- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.861
Belki pik uzun sürmüştürSagol canim. Testte cift cizgi’nin en koyu oldugu zaman oldu iliski. Yani 14. gun
Kararıp kızı olanda çok var canımDegişiyor Canım herkeste ya inanmamak lazım hicbir belirtiye. Bi şu gögüs ucu kararması cok kişide tutuyor gibi kararmadan oglu olan bir kişi var suanda
Benimki de adet bittikten sonra 4 ya da 5. Geceye denk geldi ama tamamen tesadüfenMerhaba hanimlar, ben araniza yeni katildim. Forumda yorumlarinizi takip ediyorum bir kac zamandir. Benim 20 aylik bir kizim var ve Allah nasip ederse bir de oglum olmasini cok istiyorum ve Bu yaz hamile kalmak istiyorum. Kizlar ben kizima adetin 14. günü yumurtlama testi kullanarak hamile kaldim. Bu sefer adet sonrasi hamile kalmayi istiyorum. Acaba aranizda adetten hemen sonra hamile kalip oglu olan var mi?
Benim gibiKararıp kızı olanda çok var canım
Evet canım ama kararmayıp oglu olan nerdeyse yok gibiKararıp kızı olanda çok var canım
Bi de alakası var mı bilmiyorumEvet canım ama kararmayıp oglu olan nerdeyse yok gibi
Canım onu kızımda arastırmıstım erkek bebekte erken belli olur yazıyordu. Benim kızım da gec cıkmıstı o cizgiBi de alakası var mı bilmiyorum
Belki ikinci gebeliğim olduğu içindir
Karnımdaki çizgi çok erken belirdi 10. Haftada falan belirmeye başladı
İlkinde çok ileri haftalarda olmuştu
Bende bunu merak ediyorum cinsiyetle alakası var mı
Yalnız teorilerin birini bitirip birini başlatıyoruzCanım onu kızımda arastırmıstım erkek bebekte erken belli olur yazıyordu. Benim kızım da gec cıkmıstı o cizgi
EvetYalnız teorilerin birini bitirip birini başlatıyoruz
Merak böyle birşey sanırım
Gobekteki cizgi cok erken olusmustu bende de. Tum gebelik boyunca da cok belirgindi :)Bi de alakası var mı bilmiyorum
Belki ikinci gebeliğim olduğu içindir
Karnımdaki çizgi çok erken belirdi 10. Haftada falan belirmeye başladı
İlkinde çok ileri haftalarda olmuştu
Bende bunu merak ediyorum cinsiyetle alakası var mı
Bebegin kız mı erkek mi canımGobekteki cizgi cok erken olusmustu bende de. Tum gebelik boyunca da cok belirgindi :)
Ayrica gogus ucum da kararmadi.
Oglum oldu canim. Allah omur versinBebegin kız mı erkek mi canım
Amin inşallah canım. Peki gögüs ucun kararmış mıydı hatırlıyor musunOglum oldu canim. Allah omur versin
Yok canim kararmadi. Alakasi var midir bilmiyorum cinsiyetle ama belirtilerimin hepsini yazabilirim isterseniz :)Amin inşallah canım. Peki gögüs ucun kararmış mıydı hatırlıyor musun
Süper 2 oldu kararmayan :) yaz canım bakalım zahmet olmazsa :)Yok canim kararmadi. Alakasi var midir bilmiyorum cinsiyetle ama belirtilerimin hepsini yazabilirim isterseniz :)
Simdiii:Süper 2 oldu kararmayan :) yaz canım bakalım zahmet olmazsa :)
Simdiii:
Gobek cizgisi cokk erken cikti ve gebelik boyunca cok koyuydu.
Gogus ucu kararmasi yasamadim.
Surekli eksi ve tuzlu istedim. Kilo kilo erik ve zeytin yedim.
16inci haftaya kadar bulantim oldu. Cok halsizdim. Ilk 4 ay kilo verdim. Sonra cok aldim :)
Sipsivri bi gobegim vardi.
Ayaklarim ilk haftalarda buuzz gibiydi. Isitamiyordum. Yaza denk gelmesine ragmen ilk haftalarim, corapsiz gezemedim:)
Simdilik aklima gelenler bunlar.
Allah hepimizin gonlune gore versin.
Bas agrısı yasadın mı peki canımSimdiii:
Gobek cizgisi cokk erken cikti ve gebelik boyunca cok koyuydu.
Gogus ucu kararmasi yasamadim.
Surekli eksi ve tuzlu istedim. Kilo kilo erik ve zeytin yedim.
16inci haftaya kadar bulantim oldu. Cok halsizdim. Ilk 4 ay kilo verdim. Sonra cok aldim :)
Sipsivri bi gobegim vardi.
Ayaklarim ilk haftalarda buuzz gibiydi. Isitamiyordum. Yaza denk gelmesine ragmen ilk haftalarim, corapsiz gezemedim:)
Simdilik aklima gelenler bunlar.
Allah hepimizin gonlune gore versin.
Canım senin kızlar da da ayak üşümesi olmus muyduSenle belirtimiz hemen hemen aynı:) bende ayaklarım hep soğuk ısıtamıyorum, ete çok düştüm, acı seviyorum, bulantım oldu mesela 3-4 gün bulanmadı 1-2 gün bulandı. Sağ kasığım ağrıdı ilk zaman, son iki kızımda ilk ay 3-4 kilo veriyordum sonra alıyordum. Bunda bir kilo verdim, onuda bu ay almışım. Karnım şimdiden belirdi resim atabilirim :) 3. Aya girdiğimizde pantolonlarım sıkmaya başlamıştı şuan hamile pantolonu aldım, benim belirti bunlar cinsiyet daha bilmiyorum :) birde bunda göğüs hassasiyetim ve ağrım çoktu, şuan yok denecek kadar az. Ama kızlarda göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?