- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #60.841
Buda tutmadı canım sagol :)Canım bende baktım benimkinde de v var
V harfi tuttu kararma tutmadı ozaman sende canım. İlk cocugunda kararma oldu muK Khvekokusu20 göz kapağımda v harfi var canım göğsümde de kararma var
Yok canım hatırlamıyorum onda ama pütürcükler vardı onu hatırlıyorum bunda sadece kararma var pütürcük yokV harfi tuttu kararma tutmadı ozaman sende canım. İlk cocugunda kararma oldu mu
Hoş gelsin cnm. Yumurtlamada zamanı tek ilişki ile mi oldu diyet falan uyguladım mı. Adet bitimi hamile kalan burda hiç rastlamadım cnm. Yine de herşeyi hayırlısıMerhaba hanimlar, ben araniza yeni katildim. Forumda yorumlarinizi takip ediyorum bir kac zamandir. Benim 20 aylik bir kizim var ve Allah nasip ederse bir de oglum olmasini cok istiyorum ve Bu yaz hamile kalmak istiyorum. Kizlar ben kizima adetin 14. günü yumurtlama testi kullanarak hamile kaldim. Bu sefer adet sonrasi hamile kalmayi istiyorum. Acaba aranizda adetten hemen sonra hamile kalip oglu olan var mi?
Ho
Hoş gelsin cnm. Yumurtlamada zamanı tek ilişki ile mi oldu diyet falan uyguladım mı. Adet bitimi hamile kalan burda hiç rastlamadım cnm. Yine de herşeyi hayırlısı
Anladım canımYok canım hatırlamıyorum onda ama pütürcükler vardı onu hatırlıyorum bunda sadece kararma var pütürcük yok
Merhaba hosgeldin canım. Yumurtan ne zaman catladı canımMerhaba canim, tesekkur ederim. Evet tek iliski ile adetin 14. günü hamile kaldim. Diger günler ise korundum.
Adetten sonra hamile kalinirsa erkek olma ihtimali yüksekmis diye duydum. Hatta bu bir hadiste geciyor. Bu konuda tecrübeleri olan bayanlar var mi
Ewet böyle bi hadşs de var ama deneyen oldu mu bilmiyorumMerhaba canim, tesekkur ederim. Evet tek iliski ile adetin 14. günü hamile kaldim. Diger günler ise korundum.
Adetten sonra hamile kalinirsa erkek olma ihtimali yüksekmis diye duydum. Hatta bu bir hadiste geciyor. Bu konuda tecrübeleri olan bayanlar var mi
Sagol canim. Testte cift cizgi’nin en koyu oldugu zaman oldu iliski. Yani 14. gunMerhaba hosgeldin canım. Yumurtan ne zaman catladı canım
Ne zaman acılmaya basladı canım testinSagol canim. Testte cift cizgi’nin en koyu oldugu zaman oldu iliski. Yani 14. gun
Canım bende birçok teori tutmadıBuda tutmadı canım sagol :)
Canim testin ne zaman acildigini bilmiyorum cunku iliskiden sonra test yapmadim. 14. gun aksami en koyu oldugu zamandiNe zaman acılmaya basladı canım testin
Degişiyor Canım herkeste ya inanmamak lazım hicbir belirtiye. Bi şu gögüs ucu kararması cok kişide tutuyor gibi kararmadan oglu olan bir kişi var suandaCanım bende birçok teori tutmadı
Bebeğin kalp atışı belki hatırlarsın yazmıştım 8. Haftada 162ydi
Ama şu oldu 10. Haftada 165, 13. Haftada 164 ile attı
Yani nerdeyse hiç değişmedi
Kızımda gittikçe yükselmişti
Canım işte sen pikken denemişsin yani daha catlamadan ne zaman catladıgını da bilmiyorsun yumurtan gec catlamıs ve kızın olmus muhtemelenCanim testin ne zaman acildigini bilmiyorum cunku iliskiden sonra test yapmadim. 14. gun aksami en koyu oldugu zamandi
Evet canim olabilir. Bu sefer adetten sonra deneyecegim bakalimCanım işte sen pikken denemişsin yani daha catlamadan ne zaman catladıgını da bilmiyorsun yumurtan gec catlamıs ve kızın olmus muhtemelen
Burda bi arkadas vardı iki kızından sonra adetin 5. Gunuydu sanırım tek ilişki ile ogluna hamile kalmıştıEvet canim olabilir. Bu sefer adetten sonra deneyecegim bakalim
Canım seni bi konuya etiketledim bak orayaEvet canim olabilir. Bu sefer adetten sonra deneyecegim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?