- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.801
Evet ikincisi için bir sene uğraştım. Üç kimyasal gebelik geçirdim canım. Kan pıhtılaşması vardı. İlki de plansız gelmişti. Üçüncü ne olur Allah bilirSaglıkla büyüt cocuklarını inşallah :) bir problem mi vardı gec mi oldu ikincisi canım
Şeyin kim kız şeyimin yazmışsınKız vallaha biliyorm böyle konuşmamam gerek ama keske yapmasaydım bi kız bilene yeter bana bir çocuk yeter yani şeyimin 3 cocugu var üst üste hepsi gördükçe basım agrıyor böle mi olacam bende diyorm ama benim közüm cok akıllı maşşallah cok terbiyeli cok saygılı annesi kurban olsn ona
Bekleriz seni buraya 3. De canım oglum da olsun isterim dersenEvet ikincisi için bir sene uğraştım. Üç kimyasal gebelik geçirdim canım. Kan pıhtılaşması vardı. İlki de plansız gelmişti. Üçüncü ne olur Allah bilir
Eltim ya Metin tahmini acık telefon yazıyor kendi kendineŞeyin kim kız şeyimin yazmışsın
Saka bir yana inşallah buda uslu olur canım. Üç cocuk bana göre bu devirde zorKız vallaha biliyorm böyle konuşmamam gerek ama keske yapmasaydım bi kız bilene yeter bana bir çocuk yeter yani şeyimin 3 cocugu var üst üste hepsi gördükçe basım agrıyor böle mi olacam bende diyorm ama benim közüm cok akıllı maşşallah cok terbiyeli cok saygılı annesi kurban olsn ona
Ben su an düşünmüyorm ama kendimden de emin değilimBekleriz seni buraya 3. De canım oglum da olsun isterim dersen
Hadi bakalım inşallahBen su an düşünmüyorm ama kendimden de emin değilim3. Düşünürsem kesin burdayım
inşaallah canım ya Sağlıklı hayırlı olsn da yaramaz olsa da yapcak bişi yok ilk çocuk gibi olmaz illaki biraz sahan şımarık yaramaz bişi olcak kesin ben hazırımSaka bir yana inşallah buda uslu olur canım. Üç cocuk bana göre bu devirde zor
Ya erkek bebek sevemiyorum. Hayatımda sevebildiğim (nazlatabildiğim) tek erkek bebek büyük erkek yiğenim. Birbirimize çok düşkünüz onunla ama kendimi erkek bebekle hayal edemiyorum.Bekleriz seni buraya 3. De canım oglum da olsun isterim dersen
Ayy iki cocuklu hayat zor diyorsun yaniYa erkek bebek sevemiyorum. Hayatımda sevebildiğim (nazlatabildiğim) tek erkek bebek büyük erkek yiğenim. Birbirimize çok düşkünüz onunla ama kendimi erkek bebekle hayal edemiyorum.
Kızlar daha cimcime ama isterdim erkek de olsun. İkincisi olsa fena olmaz diyordum. Hep aklımda 2 kız 2 erkek vardı ama yok 3 yeter bana. Şayet bugün kafamda huni ile gezmeme ramak kalmıştı
Canım 11.hafta erken ya nasıl kesin söylemiş ben anlayamadımYa kızlar her şey bi yana d anne hala sanki oğlum olacakmış gibi hissediyorum istiyorum diyemi alışamadım mı bilmiyorm ama sanki doktor da bi sıkıntı vardıyada kendim inanmak istemiyor mu doktorda tüm hevesimi kursagımda bıraktı daha 3. Kez doktora gidişimde kız dedi bekleseydi keşke biraz ben mutluydum öyle kendi kendime umutluydum
Ah canım ya bencede kız mı erkek mi desen ilerisi icin de su an içinde koz daha güzel ama benim eşim ailem çevrem cok istiyor sörf onlar için istiyorm yoksa 2 koz benim bas tacım düşünsene büyüyünce hep beraber olacaklar hep benle olacaklarYa erkek bebek sevemiyorum. Hayatımda sevebildiğim (nazlatabildiğim) tek erkek bebek büyük erkek yiğenim. Birbirimize çok düşkünüz onunla ama kendimi erkek bebekle hayal edemiyorum.
Kızlar daha cimcime ama isterdim erkek de olsun. İkincisi olsa fena olmaz diyordum. Hep aklımda 2 kız 2 erkek vardı ama yok 3 yeter bana. Şayet bugün kafamda huni ile gezmeme ramak kalmıştı
Öyle erken ama nub tada belli acık ve net bide doktorum dağılana cok tecrübelidir tüp bebek uzmanı vs baya docnt doktorCanım 11.hafta erken ya nasıl kesin söylemiş ben anlayamadım
Canım gögüs kararma teorisi. Bide sol göz kapagını asagı cekip bakar mısın v yada ters v seklinde damar var mıNe teorisi kız
Ozaman dogru olma ihtimali yüksek canımÖyle erken ama nub tada belli acık ve net bide doktorum dağılana cok tecrübelidir tüp bebek uzmanı vs baya docnt doktor
Aynen öyleOzaman dogru olma ihtimali yüksek canım
Söylese nolurdu sankiBen hamile kalmak istediğimi solediğimde bana solda yumurtan var dedi erkek istiyorm sağ da olmalı falan dedim erkek bebek için kapmak gerekir dedim durdu baktı cok şey yapmak gerekir ama zor işler dua et sen şimdilik olur dedi bişeyler biliyor ama solemedı
Dimi ailece tanıyoz doktoru bende ısrar edemedim açıkcası ama sorucam 1 2 ay sonra acık acık sorucam belki ölürsün seni göremem anlat bana dicemSöylese nolurdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?