Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba hanimlar, ben araniza yeni katildim. Forumda yorumlarinizi takip ediyorum bir kac zamandir. Benim 20 aylik bir kizim var ve Allah nasip ederse bir de oglum olmasini cok istiyorum ve Bu yaz hamile kalmak istiyorum. Kizlar ben kizima adetin 14. günü yumurtlama testi kullanarak hamile kaldim. Bu sefer adet sonrasi hamile kalmayi istiyorum. Acaba aranizda adetten hemen sonra hamile kalip oglu olan var mi?

Ho Hoş gelsin cnm. Yumurtlamada zamanı tek ilişki ile mi oldu diyet falan uyguladım mı. Adet bitimi hamile kalan burda hiç rastlamadım cnm. Yine de herşeyi hayırlısı

Merhaba canim, tesekkur ederim. Evet tek iliski ile adetin 14. günü hamile kaldim. Diger günler ise korundum.
Adetten sonra hamile kalinirsa erkek olma ihtimali yüksekmis diye duydum. Hatta bu bir hadiste geciyor. Bu konuda tecrübeleri olan bayanlar var mi

Merhaba hosgeldin canım. Yumurtan ne zaman catladı canım

Ewet böyle bi hadşs de var ama deneyen oldu mu bilmiyorum

Degişiyor Canım herkeste ya inanmamak lazım hicbir belirtiye. Bi şu gögüs ucu kararması cok kişide tutuyor gibi kararmadan oglu olan bir kişi var suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…