Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaklaşık 1 senedir doktor kontrolüyle yumurtlama takibi yaptıran biri olarak 3 ay üst üste sagdan yumurta gelişti 3 ay üst üste soldan gelişti :)
Maşaallah maşaallah

Ben iki kızımda da soldan yumurtladım.

Ben soldan yumurtladım hamile kaldm kızım olcak
Ben de iki kızımda soldan yumurtladım. Nereden anladın dersen, iki kızımda sol tarafımdaydı ilk başlarda. Hatta ikincisinde, doktoruma hareketlerini hissediyorum solda dediğimde, daha çok erken hissetmen mümkün değil demişti de o an da bir hareketlenmişti doktorum bak cevap veriyor oradan demişti. İlk kızımda da ilk hareketleri hep solda hissettim ama ben inanmıyorum sağdan yumurtlayınca erkek olur falan diye. Nasip ne ise o bence.

Kızlar bende bişey sorucam ilk kızımda karnım 4. Ayda hafif çıktı 6. Ayda bile hamile olduğum belli değildi bunda iki ayın basında hemen karnım çıktı göbeğim yani aceba bununla alakalı bişi bilen var mı karın erken çıkarsa kız sesi bi akrabamız o zaman ama ben sallıyor demiştim sizin bi bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…