- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.881
Canım senin kızlar da da ayak üşümesi olmus muydu
Benimde 3 kizim var. Bende oglum istiyorum. Allah in izni ile. Ben bu ay deneme yaptim adetin 10. Gunu tek iliski bakalim ins olur Rabbimin izniyle hayirli saglikli bi oglum olur. Isteyen herkese rabbim nasip etsin insMerhaba hanimlar, ben araniza yeni katildim. Forumda yorumlarinizi takip ediyorum bir kac zamandir. Benim 20 aylik bir kizim var ve Allah nasip ederse bir de oglum olmasini cok istiyorum ve Bu yaz hamile kalmak istiyorum. Kizlar ben kizima adetin 14. günü yumurtlama testi kullanarak hamile kaldim. Bu sefer adet sonrasi hamile kalmayi istiyorum. Acaba aranizda adetten hemen sonra hamile kalip oglu olan var mi?
Bu arada hos geldinMerhaba hanimlar, ben araniza yeni katildim. Forumda yorumlarinizi takip ediyorum bir kac zamandir. Benim 20 aylik bir kizim var ve Allah nasip ederse bir de oglum olmasini cok istiyorum ve Bu yaz hamile kalmak istiyorum. Kizlar ben kizima adetin 14. günü yumurtlama testi kullanarak hamile kaldim. Bu sefer adet sonrasi hamile kalmayi istiyorum. Acaba aranizda adetten hemen sonra hamile kalip oglu olan var mi?
Benimde 3 kizim var. Bende oglum istiyorum. Allah in izni ile. Ben bu ay deneme yaptim adetin 10. Gunu tek iliski bakalim ins olur Rabbimin izniyle hayirli saglikli bi oglum olur. Isteyen herkese rabbim nasip etsin ins
Sagol canim. Allah isteyen herkese nasip etsin insAllahB
Bu arada hos geldin
Rabbim sana da banada isteyen herkese gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin insAynıymışız canım, benim de üç prensesim var
Yok canım ya o bende de tutmadı bu sefer çizgim 2 aylıkken belirdi halbuki kızımda son aylarda çıkmıştı karnımda tüyler uzadı ilk kızımda öyle bişey yoktu bu teoriler de tutmuyo göbek deliğim dışarı fırladı fındık kadar nerdeyse ilk kızımda son ayda çıkmıştıCanım onu kızımda arastırmıstım erkek bebekte erken belli olur yazıyordu. Benim kızım da gec cıkmıstı o cizgi
Hic bişey kesin degil canım mutlaka bi tutmayan oluyorYok canım ya o bende de tutmadı bu sefer çizgim 2 aylıkken belirdi halbuki kızımda son aylarda çıkmıştı karnımda tüyler uzadı ilk kızımda öyle bişey yoktu bu teoriler de tutmuyo göbek deliğim dışarı fırladı fındık kadar nerdeyse ilk kızımda son ayda çıkmıştı
Ne zaman basladı üşüme canımOnlarda yoktu canım, bunda ilk belirti olarak çok üşüdüm ayaklarım buz gibiydi ara sıra yine olur öyle
Ne zaman basladı üşüme canım
Canim bende okudum surekli ama saymadim netim yoktu haber veremedimAllah razı olsun kizlar amin inşaallah
Canım bana da aynısı kızımda olduYok canım ya o bende de tutmadı bu sefer çizgim 2 aylıkken belirdi halbuki kızımda son aylarda çıkmıştı karnımda tüyler uzadı ilk kızımda öyle bişey yoktu bu teoriler de tutmuyo göbek deliğim dışarı fırladı fındık kadar nerdeyse ilk kızımda son ayda çıkmıştı
Kızımda da bunda da üşüdüiwashereonce canım seninde ayakların üşümüş müydü
Benim tum vucudum usuyorKızımda da bunda da üşüdü
Ne zaman basladı üşümeKızımda da bunda da üşüdü
Kalp atışlarını duydun mu canımBenim tum vucudum usuyor
En başından beri vardı ikisinde de canımNe zaman basladı üşüme
Dogru canımEn başından beri vardı ikisinde de canım
Yakın zamanda ayakları çok üşüyüp kızı olan bi tanıdığım var
Bence belirtiler bünyeden bünyeye değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?