- 1 Şubat 2019
- 348
- 456
- 23
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.981
Saat kacta randevunKız yatamıyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat kacta randevunKız yatamıyorum valla
Namaz kıl kuran oku dua et tesbih Cek canımKız yatamıyorum valla
15.40 canım kızım okula gidiyor öğlen geleceği için o saate aldıkSaat kacta randevun
Namaz kıl kuran oku dua et tesbih Cek canım
Randevu kacta ydı canımErkenden uyandım duamı ettim, inşallah buraya oğlum olacakmış yazmak nasip olur ☺
Randevu kacta ydı canım
Kız bak bizi bekletme cıkar cıkmaz yaz hemen15.40 canım
Kız bak bizi bekletme cıkar cıkmaz yaz hemen![]()
İnsallah çok güzel ve akıllı bir kızın olur. Aman insallah her bir kız bir erkek cocuk nasip olsun. Ama iyi huylu ama terbiyeli olsun insallah. Saygılı insan sevgisi olan çocuklar olsun insallah. Lütfen arkadaşlar bana da dua edinAllah razı olsun ama benjm için saliha kız evladı için dua etseydin Allah kabul etsin
Ya sımdı nasıl gelecek 15:4o ayyyyDurur muyum yerimde mutlaka yazarım bugün![]()
Aminn Allah razı olsun arkadasim Rabbim seninde gönül muradıni nasip etsinİnsallah çok güzel ve akıllı bir kızın olur. Aman insallah her bir kız bir erkek cocuk nasip olsun. Ama iyi huylu ama terbiyeli olsun insallah. Saygılı insan sevgisi olan çocuklar olsun insallah. Lütfen arkadaşlar bana da dua edin![]()
Zaten seni bekliyoruz hepimizYa sımdı nasıl gelecek 15:4o ayyyy
Ama ama olmaz ki o kadar bekledikKızlar gittim doktor cinsiyeti göremiyorum dedi ya,15 haftalık çıktı usgde
15 haftalıkta da görünür ama cinsiyet canımKızlar gittim doktor cinsiyeti göremiyorum dedi ya,15 haftalık çıktı usgde
Yarın özele giderim belki ya15 haftalıkta da görünür ama cinsiyet canım
Sen Fuat Demir e gitsene canım yaKızlar gittim doktor cinsiyeti göremiyorum dedi ya,15 haftalık çıktı usgde
Ne demek göremedim yaaaa burda merakla bekliyoruzKızlar gittim doktor cinsiyeti göremiyorum dedi ya,15 haftalık çıktı usgde