Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Saglıkla büyüt cocuklarını inşallah :) bir problem mi vardı gec mi oldu ikincisi canım
Evet ikincisi için bir sene uğraştım. Üç kimyasal gebelik geçirdim canım. Kan pıhtılaşması vardı. İlki de plansız gelmişti. Üçüncü ne olur Allah bilir

Şeyin kim kız şeyimin yazmışsın

Saka bir yana inşallah buda uslu olur canım. Üç cocuk bana göre bu devirde zor

Bekleriz seni buraya 3. De canım oglum da olsun isterim dersen
Ya erkek bebek sevemiyorum. Hayatımda sevebildiğim (nazlatabildiğim) tek erkek bebek büyük erkek yiğenim. Birbirimize çok düşkünüz onunla ama kendimi erkek bebekle hayal edemiyorum.

Kızlar daha cimcime ama isterdim erkek de olsun. İkincisi olsa fena olmaz diyordum. Hep aklımda 2 kız 2 erkek vardı ama yok 3 yeter bana. Şayet bugün kafamda huni ile gezmeme ramak kalmıştı

Ya kızlar her şey bi yana d anne hala sanki oğlum olacakmış gibi hissediyorum istiyorum diyemi alışamadım mı bilmiyorm ama sanki doktor da bi sıkıntı vardı yada kendim inanmak istemiyor mu doktorda tüm hevesimi kursagımda bıraktı daha 3. Kez doktora gidişimde kız dedi bekleseydi keşke biraz ben mutluydum öyle kendi kendime umutluydum

Ayy iki cocuklu hayat zor diyorsun yani inşallah üçüncü de olur 2 kızın yanına bir erkek cok güzel olur

Canım 11.hafta erken ya nasıl kesin söylemiş ben anlayamadım

Ah canım ya bencede kız mı erkek mi desen ilerisi icin de su an içinde koz daha güzel ama benim eşim ailem çevrem cok istiyor sörf onlar için istiyorm yoksa 2 koz benim bas tacım düşünsene büyüyünce hep beraber olacaklar hep benle olacaklar

Ben hamile kalmak istediğimi solediğimde bana solda yumurtan var dedi erkek istiyorm sağ da olmalı falan dedim erkek bebek için kapmak gerekir dedim durdu baktı cok şey yapmak gerekir ama zor işler dua et sen şimdilik olur dedi bişeyler biliyor ama solemedı

Söylese nolurdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…