Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu sayfadan bildiğim kadarıyla sağ san erkek diyorlar hatta ben soldan yumurtladıgımda deneme yapmıycakyım ama :?
Ablam 3 kızına da adetin ertesi günü hamile kalmış. Yengemin iki oğlu var birine yumurtlamada diğerine adete yakın ikincisi onunda soldaydı. Benim hepten karman çorman. Ben erkek bebek istemiyorum, konu başlığı dikkatimi çekti öyle girdim İlkini kız çok istemiştim. İkincisi erkek olabilir diye düşündüm, üçüncüye kısmet. Dördüncü olmaz zaten

Aynen öyle ben de Açıkcası nasipten öte yol yok bir cok şeyi denemeye çalıştım ama hep Allah büyük dedim hayırlısını diledim Allah hepimize hayırlı evlatlar versn

Bilmiyorum ki ama bende 1ay yeni bitti 2nci aya girdim pantolonlarım karnımı sıkıştırdığı için gidip hamilelik pantolonu aldım hemen şişti karnım

Öyle tabi ki canım tek yumurtalıkla iki cinsiyetten de cocugu olanlar var

Vallaha bende 3. Yi düşünmüyorm ama kesin de konuşamama kendimden emin değilim

Aynen öyle ben de Açıkcası nasipten öte yol yok bir cok şeyi denemeye çalıştım ama hep Allah büyük dedim hayırlısını diledim Allah hepimize hayırlı evlatlar versn ❤
Bu zamanda artık ne erkeği ne kızı. İnanın ikisinden de korkar oldum. Ya erkek olurda doğru yetiştiremezsem zihniyeti bozuk olursa, ya kızlarım ileride niyeti kötü insanlarla karşılaşırsa diyorum.

Bu zamanda artık ne erkeği ne kızı. İnanın ikisinden de korkar oldum. Ya erkek olurda doğru yetiştiremezsem zihniyeti bozuk olursa, ya kızlarım ileride niyeti kötü insanlarla karşılaşırsa diyorum.
Vallaha çocuklardan değil de bu cevreye bu insanlara bu dünyaya 2 çocuk yeter benden hem zaten 3. Ye vereceğim maddi manevi herseyi bunlara vereyim diye düşünüyorum iki çocuğum 4 4 lük olsn bana yeter 3 oldumu zor olur hem maddi hem manevi

Hayırlısı olsun ya. Belli olmaz yine de ucu açık bir yol. Dördüncü olmaz deyip beşi yapıyormuşum

Bunu bi dogur kız önce
Kız vallaha biliyorm böyle konuşmamam gerek ama keske yapmasaydım bi kız bilene yeter bana bir çocuk yeter yani şeyimin 3 cocugu var üst üste hepsi gördükçe basım agrıyor böle mi olacam bende diyorm ama benim közüm cok akıllı maşşallah cok terbiyeli cok saygılı annesi kurban olsn ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…