Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde 3 kizim var. Bende oglum istiyorum. Allah in izni ile. Ben bu ay deneme yaptim adetin 10. Gunu tek iliski bakalim ins olur Rabbimin izniyle hayirli saglikli bi oglum olur. Isteyen herkese rabbim nasip etsin ins

B
Bu arada hos geldin

Canım onu kızımda arastırmıstım erkek bebekte erken belli olur yazıyordu. Benim kızım da gec cıkmıstı o cizgi
Yok canım ya o bende de tutmadı bu sefer çizgim 2 aylıkken belirdi halbuki kızımda son aylarda çıkmıştı karnımda tüyler uzadı ilk kızımda öyle bişey yoktu bu teoriler de tutmuyo göbek deliğim dışarı fırladı fındık kadar nerdeyse ilk kızımda son ayda çıkmıştı

Hic bişey kesin degil canım mutlaka bi tutmayan oluyor

K Khvekokusu20 Amniyosentez belli olsun cinsiyette kesin belli olacak ilk kızımla bu hamileliğimin alakası yok desem yeri var ondada kız çıkarsa kesin olacak ve ayrı belirtilerle kız bebeğe sahip olacam gören herkes erkek diyor ablamlar hala inanmıyo kız olduğuna annemde göğüslerime baktı seninkine kız dediler ama erkek çıkmasın iyi baktır dedi annemde öyle deyince şüpheye düştüm yoksa kızım diye seviyorum kızıma alıştırdım kendimi

Canım bana da aynısı kızımda oldu
Tüm belirtiler erkekti doktorum bile seninkinin kız olmasına hala inanamıyorum demişti
Bir tek sende yanıldım demişti
Kayınvalidem doğana kadar inanamicam bu kadar belirtiye nasıl kız olur demişti ama bi kızım oldu
Senin bebeğinin nubu kız nubunun aynısıydı 12. Haftada ama inşAllah sağlıklı bi oğlun olur doktor yanılmış olur
Çünkü hiç belli olmuyor bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…