- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #61.161
Hayırlısı olsun inşallah cnmGeldim canım göstermedi bebek kendini 1 ay sonra gel dedi ne dediysem odur dedi ikili test yaptım sonuçlar 1 hafta sonra çıkacak cinsiyet 1 ay sonra bakacam dedi
Benim baktigim takvim boyle diyorCanım ceymiceyn 2018 de hamile kaldı yani 27 yaşında aralık ayında bir yaş ekle 28 oldu aralık ayı erkek nasıl hesap ama
Evet canim yazarmisinCanım benim tam bilgilerimi mi soruyorsun
Benimde kafam karıştı şimdiBenim baktigim takvim boyle diyor
Güzellerim arkadaşımıza baktınmı canım yada elifeylül arkadaşımızaEvet canim yazarmisin
Adet dogum tarihi
Adwt dongu ovulasyon
Bu bebişine bakmışmıydım canım
Sukur bende iyiyimİyiyim canım sen nasılsın artık uğramıyorsun buraya sende bebek varmı canım
Benim yanimda calisan bayan yaş eklemiyor iki oglu var ona göre yapmis kardesinin esinede söylemiş onunda iki oğlu var denk mi geldi bilememde yaş eklemden genelde doğru cikiyorBenimde kafam karıştı şimdi
Canım ben sana yazmıştım bilgilerimi acaba başka hangi aylarda gözüküyor erkek bebekEvet canim yazarmisin
Adet dogum tarihi
Adwt dongu ovulasyon
Canim ben burda coguna baktigim icin unutuyorumGüzellerim arkadaşımıza baktınmı canım yada elifeylül arkadaşımıza
Cogu tekvim denedim cogu insanda .bence tesaduf hepsiBenim yanimda calisan bayan yaş eklemiyor iki oglu var ona göre yapmis kardesinin esinede söylemiş onunda iki oğlu var denk mi geldi bilememde yaş eklemden genelde doğru cikiyor
Dur bende kendime bakayım kız kafamı neden karıştırdınBenim yanimda calisan bayan yaş eklemiyor iki oglu var ona göre yapmis kardesinin esinede söylemiş onunda iki oğlu var denk mi geldi bilememde yaş eklemden genelde doğru cikiyor
Ben ben bana bakCanim ben burda coguna baktigim icin unutuyorum
Kimi istersen bilgilerini yaz canim
Dur bende kendime bakayım kız kafamı neden karıştırdın
Ewt canim bi zahmet banada bakarmisin dogum tarihim temmuz 1985 ama malesef gunu bilmiyoruz unutulmusCanim ben burda coguna baktigim icin unutuyorum
Kimi istersen bilgilerini yaz canim
Valla oylede ablamda kardesimde de bakıyorum kiz cikiyorlar oyle oluncada insan inaniyor isteCogu tekvim denedim cogu insanda .bence tesaduf hepsi
Canım aralıkta kaldıysan kız ocakta kaldıysan erkek bende yorum yapayım dedimEwt canim bi zahmet banada bakarmisin dogum tarihim temmuz 1985 ama malesef gunu bilmiyoruz unutulmusson adet tarihim 22 aralik
Birde sen neler yapmıştın deneme öncesi ve deneme günüEwt canim bi zahmet banada bakarmisin dogum tarihim temmuz 1985 ama malesef gunu bilmiyoruz unutulmusson adet tarihim 22 aralik
Çin takvimineNeye canım
Benim hesap da ocakda erkek diyor ortak karardayizCanım aralıkta kaldıysan kız ocakta kaldıysan erkek bende yorum yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?