin ertesi günü hamile kalmış. Yengemin iki oğlu var birine yumurtlamada diğerine adete yakın ikincisi onunda soldaydı. Benim hepten karman çorman. Ben erkek bebek istemiyorum, konu başlığı dikkatimi çekti öyle girdimBu sayfadan bildiğim kadarıyla sağ san erkek diyorlar hatta ben soldan yumurtladıgımda deneme yapmıycakyım ama :?
Aynen öyle ben de Açıkcası nasipten öte yol yok bir cok şeyi denemeye çalıştım ama hep Allah büyük dedim hayırlısını diledim Allah hepimize hayırlı evlatlar versnBen de iki kızımda soldan yumurtladım. Nereden anladın dersen, iki kızımda sol tarafımdaydı ilk başlarda. Hatta ikincisinde, doktoruma hareketlerini hissediyorum solda dediğimde, daha çok erken hissetmen mümkün değil demişti de o an da bir hareketlenmişti doktorum bak cevap veriyor oradan demişti. İlk kızımda da ilk hareketleri hep solda hissettim ama ben inanmıyorum sağdan yumurtlayınca erkek olur falan diye. Nasip ne ise o bence.
Bilmiyorum ki ama bende 1ay yeni bitti 2nci aya girdim pantolonlarım karnımı sıkıştırdığı için gidip hamilelik pantolonu aldım hemen şişti karnımKızlar bende bişey sorucam ilk kızımda karnım 4. Ayda hafif çıktı 6. Ayda bile hamile olduğum belli değildi bunda iki ayın basında hemen karnım çıktı göbeğim yani aceba bununla alakalı bişi bilen var mı karın erken çıkarsa kız sesi bi akrabamız o zaman ama ben sallıyor demiştim sizin bi bilginiz var mı
Öyle tabi ki canım tek yumurtalıkla iki cinsiyetten de cocugu olanlar varBen de iki kızımda soldan yumurtladım. Nereden anladın dersen, iki kızımda sol tarafımdaydı ilk başlarda. Hatta ikincisinde, doktoruma hareketlerini hissediyorum solda dediğimde, daha çok erken hissetmen mümkün değil demişti de o an da bir hareketlenmişti doktorum bak cevap veriyor oradan demişti. İlk kızımda da ilk hareketleri hep solda hissettim ama ben inanmıyorum sağdan yumurtlayınca erkek olur falan diye. Nasip ne ise o bence.
Bilmiyorum ki ama bende 1ay yeni bitti 2nci aya girdim pantolonlarım karnımı sıkıştırdığı için gidip hamilelik pantolonu aldım hemen şişti karnım
Vallaha bende 3. Yi düşünmüyorm ama kesin de konuşamamaAblam 3 kızına da adetin ertesi günü hamile kalmış. Yengemin iki oğlu var birine yumurtlamada diğerine adete yakın ikincisi onunda soldaydı. Benim hepten karman çorman. Ben erkek bebek istemiyorum, konu başlığı dikkatimi çekti öyle girdimİlkini kız çok istemiştim. İkincisi erkek olabilir diye düşündüm, üçüncüye kısmet. Dördüncü olmaz zaten
Bu zamanda artık ne erkeği ne kızı. İnanın ikisinden de korkar oldum. Ya erkek olurda doğru yetiştiremezsem zihniyeti bozuk olursa, ya kızlarım ileride niyeti kötü insanlarla karşılaşırsa diyorum.Aynen öyle ben de Açıkcası nasipten öte yol yok bir cok şeyi denemeye çalıştım ama hep Allah büyük dedim hayırlısını diledim Allah hepimize hayırlı evlatlar versn ❤
Bunu bi dogur kız önceVallaha bende 3. Yi düşünmüyorm ama kesin de konuşamamakendimden emin değilim
Vallaha benım de öyle her şey sıkıyor iç çamaşırlar dahil şimdiden başladım gebelik tişört pant vsCanım sen hamile misin
Millet çift çift yumurtluyor çocukları ben ikimcisi yapana kadar deliriyordumÖyle tabi ki canım tek yumurtalıkla iki cinsiyetten de cocugu olanlar var
Ben üçüncüyü istiyorum. Kardeş güzeldir :)Vallaha bende 3. Yi düşünmüyorm ama kesin de konuşamamakendimden emin değilim
Evet canımCanım sen hamile misin
Vallaha çocuklardan değil de bu cevreye bu insanlara bu dünyaya 2 çocuk yeter benden hem zaten 3. Ye vereceğim maddi manevi herseyi bunlara vereyim diye düşünüyorum iki çocuğum 4 4 lük olsn bana yeter 3 oldumu zor olur hem maddi hem maneviBu zamanda artık ne erkeği ne kızı. İnanın ikisinden de korkar oldum. Ya erkek olurda doğru yetiştiremezsem zihniyeti bozuk olursa, ya kızlarım ileride niyeti kötü insanlarla karşılaşırsa diyorum.
Saglıkla büyüt cocuklarını inşallah :) bir problem mi vardı gec mi oldu ikincisi canımMillet çift çift yumurtluyor çocukları ben ikimcisi yapana kadar deliriyordum
Canım benim teorilere baksana sendeEvet canım
Aynen zaten bir takım iç aldım iki pantolon aldım hemen şişti karnım olmuyor kıyafetlerim :))Vallaha benım de öyle her şey sıkıyor iç çamaşırlar dahil şimdiden başladım gebelik tişört pant vs
Vallaha benım de öyle her şey sıkıyor iç çamaşırlar dahil şimdiden başladım gebelik tişört pant vs
Canım benim teorilere baksana sende
Hayırlısı olsun ya. Belli olmaz yine de ucu açık bir yol.Vallaha çocuklardan değil de bu cevreye bu insanlara bu dünyaya 2 çocuk yeter benden hem zaten 3. Ye vereceğim maddi manevi herseyi bunlara vereyim diye düşünüyorum iki çocuğum 4 4 lük olsn bana yeter 3 oldumu zor olur hem maddi hem manevi
Kız vallaha biliyorm böyle konuşmamam gerek ama keske yapmasaydım bi kız bilene yeter bana bir çocuk yeter yani şeyimin 3 cocugu var üst üste hepsi gördükçe basım agrıyor böle mi olacam bende diyorm ama benim közüm cok akıllı maşşallah cok terbiyeli cok saygılı annesi kurban olsn onaBunu bi dogur kız önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?