- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.821
Aaa hadi insallah cikar soyle 200lu 300lu bi rakam ya bu ay pozitifi gormeye odakladim kendimi ama negatif sonucada hazirim tabiYok cıkmaz canım etkisi gecer ozamana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa hadi insallah cikar soyle 200lu 300lu bi rakam ya bu ay pozitifi gormeye odakladim kendimi ama negatif sonucada hazirim tabiYok cıkmaz canım etkisi gecer ozamana
Ins tatlim ya allah razi olsun dualarinizda unutmayin beni de ins şöyle şuraya bende hamileyimmm diyebileyimAyy canım inşallah hamiş haberini alırız rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım benimİnsallah canim gönlündeki olur bu sefer
İnşallah hayırlısıyla canım benim 10. Gunde 21 cıkmıstı degerAaa hadi insallah cikar soyle 200lu 300lu bi rakam ya bu ay pozitifi gormeye odakladim kendimi ama negatif sonucada hazirim tabi
Canım sagol Allah razı olsun dualarım her zaman bu gruplaCanim benim tekrar tebrik ederim. İnsallah gönlündeki olur. Dualarım seninle duaların bizimle olsun. ❤
Dusuk cikmis sanki cnm niye oyle bebek gecmi yerlesti acabaİnşallah hayırlısıyla canım benim 10. Gunde 21 cıkmıstı deger
Yok canım ilişkinin 10. Gununde 21 cıktı adetime 4-5 gun kala sonra 2 ye 3 e katladı. İlişkinin 9. Gunu aksam evde testte cok hafif silik cizgi cıktıDusuk cikmis sanki cnm niye oyle bebek gecmi yerlesti acaba![]()
Adetinini bi kac gun gecince yuksek cıkar deger canımBnm esim degerimi 1000lerde gormese artik inanmiycak hamile olduguma cunku diyer gebeliklerde deger dusuk cikiyodu ve dusuk yapiyodum bu sefer olursa ki eger degerim tam yukselmeyene kadar solemiycem ona adamcagiz hayal kirikligina ugramasin artik yeter
Cok iyi cnm bende bir hafta sonra test yapcam ins cikacak insYok canım ilişkinin 10. Gununde 21 cıktı adetime 4-5 gun kala sonra 2 ye 3 e katladı. İlişkinin 9. Gunu aksam evde testte cok hafif silik cizgi cıktı
Dun 13. Gundu bugun 14 dun 12de cat ignesi oldum yani yoksa eger bi 14 gun sonra regl olmam gerekecek yok varsa eger 10 gun sonra pozitifi gorurum sizlerede gostermek nasip olur insalllaaahhhhAdetinini bi kac gun gecince yuksek cıkar deger canım
inşallah canımCok iyi cnm bende bir hafta sonra test yapcam ins cikacak ins
İlişkiden hesap et sen canım son ilişkinin ustunden 10 gun gecsinDun 13. Gundu bugun 14 dun 12de cat ignesi oldum yani yoksa eger bi 14 gun sonra regl olmam gerekecek yok varsa eger 10 gun sonra pozitifi gorurum sizlerede gostermek nasip olur insalllaaahhhh
E dun ve bugun onemli gunler cnm dok 1 hafta 1 gun evet 1. Gun hayir dedi ama onemli olan bennce bu iki gunİlişkiden hesap et sen canım son ilişkinin ustunden 10 gun gecsin
Aynen öyle canım. Sen son ilişkinin ustunden 10 gun gecsin oyle kan ver garanti olsunE dun ve bugun onemli gunler cnm dok 1 hafta 1 gun evet 1. Gun hayir dedi ama onemli olan bennce bu iki gun
Evet cnm ihtiyacm olan tek sey dua dua dua ins rabbim ellerimi ellerimizi bos cevirmez dualarda bulusmak dilegiyle cnm bnmAynen öyle canım. Sen son ilişkinin ustunden 10 gun gecsin oyle kan ver garanti olsun
Belirtilerin varmi cnm varsa eger nelerdir solermisinAynen öyle canım. Sen son ilişkinin ustunden 10 gun gecsin oyle kan ver garanti olsun
Olsun olsun 1 saat 2 saat farketmezevet canım bende de oldu hassasiyet ara ara
Her sabah namazında ismen duamdasin kübraEvet cnm ihtiyacm olan tek sey dua dua dua ins rabbim ellerimi ellerimizi bos cevirmez dualarda bulusmak dilegiyle cnm bnm
Bana da dua et canım İsmim Büşra :)Her sabah namazında ismen duamdasin kübra