- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.262
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.141
Evet cNim oluyo
Ama bunlar egkence amacli dogrusunu Allah biliyor
Ceymiceyn arkadasin bebeginin cinsiyeti ne
Simdi onun bilgilerine baktimda
Belli olmusmu cinsiyet
17.07.89 adet döngüm 28 baska ne yazmam lazimInssallah:)
Bilgilerini yazmis
Adet dogum tarihi
Hepsi kesin tarihmi
Cunku yanlis olunca tarih yanlis cikiyor
Kendisi okuyunca insallah yazar
Mart mayis erkek gibi17.07.89 adet döngüm 28 baska ne yazmam lazim
Tskler canmMart mayis erkek gibi
MasallahTeyzeleri karnımız çıktı
Aynen cnm yapacak bisey yok allah vermedikten sonra cok sukur bitane var buda bana yeter rabbim en iyisini bilendir verende o alanda o insslah saglikli salih bir erkek evladin olur cnm hic dusunme bu kadar cok takma kafanaPrensesim2016 canim uzulme saglik olsun dedigin gibi cogu insanin okadar cok saglik sorunu varmi bizimkide dertmis gibi yakiniyoruz kendimede kiziyorum bazen cunku okadar cok dusunuyorumki acaba cinsiyeti ne diye inan gece ruyalarimda surekli ultrasyonlardayim ama bi turlu bi cevap alamiyorum orasi ayri. Demek o ki takmayin kizlarrr hayatin tadini cikartin (diyomusum )
Canım takvimlere pek inanmadığım için inan hiç bakmadımCanim gercek yasin 27 eylulde 28 dolduracaksin takvime gore sadece 27 yas aralik erkek 26 28 29 falan hepsi kiz yas eklersek 28 oluyorsun o zmn kiz cikiyor gercek yaşa bakmak dogru bakış sanirim
Canım benim tam bilgilerimi mi soruyorsunInssallah:)
Bilgilerini yazmis
Adet dogum tarihi
Hepsi kesin tarihmi
Cunku yanlis olunca tarih yanlis cikiyor
Kendisi okuyunca insallah yazar
Siteye girmiş bugün ama henüz yazmamışM Minikbaharrr canım naptın geldin mi doktordan
Canim merhaba benim icin de bakabilirmisin acaba cok sevinirim. Dogum tarihim 18.04.1988 adet dongum 29Mart mayis erkek gibi
Bi umut inancim var benim ya kendimde dogrulayana kadar inancamCanım takvimlere pek inanmadığım için inan hiç bakmadım
Kiminde tutsa kiminde tutmuyor
Canım ceymiceyn 2018 de hamile kaldı yani 27 yaşında aralık ayında bir yaş ekle 28 oldu aralık ayı erkek nasıl hesap amaSen nasil hesap yaptin acaba hangimiz yanlisiz
Yok kız baktı tekrar anan net değil daha ne dediysem odur dedi göstermedi kendini cadıM Minikbaharrr Sen naptin bacim hadi sende bi erkek mujdesiyle gelde biraz icimiz senlensin
İyiyim canım sen nasılsın artık uğramıyorsun buraya sende bebek varmı canımMerhaba canim :)
Nasilsiniz?
Geldim canım göstermedi bebek kendini 1 ay sonra gel dedi ne dediysem odur dedi ikili test yaptım sonuçlar 1 hafta sonra çıkacak cinsiyet 1 ay sonra bakacam dediM Minikbaharrr canım naptın geldin mi doktordan
Ben senin çin takvimine bakmışmıydımYok kız baktı tekrar anan net değil daha ne dediysem odur dedi göstermedi kendini cadı
Canım rica etsem benim icin de bakarmisin?Adet dogum tarihi
Adet dongusunu ovulasyon yaz canim
Hesaplamani senincinmi yapcaz?
Canım kızına ne zaman hamile kaldın onada bakayımHiç bilmiyorum canım ama yine de yazayım eylül 1991 doğumluyum
Aralık ayında hamile kaldım
Bu bebişine bakmışmıydım canımAllah bağışlasın kuzum, doğru belki başka şey içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?