Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimki de adet bittikten sonra 4 ya da 5. Geceye denk geldi ama tamamen tesadüfen
Yumurtam erken çatlamıştı

Evet canım ama kararmayıp oglu olan nerdeyse yok gibi
Bi de alakası var mı bilmiyorum
Belki ikinci gebeliğim olduğu içindir
Karnımdaki çizgi çok erken belirdi 10. Haftada falan belirmeye başladı
İlkinde çok ileri haftalarda olmuştu
Bende bunu merak ediyorum cinsiyetle alakası var mı

Canım onu kızımda arastırmıstım erkek bebekte erken belli olur yazıyordu. Benim kızım da gec cıkmıstı o cizgi

Gobekteki cizgi cok erken olusmustu bende de. Tum gebelik boyunca da cok belirgindi :)
Ayrica gogus ucum da kararmadi.

Süper 2 oldu kararmayan :) yaz canım bakalım zahmet olmazsa :)
Simdiii:
Gobek cizgisi cokk erken cikti ve gebelik boyunca cok koyuydu.
Gogus ucu kararmasi yasamadim.
Surekli eksi ve tuzlu istedim. Kilo kilo erik ve zeytin yedim.
16inci haftaya kadar bulantim oldu. Cok halsizdim. Ilk 4 ay kilo verdim. Sonra cok aldim :)
Sipsivri bi gobegim vardi.
Ayaklarim ilk haftalarda buuzz gibiydi. Isitamiyordum. Yaza denk gelmesine ragmen ilk haftalarim, corapsiz gezemedim:)

Simdilik aklima gelenler bunlar.
Allah hepimizin gonlune gore versin.

Senle belirtimiz hemen hemen aynı:) bende ayaklarım hep soğuk ısıtamıyorum, ete çok düştüm, acı seviyorum, bulantım oldu mesela 3-4 gün bulanmadı 1-2 gün bulandı. Sağ kasığım ağrıdı ilk zaman, son iki kızımda ilk ay 3-4 kilo veriyordum sonra alıyordum. Bunda bir kilo verdim, onuda bu ay almışım. Karnım şimdiden belirdi resim atabilirim :) 3. Aya girdiğimizde pantolonlarım sıkmaya başlamıştı şuan hamile pantolonu aldım, benim belirti bunlar cinsiyet daha bilmiyorum :) birde bunda göğüs hassasiyetim ve ağrım çoktu, şuan yok denecek kadar az. Ama kızlarda göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım

Bas agrısı yasadın mı peki canım

Canım senin kızlar da da ayak üşümesi olmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…